• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçen hafta 66,1
Bu hafta 64,3
Fark 1,8
Yüzde 2,723

moni moni kaptanım listeye almak istiyrsan alınabilirim

Eklentiler

• D82A8365-43B1-4A9D-9CC6-210DFF45925B.webp
    D82A8365-43B1-4A9D-9CC6-210DFF45925B.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 33
Maalesef canim
Dun köy yolunda yürürken yol kenarjndan cicek toplayayim dedim , pislikler yol kenarinda şise atmislar sanirsam,otlarin arasjnda göremedim, ayagimda da terlik vardi. Ayagimi kesti ,hoop acile gittik temizlettik sardilar falan. Yani degil bolgesel sekerek yürüyorum:) ayagimjn kenarini cizdi ayy cok kanadı
.
Hatirlarlar eski arkadaslar iki sene once de evde kirik bardagin uzerine basip cikarmistim ayagami o daha kotuydü, ayak parmagimin birinde his kaybi hasari kalmisti
Nedir bu camlardan cektigim yahu😊
Geçmiş olsun canım

Yalnız ben her hafta bu rakamlarda veriyorum haftanın başlarında ya aynı kiloda oluyorum ya artıda sonra ne oluyorsa birden eksiye düşüyorum şaşkınım ama çok çabalıyorum gerçekten eşime ne tatlılar hamur icleri yapıyorum nelere katlaniyorum ki ben yemeyi gercekten çok seviyorum diyete girmeden bir günde 1,5 ekmek yerdim pilavı,makarnasida şöyle dursun

kuzum ya çok geçmiş olsun :KK60:

Çok geçmiş olsun canim ya..çok düşüncesiz insanlar var malesef..bazen çocuk parklarinda bile görüyorum şişe kiriklarini..ben kaldiriyorum çocuklari kesmesin diye

Aaaa gecmis olsun cok cok,Allah gorunur gorunmez kazalardan korusun hepimizi.
Allah cezasini versin bu dusuncesiz insanlarin.
Piknik yerleri ful bunlardan dolu olur,yol kenarlari oyle =/
Cocuklarimla done done cop toplardik pikinige gidince,ondan bile zevk alirdik,elindekini atmak nasil bir zihniyet :sinirli:

Geçmiş olsun beybim
Dikkat et 3. Olmasın

🎆🎆🎆🎆🎆🎆🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩👍👍👍👍👍👍👍👍👍kendimle gurur duyuyorum 105.99 ilebaslayan maceran 4.5 ayda 73.95 ile bittti.🎈🎈🎈🎈🎈🎈💋💋💋🧿🧿🧿🧿🙏
Superrrrrr
Gecmis olsun canim benim rabbim korumus sizi

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım
Cok sag olun bacılarımmm💋💋💋

Back
X