Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
![]() | +257 | +75 | +50 | ||||
![]() | +185 | +345 | +195 | ||||
@emxeren | +200 | +90 | +90 | ||||
A Abceli52 | +360 | +240 | +240 | ||||
![]() | - | + | - | ||||
B Bugunneselibirgun | +200 | +60 | +350 | ||||
![]() | - | - | - | ||||
![]() | +155 | +185 | +60 | ||||
@Baby Cat | - | - | + | ||||
E Eftalios | +270 | +450 | +280 | ||||
![]() | +180 | + | +60 | ||||
C _CikiLeta | - | + | +150 | ||||
Bende dun aksam ustu 76.70 ciktim biraz once tartiya ciktigimda 77 05 tiCuma 92.2
Bugun 92.5
+300
Bende regl olucam galiba hayırlısı olsun
Olsun illaki bu ödem gidecek maşallah baya verdiniz kilolarıBende dun aksam ustu 76.70 ciktim biraz once tartiya ciktigimda 77 05 ti
Su yu azmi içiyorsun acaba birde birden yemeyi azaltinca da etkiliyor suyu mu artirsano kadar kuru kayısı yiyorum tık yok bu nasıl birşeydir ya![]()
o kadar kuru kayısı yiyorum tık yok bu nasıl birşeydir ya![]()
bir dün 1 lt içtim diğer zamanlar da 1,50 - 2 lt içiyorumSu yu azmi içiyorsun acaba birde birden yemeyi azaltinca da etkiliyor suyu mu artirsan
beni yulaf yaptı bence tek öğün besleniyorum diye ramazandan beri öğlenleri sütlü yulaf yiyorum akşamları yemiyorum bir bu hafta yedim cuma dan evdeyim diyeVücut alışınca da fayda etmiyor ben de öyle mesela
Ya kabak,pırasa bunlar baya bağırsak çalıştırıyor tavsiye ederim şükür ben hiç kabızlık yasamadimbir dün 1 lt içtim diğer zamanlar da 1,50 - 2 lt içiyorum
ya normal de ben afedersin günde en az 4 kere çıkarım regliyken daha çok çıkarım sabah sigara içtim öyle çıktım kötü etkiledi beni yoksa ben 91,1 gördüm ama şuan 92,1 çıktımYa kabak,pırasa bunlar baya bağırsak çalıştırıyor tavsiye ederim şükür ben hiç kabızlık yasamadim