- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
denizcim tartı resmine kullanıcı adını tam yazman gerekiyor yoksa geçersiz sayılıyor. tabii günün tarihini de unutmuyoruzBen bekliyorum,geceleden ictigim sular filan bir uzaklassin:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizcim tartı resmine kullanıcı adını tam yazman gerekiyor yoksa geçersiz sayılıyor. tabii günün tarihini de unutmuyoruzBen bekliyorum,geceleden ictigim sular filan bir uzaklassin:))
Ben bekliyorum,geceleden ictigim sular filan bir uzaklassin:))
Evet evet bu hafta tartilmadim henuzGecen hafta mi 91di
hallediyorum canim hemenGooglden gönderebilirsin resim..uygulamadan olmuyo
Geçmiş olsun beybimMaalesef canim
Dun köy yolunda yürürken yol kenarjndan cicek toplayayim dedim , pislikler yol kenarinda şise atmislar sanirsam,otlarin arasjnda göremedim, ayagimda da terlik vardi. Ayagimi kesti ,hoop acile gittik temizlettik sardilar falan. Yani degil bolgesel sekerek yürüyorum:) ayagimjn kenarini cizdi ayy cok kanadı
.
Hatirlarlar eski arkadaslar iki sene once de evde kirik bardagin uzerine basip cikarmistim ayagami o daha kotuydü, ayak parmagimin birinde his kaybi hasari kalmisti
Nedir bu camlardan cektigim yahu![]()
Saka gibiiiii esim dalga geciyor metabolizmanin az calisdigina eminmisin diyeOleyyy
şekerine baktın mı düşüyor olabilir
Gecmis olsun canim benim rabbim korumus siziMaalesef canim
Dun köy yolunda yürürken yol kenarjndan cicek toplayayim dedim , pislikler yol kenarinda şise atmislar sanirsam,otlarin arasjnda göremedim, ayagimda da terlik vardi. Ayagimi kesti ,hoop acile gittik temizlettik sardilar falan. Yani degil bolgesel sekerek yürüyorum:) ayagimjn kenarini cizdi ayy cok kanadı
.
Hatirlarlar eski arkadaslar iki sene once de evde kirik bardagin uzerine basip cikarmistim ayagami o daha kotuydü, ayak parmagimin birinde his kaybi hasari kalmisti
Tebrikler ❤darısı bana insallabkendimle gurur duyuyorum 105.99 ilebaslayan maceran 4.5 ayda 73.95 ile bittti.
![]()
Maalesef canim
.
Amiiinnn canim olur hic merak etme sen azimlisin sende çünküTebrikler ❤darısı bana insallab
Supersiinn❤❤❤❤❤Ben sokk
Geçen cuma 91
Bu gün 89.8
Fark 1.2
Yuzde 1,318