• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Maalesef canim
Dun köy yolunda yürürken yol kenarjndan cicek toplayayim dedim , pislikler yol kenarinda şise atmislar sanirsam,otlarin arasjnda göremedim, ayagimda da terlik vardi. Ayagimi kesti ,hoop acile gittik temizlettik sardilar falan. Yani degil bolgesel sekerek yürüyorum:) ayagimjn kenarini cizdi ayy cok kanadı
.
Hatirlarlar eski arkadaslar iki sene once de evde kirik bardagin uzerine basip cikarmistim ayagami o daha kotuydü, ayak parmagimin birinde his kaybi hasari kalmisti
Nedir bu camlardan cektigim yahu😊
Geçmiş olsun beybim
Dikkat et 3. Olmasın

Oleyyy

Eklentiler

• PicsArt_05-07-12.41.23.webp
    PicsArt_05-07-12.41.23.webp
    11 KB · Görüntüleme: 33
Maalesef canim
Dun köy yolunda yürürken yol kenarjndan cicek toplayayim dedim , pislikler yol kenarinda şise atmislar sanirsam,otlarin arasjnda göremedim, ayagimda da terlik vardi. Ayagimi kesti ,hoop acile gittik temizlettik sardilar falan. Yani degil bolgesel sekerek yürüyorum:) ayagimjn kenarini cizdi ayy cok kanadı
.
Hatirlarlar eski arkadaslar iki sene once de evde kirik bardagin uzerine basip cikarmistim ayagami o daha kotuydü, ayak parmagimin birinde his kaybi hasari kalmisti
Gecmis olsun canim benim rabbim korumus sizi

Maalesef canim
.

Geçmiş olsun canım

Inanamiyorum halaa soktayim ben yaa ya yemek yiyememin bir etkisi olabilirmi diye düşünüyorum hemen pztesi hormonlara baktirmam gerek sporumu abarttim acaba ondanmi bilemedim

Back
X