Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demek bu sefer moniden alıntılarla daha da kolay olduCanım çok emek veriyorsun eline koluna sağlık
Bizimkide en sevdiğim tatlıdan almış akşam koydum önüne. Ben bunu sevmiyorum senin için aldım dedi.Kızlar kocam geçmiş karşıma tam ekmek içi doldurmuş yiyor bana da sen gözlerini kapa görme diyor![]()
Benim de eşim benle çok uğraşır ekmek alır bak, bak şunun tazeliğine bak enfes diyor illaki ye diyor da yemiyorumKızlar kocam geçmiş karşıma tam ekmek içi doldurmuş yiyor bana da sen gözlerini kapa görme diyor![]()
Spor yap hemenBizimkide en sevdiğim tatlıdan almış akşam koydum önüne. Ben bunu sevmiyorum senin için aldım dedi.
Bakalım napicam
Dayanamadım dün üç tane yedm.
Ben de taze ekmeğe dayanamam sıcak olcak bir deBenim de eşim benle çok uğraşır ekmek alır bak, bak şunun tazeliğine bak enfes diyor illaki ye diyor da yemiyorum
Bende dayanamam ama diyete başladığımdan beri binde bir yerim her gün tüketmiyorum gece uyuyacağım da bile yerdimSpor yap hemen![]()
Yanlışı cevaplamışımBende dayanamam ama diyete başladığımdan beri binde bir yerim her gün tüketmiyorum gece uyuyacağım da bile yerdim
Çok erken yaGünü kapattım kendimce ama bekleyeyim belki yerim birleyler içerim![]()
Ben de koz patlican salatasi ve 1 tabak yemekle kapattim insallah,gerisi su icilecek.13 bardak oldu bugun ilk defaÇok erken ya
Dayanabilirsem tabiÇok erken ya
İnşallah dayanirsinizBen de koz patlican salatasi ve 1 tabak yemekle kapattim insallah,gerisi su icilecek.13 bardak oldu bugun ilk defa![]()
İnşallahDayanabilirsem tabi
Saat 11de sebze corbam vardi,ondan yemistim.İnşallah dayanirsiniz
İnşallahbari 5 yapsaydın
Hem yiyelim hem giyelimSaat 11de sebze corbam vardi,ondan yemistim.
Gece de 2 3 ceviz yogurt yerim en fazla.
Mutfakta biskuvili puding duruyor,ama istedigini yiyen istedigini giyemez,ben giyecegim![]()
Birini secmek zorundayiz ne yazikkiHem yiyelim hem giyelim![]()