• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ya normal de ben afedersin günde en az 4 kere çıkarım regliyken daha çok çıkarım sabah sigara içtim öyle çıktım kötü etkiledi beni yoksa ben 91,1 gördüm ama şuan 92,1 çıktım
İnşallah tez zamanda çıkar kurtulursun oluyor böyle arada .bu artı gerçek değil nasılsa geldiği gibi gider

Mydestinyy Mydestinyy ben cuma menümü yazmıştım tatlım, - vermişsin ama :(

dün de pek iyi değildim, midem kötüydü falan hiç girip yazamadım.

Dünkü menüm:
Kahvaltı:
mantarlı omlet, 1 dilim peynşr, 5 zeytin, domates, salatalık

Akşam:
4 y.k. mantar sote, 1 bardak ayran, yağsız salata

Ara:
2 fındık, 2 ceviz

Su: 2,5 litre
Spor: yok

Mydestinyy Mydestinyy ben cuma menümü yazmıştım tatlım, - vermişsin ama :KK43:

dün de pek iyi değildim, midem kötüydü falan hiç girip yazamadım.

Dünkü menüm:
Kahvaltı:
mantarlı omlet, 1 dilim peynşr, 5 zeytin, domates, salatalık

Akşam:
4 y.k. mantar sote, 1 bardak ayran, yağsız salata

Ara:
2 fındık, 2 ceviz

Su: 2,5 litre
Spor: yok
Bakarız canım gözden kaçmıştır

o kadar kuru kayısı yiyorum tık yok bu nasıl birşeydir ya:KK48:
Ah canim 4 gundur bende oyleydim sabah kuru incir kuru kayisi gun kurusu olacakmis bide kuru erik kaynattim smothie blendra dogradim 4 kasik zeytinyagi koydum bide 2 kasik ogutulmus keten tohumu koydum kaytattigim sudan bir bucuk bardak koydum marmelatsekinde oluyor zaten ondan 3 kasik yedim bu diyetisyen tavsiyesi canim cok sukur lavobaya ciktim cok zor kalkinca 1 kuru incir bir gun kurusu eve 1 kuru erik yemistim sonra bu marmelati yaptim şükür insallah sende kurtulursun

Dun tartim 79,9du,simdi tartiliyorum,
20210426_140005.webp
20210426_140005.webp
:KK61:
Ama ama :61:
Gece 1 litreye yakin sivi ictim,insallah ondandir

Ah canim 4 gundur bende oyleydim sabah kuru incir kuru kayisi gun kurusu olacakmis bide kuru erik kaynattim smothie blendra dogradim 4 kasik zeytinyagi koydum bide 2 kasik ogutulmus keten tohumu koydum kaytattigim sudan bir bucuk bardak koydum marmelatsekinde oluyor zaten ondan 3 kasik yedim bu diyetisyen tavsiyesi canim cok sukur lavobaya ciktim cok zor kalkinca 1 kuru incir bir gun kurusu eve 1 kuru erik yemistim sonra bu marmelati yaptim şükür insallah sende kurtulursun
Eczaneden duphalac al canim oda rahatlatiyor denendi onaylandi ben sabah ilac aldim

Bunada cok sukur canim 28 kilo oldu bunada şükür 30 kiloya tamamlasam bu ara zor ama bunada şükür
Güzel guzel hiç acele etmeyin yavaş yavasta olsa gidiyor kilolar benimde ,21 kilo oldu aşağı yukarı çok şükür bende 40 a tamamlicam niyetim öyle

Back
X