• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim tartı banyoda ya çok sıkıntı olmuyor günlük duş aldığım için soyunup hemen tartılıveriyorum :KK70:
Ya ben tartıyı koyduğum heryere farklı kilo çıkıyorum sizlerde de öyle oluyormu, sürekli tartıldığım yerde aynı ama oynatınca farklı çıkıyor diyorum yoksa gerçek kilom bumu🙂

Ya ben tartıyı koyduğum heryere farklı kilo çıkıyorum sizlerde de öyle oluyormu, sürekli tartıldığım yerde aynı ama oynatınca farklı çıkıyor diyorum yoksa gerçek kilom bumu🙂

Evet değişiyor fayanstan fayansa :D ben sabit bir yer belirledim sadece orda tartılıyorum diğer yerdeki doğru ise bile yapacak bişey yok tek yerden takip ediyorum

eskiden ben de habire değiştirirdim tartı yerini şimdi sabit yatak odasında aynı yerde tartılıyorum

Benim tartimda salondaydi aldı götürdüm banyoyo orada duruyor hep aynı yerde sabit yerini değiştirince motivasyonumu düşer diye hiç ellemiyorum

Akşama kendime ne yemek yapsam bilemedim şöyle hafif doyurucu bir yemek olması lazım pirasam var,kabagim var bunlarla bişi yaparım artık bayrama 89 a düşmem lazım

selam kızçeler:KK68: cuma tartıya hazır olmak için sıkı tutmalıyız:KK56:
Umarım tutarım güzel gidiyorum ama regli dönemine girdim 10 gün öncesinden başlıyorum yeni yeni huy çıkardık yaa hiç sivilcem olmazdı şimdi yüzüm kabardı sivilce gibi inşallah eksi gelirim bu hafta umutluyum

Sabah kahvaltisi
Yesillik salatasi

Ara öğün
Yok

Öğle yemeği
Kapak spagetti
Yoğurt

Ara öğün
Sutlu nescafe

Aksam yemegi
Salata
Cacik