Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün yediklerimi yazayım..

Sabah ~
Rendelenmiş havucu az zeytinyağında çevirdim içine bal ve ceviz ekledim onu yedim.
Bir haşlanmış yumurta
1,5 dilim ekmek
5-6 zeytin, biraz çeçil peyniri
Şekersiz çay ve biraz da yeşillik

Öğlen ~
Yarım porsiyon mevlana
Bir büyük ayran
Su

Akşam ~
3-5 incir, bir elma

Dün yarım saatte yürüdüm..

Son düzenleme:
Günaydınnlarrr güzel ve kalorisiz bir hafta sonu diliyorum hepinize.....

Sabah : 1 dilim kepekli ekmek,3-4 çatal yumurta,2 çatal peynir,1 çk tahinli pekmez ve 1 bardak çay

Son düzenleme:
Sabah ~
Bir dilim ekmek
Bir bardak şekersiz çay
3-4 dilim domates
5-6 adet zeytin
Ballı ceviz, biraz peynir

Arada bir mandalina

Öğlen ~
Küçük bir tabak az yağlı makarna
Bir küçük kase domates çorbası

Arada 3 bardak şekersiz çay, 2 ince dilim peynir

Arada bir havuç bir mandalina, 3 incir

Akşam ~
Yarım bardak çorba
Bir porsiyon balık
Bir tabak salata

Son arada, bir küçük kase yoğurt ve meyve yemeyi planlıyorum...

iyii pazarlar arkadaslar..
hafta sonu regli oldum hep yiyesim var

aklımda kalanlar
sabah 1 dilim tam buğday ekmek 2 tatlı kasığı incir receli
öğle: mercimek corbası
ara: muz
ara: makarna salatası bir kase
akşam. kavurmalı yumurta

2 balık cikolataa frengim getirmiştide
melisaya vermiyom bitmesin diye

Günaydınnlarrr güzel ve kalorisiz bir hafta sonu diliyorum hepinize.....

Sabah : 1 dilim kepekli ekmek,3-4 çatal yumurta,2 çatal peynir,1 çk tahinli pekmez ve 1 bardak çay

Öğle : yok.

Akşam : 6 adet ızgara köfte,biraz kızarmış patates,izgara domates ve bunlardan güzel bir hamgurger yaptım kendime acaba 400 kcal2yı geçmiş midir?

Öğle : yok.

Akşam : 6 adet ızgara köfte,biraz kızarmış patates,izgara domates ve bunlardan güzel bir hamgurger yaptım kendime acaba 400 kcal2yı geçmiş midir?

gecmiştir canım sadece ızgara köfteler 300 kalori falan.. bir küçük patatesten kızarma 200 en az birde hambur ekmeği ise yediği en azz 100 ile-144 arası canım
moral bozdum demi

Sabah ~
Yarım dilim ekmek
Çok az peynir, 3-5 zeytin
Yarım bardak süt
Karışık meyve suyu

Öğlen ~
Bir tabak yoğurt
Bir küçük tabak sarma
Bir sb domates çorbası

Arada ~
Bir magnum dondurma :26:

Akşam ~
Bir küçük tabak sarma
Bir sb çorba
Yarım dilim ekmek...

Birazdan da meyve yerim...

gecmiştir canım sadece ızgara köfteler 300 kalori falan.. bir küçük patatesten kızarma 200 en az birde hambur ekmeği ise yediği en azz 100 ile-144 arası canım
moral bozdum demi

sezilmel ekmeğimin 1 dilimi 48 kcal light ekmekle yapıyorum nerden kesersem kardır diyorum çok bişe tüketmediğim için sıkıntı yok ama geç saatte yediğim için sıkıntı oluyor

Bugün arkadaşlarla mihrimah sultan korusuna gittik kahvaltıya.Güzel bir kahvaltı yaptım başkada bişey yemedim bütün gün...bu arada bir kilo daha eksiledim :)

Son düzenleme:
süpersin tecnesyum..
ben bugün baya yedim yaa
sabak: 3 dilim ekmek kahvaltılık falan
öğlen:simit
akşam: mercimek corbası 2 kasık bamya yemeği 1 kasık pilav ve 1 dilim ekmek
mandalina muz

herkese iyi haftalar.bol paylasımlı bir hafta olsun bakalım
yemek ve spor düzeni baslamıstır.. herkesten katılım bekliyorum

ve istediğim bir konu daha var sohper prtamı yaratalım herkes kendin bahsetsin ilk önce. yas ne iş yaar coluk couk vs kilo alma nedeni gibi seyler

slm kızlar ben geldim. hızlı bişekilde yeni haftaya başlamış bulunmaktayım ve kendime bu hafta itibariyle çekidüzen veriyorum. yeme içmem düzene girecek inş.

busabah
kahvaltı edemedim çeyrek simit yedim

yeme düzenin kahvaltı etmemekki ceyce
esas kahvaltıyı güzel yapmak akşamları hafif atlamak daha mantıklı canım

yeme düzenin kahvaltı etmemekki ceyce
Esas kahvaltıyı güzel yapmak akşamları hafif atlamak daha mantıklı canım

tabi aslında bu değildi geç kalınca bişey yiyemedim.

öğlen menümü yazayım
1 tane dolma
1dilim esmer ekmek
1 elma
3-4 tane acı biber yedim
bol yoğurt

ama hala açım be yaaa

kızlar merhaba.. işyerinde çok yoğundum, çıkmadan size yazayım dedm...

nasılsınız? bu haftaki derecemiz iyiymiş inşallah daha da iyi olur..

Aynen katılıyorum ve hemen kısaca bahsediyorum kendimden.27 yaşındayım,öğretmenim,İstanbulda yaşıyorum.1,5 yıllık evliyim,çocuğum yok.En özet şekli bu sanırım:))

Sabahtan bu yana 1 poğaça yarım simit ve 1 elma yedim.Akşam yemeğimde de menemen olcak yoğurtla birlikte

Aynen katılıyorum ve hemen kısaca bahsediyorum kendimden.27 yaşındayım,öğretmenim,İstanbulda yaşıyorum.1,5 yıllık evliyim,çocuğum yok.En özet şekli bu sanırım:))

Hemen bende anlatayım 24 yaşındayım,radyoloji teknikeriyim (röntgenci yani),sözlüyüm ve istanbul-anadolu yakasından katılıyorum yarışmaya

Bugün niyetliydim akşam 1 kaşık turşu kavurma,1 kaşık domates yemeği,2 kaşık nohut yemeği,1 dilim ekmek ve 3 adet un helvası yedim

sabah ~
peynirli omlet
şekersiz çay
1,5 dilim ekmek

öğlen~
yağsız tost

akşam~
5-6 tane sarma, biraz yoğurt
1 dilim ekmek, biraz peynir

3 mandalina

Merhaba kizlar, ben de kendimi anlatayim kisaca.. 30 yasindayim, evliyim, 22 aylik bir oglum var ve finans uzmani olarak calisiyorum.. Dogumdan sonra sut yapicam diye yedim de yedim, sanirim mide oyle bir genislemiski daha kendime gelemedim :))
Ilk hamile kaldigim kiloya inip ikinci cocugu yapmak istiyorum allah izin verirse, benim aslinda en onemli motivasyonum bu artik o yuzden geri donus yok!! :)):26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…