- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.232
- 208
Saolasin canım ❤Of of gecmis olsun=/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasin canım ❤Of of gecmis olsun=/
Moni kaptanim tartimi teslim aldim cok şükür cuma günü kagida yazili olarak rabbim nasip ederse bildiririmi yaparim bendeB Bugunneselibirgun kilo bildirimin geçersiz sayıldı, haftaya verdiğin kilo bölünecek. tarihi gün/ay yerine ay/gün olarak yazmışsın.
Canim bir haftadir bende cektigim dis agrisini anlatamam doktorlar kabul etmiyor burda ben bide antibiyotik kullandim guya cekilmesi lazimmis 1 aydir ugrasiyorum cok gecmis olsun ben tuzlu gargara yapip acisini hallediyorum birde sarmisagi ez koy acisini aliyor eger kar etmiyorsa alveres vermisti agri kesicidis agrisi icinbunu al eczaneden neler cektigini cok iyi anliyorum ayni durumu yasiyorumÇok tesekkur ederim kaptanım eşimi gondereyim bakalim sorsun eczaneye
Çok çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim arveles var içeyim bari ilaçlarda biraz hafifletiyor gene başlıyorCanim bir haftadir bende cektigim dis agrisini anlatamam doktorlar kabul etmiyor burda ben bide antibiyotik kullandim guya cekilmesi lazimmis 1 aydir ugrasiyorum cok gecmis olsun ben tuzlu gargara yapip acisini hallediyorum birde sarmisagi ez koy acisini aliyor eger kar etmiyorsa alveres vermisti agri kesicidis agrisi icinbunu al eczaneden neler cektigini cok iyi anliyorum ayni durumu yasiyorum![]()
inşallah bu cuma ben de bildirim yapacağım. ak mı kara mı çıksın ortayakızlar cuma günü lütfen kilo bildirmeyi unutmayın.
Benimde ilk isim bayramdan sonra discime gitmek olacak ahh canim gece uyutmaz dis. arveles bir kac gun rahatlatir. en azindan bayrami rahat gecirirsin sende ihmal etme hemen bayramdan sonra git . her agrin basladiginda tuzlu suyla gargarayi yap tuzlu su biraz acisini alir hemen arvelesi icÇok çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim arveles var içeyim bari ilaçlarda biraz hafifletiyor gene başlıyor![]()
Amiiiiiniyi akşamlar kızlarbir Ramazanı daha bitirdik. Allah tekrarını nasip etsin.
Hepimiz öyle canm allak bullak olduk. Bitti artıkDun ki menümu yazayim hanımlar.
Sahurda; 1 muz.
İftarda ; 1 tabak etli nohut. Biraz yoğurt.
Çayla beraber; biraz cips ve çikolata yedim.
Bu kadardi günüm.
Uyku duzenim allak bullak oldu.
Su 2 bardak içtim sadece.
Neyse bugün son oruç günü. Bugünü de atlatıp artık normal düzenime dönmek istiyorum.
Çok aşırı bir acı canım hareketi yapamıyorsun açıdan 3 günde iyileşti. Sanırım ısınmadan yaptım diyeFakat o aci erimekte oldugunu gosteriyor canim,biraz devam etsen azalir aslinda
Dökül bakalım kiloları bekliyoruzinşallah bu cuma ben de bildirim yapacağım. ak mı kara mı çıksın ortaya![]()
Yok yok izin değil zaten sadece misafirim gidene kadar çok yoruluyorum fırsat çok yok bu saat oldu daha oturuyorlar başım sabaha çatlar kesin çocuklar da daha ayakta yarın tartılırım inşallahtamam canım paylaşımdan muaf olursun ama cuma günü mutlaka kilo bildirmen gerekiyor çünkü izne ayrılamıyorsun.