• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

B Bugunneselibirgun kilo bildirimin geçersiz sayıldı, haftaya verdiğin kilo bölünecek. tarihi gün/ay yerine ay/gün olarak yazmışsın.
Moni kaptanim tartimi teslim aldim cok şükür cuma günü kagida yazili olarak rabbim nasip ederse bildiririmi yaparim bende

Çok tesekkur ederim kaptanım eşimi gondereyim bakalim sorsun eczaneye
Canim bir haftadir bende cektigim dis agrisini anlatamam doktorlar kabul etmiyor burda ben bide antibiyotik kullandim guya cekilmesi lazimmis 1 aydir ugrasiyorum cok gecmis olsun ben tuzlu gargara yapip acisini hallediyorum birde sarmisagi ez koy acisini aliyor eger kar etmiyorsa alveres vermisti agri kesicidis agrisi icinbunu al eczaneden neler cektigini cok iyi anliyorum ayni durumu yasiyorum🙁🙁🙁🙁🙁

Sabah kahvaltisi
Yogurtlu yulaf

Ara öğün
Yok

Oglen yemeği
1 kase yogurt

Ara öğün
Nescafe
1 elma

Aksam yemegi
Kabak sote
1 kase yogurt

Su
2 lite anca oldu artik icemiyorum bugun onu anladim

Spor
Leslie 1 saat 60× 3 180
Pilates 45 dakika 45×3 135
Toplam 315

Canim bir haftadir bende cektigim dis agrisini anlatamam doktorlar kabul etmiyor burda ben bide antibiyotik kullandim guya cekilmesi lazimmis 1 aydir ugrasiyorum cok gecmis olsun ben tuzlu gargara yapip acisini hallediyorum birde sarmisagi ez koy acisini aliyor eger kar etmiyorsa alveres vermisti agri kesicidis agrisi icinbunu al eczaneden neler cektigini cok iyi anliyorum ayni durumu yasiyorum🙁🙁🙁🙁🙁
Çok çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim arveles var içeyim bari ilaçlarda biraz hafifletiyor gene başlıyor 😔

Çok çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim arveles var içeyim bari ilaçlarda biraz hafifletiyor gene başlıyor 😔
Benimde ilk isim bayramdan sonra discime gitmek olacak ahh canim gece uyutmaz dis. arveles bir kac gun rahatlatir. en azindan bayrami rahat gecirirsin sende ihmal etme hemen bayramdan sonra git . her agrin basladiginda tuzlu suyla gargarayi yap tuzlu su biraz acisini alir hemen arvelesi ic

İyi geceler hanımlar nasılsınız bakalım benim üzerimde bilmediğim bir gerginlik var aslında böyle olmak istemiyorum ama hiç olmadık şeylere sinirleniyorum bazen de kızıma ama onun en suçu var ki kendime kızıyorum öyle anlarda şu gerginliğim sinirim gitsin diye bol bol dua ediyorum 😊

Dun ki menümu yazayim hanımlar.
Sahurda; 1 muz.

İftarda ; 1 tabak etli nohut. Biraz yoğurt.

Çayla beraber; biraz cips ve çikolata yedim.

Bu kadardi günüm.
Uyku duzenim allak bullak oldu.
Su 2 bardak içtim sadece.
Neyse bugün son oruç günü. Bugünü de atlatıp artık normal düzenime dönmek istiyorum.
Hepimiz öyle canm allak bullak olduk. Bitti artık
Fakat o aci erimekte oldugunu gosteriyor canim,biraz devam etsen azalir aslinda
Çok aşırı bir acı canım hareketi yapamıyorsun açıdan 3 günde iyileşti. Sanırım ısınmadan yaptım diye
inşallah bu cuma ben de bildirim yapacağım. ak mı kara mı çıksın ortaya :-)
Dökül bakalım kiloları bekliyoruz 😁😁

Ben hicccc yazmayın menüyü taslarsiniz beni 😁 bu arada bayramda boya yapicaz gene oruçluyken zorlandık tamamlayamadık 🙈😅 sadece salonu yapabildik. Bayramda hol ve balkonu yapicaz diğer odalar temiz zaten. Ole oyalancaz artık napalim. Mutfakları falan indiricem camlar pimapenler ciflencek 4 gün islencez esimle

Hepinize hayirli bayramlar kizlarrrr
Menu spor
Cok yedim malum gun gelmedi bir turlu
Aksam 19.45
Sarma
Salata
Bir parca pide
.
Sknrasinda kavun karpuz Turk kahvesi patlamis misir yedim
Bugun midem copluge döndü anlayacaginiz
Yarin telafi
Insallah bundan sonra da ramazanda alistigim beslenme ile devam etmeye calisacagim
Su 1.5 lt.
Spor 30 fk yuruyus 60 puan
Mydestinyy Mydestinyy

tamam canım paylaşımdan muaf olursun ama cuma günü mutlaka kilo bildirmen gerekiyor çünkü izne ayrılamıyorsun.
Yok yok izin değil zaten sadece misafirim gidene kadar çok yoruluyorum fırsat çok yok bu saat oldu daha oturuyorlar başım sabaha çatlar kesin çocuklar da daha ayakta yarın tartılırım inşallah

Günaydın kızlar hayırlı bayramlar gelecek sene inşallah virüsün bittiği ve birbirimize gidip geldiğimiz eski bayramlar tadında geçmesi dileğiyle 🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸🍬🍬

Back
X