- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi gecelerMenü
1 kase domates corbası
1 tabak balık patates soğan bugulama
Salata
Az biraz pide
...
Suya baslamadım gece yazarım inşallah bu gece hedefim 3 lt inşallah
Gece degil de 3 gun yaptim ben iftarda, icine keten tohumu da atmistim limon koymadim bir tek guzel yaglarim eridiGece yatmadan yag yakan yogurt pulbiber limon kuru yapan varmi
AA yarın pztesi di mii,evden çıkacağım erkenden,unutmasam bariBende bugün niyetlenecegim pzt bildirimi için ne zmaan tartilmamiz lazım sahurdan önce mi yoksa iftardan önce mi
tamam canımHayırlı akşamlar arkadaşlar
moni kaptanım ben izninizle bayram sonrasına kadar ayrılmak istiyorum . Ramazanda diyet uygulayamıyorum.Kendim spor yaparak dengelemek istiyorum kısmet olursa bayramdan sonra yine aranıza katılmak istiyorum
![]()
pazartesi sadece takım içi tartı istediğiniz saatte tartılabilirsinizBende bugün niyetlenecegim pzt bildirimi için ne zmaan tartilmamiz lazım sahurdan önce mi yoksa iftardan önce mi
Sırtım ve boynum fenaNasilsingezegenfeza
Allah şifa versin büyüklere canımHocam sabah oğlanın üstünü değiştirmeden kendim çorap bile giymeden yatağj toplamadan
Sofrayı kaldırmadan kaynbabamin ilacının peşine düştüm. Randevusuz olmuyormuş tekrar eve gelemedim kv hasta yuremiyor oraya geçince çekemedim.
Dün gece geldik ordab