- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elif katılımın az ve cislar eksik olmuyor katılımını artir ki kopmahedefine daha çok var bu borek neyin nesi tatlım kendine bunu yapmaBurdayim ewt haklsn katilim az oldu kendi adimatelafi ederm ins menume geceym
Menum
Sabah
1 kucuk borek
1 mandalina
4 5 kasik asure
Ara
1 elma
Ogle
1 kase corba
1 buyuk kase kisir
Ara
8 10 ceviz
8 10 tuzsuz fistik
Aksam
Balik
Salata
Az tursu
Spor az yuruyus
Su
2 lt
Yoğurt kürü nasıl yapılır?
En etkili zayıflama kürü tarifi olan yoğurt kürünü yapmak gerçekten çok kolay, ucuz ve garantilidir. İhtiyacınız olacak baharatları aktardan alabilirsiniz.
Malzemeler,
Hazırlanışı,
- 1 kase yoğurt
- 1 çay kaşığı toz tarçın
- 1 çay kaşığı toz zencefil
- 1 çay kaşığı toz zerdeçal
Yoğurt kürü, uyumadan 3-4 saat önce yapılır çünkü vücut geceleri yağ yakar. Metabolizma hızlandırıcı yoğurt kürünü yediğinizde, vücudunuzun daha çok yağ ve kalori yakmasını sağlayacaksınız.
- Yoğurt, tarçın, zerdeçal ve zencefili iyice karıştırın.
- Uyumadan 3-4 saat önce yeyin.
- Yatana kadarki sürede 4-5 bardak suyu oturarak ve yudum yudum için.
- Önemli bilgiler,
- Yoğurt kürü haftada sadece 2 kez yapılır. Daha fazla yapmaya kalkmayın, ciddi yan etkiler gösterebilir.
- Emziren anneler veya hamileler için yoğurt kürü uygun değildir.
- Her yaştan insan (çocuk veya yaşlı) yoğurt kürünü yapabilir.
- Hazır veya ev yapımı yoğurt kullanabilirsiniz. Az veya tam yağlı yoğurt olabilir.
- Eğer yoğurt kıvamında yiyemiyorsanız, ayran yapıp içebilirsiniz.
- Yoğurt yerine süt kullanabilirsiniz ama aynı derecede etki göstermez.
- Yoğurt kürüyle diyet nasıl yapılır?
Yoğurt küründen en iyi sonucu almak, hızlı ve sağlıklı kilo vermek için diğer öğünlerde yediklerinize çok dikkat etmelisiniz. Örneğin, kahvaltıda yağ yakıcı yiyeceklerden olan yumurta ve peynir yemeli; ara öğünde yağ yakıcı ve tok tutucu mandalina veya kayısı gibi meyveler tüketmeli, günde 15 bardak su içmelisiniz. Eğer, düzenli bir diyet listesine ihtiyacınız varsa, size bu konuda yardımcı olabiliriz.
Yoğurt kürü kaç kaloridir?
Yoğurt kürü, ortalama 130 kaloridir. Bu, diyet yapan birinin günlük 2000 kalori sınırında gayet ideal bir rakamdır.
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın? bebiş umarım iyidir henüz bilmiyorum, kontrole cumartesi gidicem, o zaman öğrenicem nasılmış diye :)kimyager1508 canım nasılsın sen bakim , bebiş nasıl
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın? bebiş umarım iyidir henüz bilmiyorum, kontrole cumartesi gidicem, o zaman öğrenicem nasılmış diye :)
canım aşerme başlamadı da iştahım açık bu hafta, çabuk acıkıyorumBende iyiyim canım saol, minnak bebişte iyidir inşş :) aşerme başladı mı sende :) sağlıklı şeyler aşer olur mu![]()
kimyager mide bulantın oldu mu hiç?canım aşerme başlamadı da iştahım açık bu hafta, çabuk acıkıyorum![]()
çoookkk nadir arada bulanır gibi oluyor ama öyle rahatsız edici olarak hiç olmadı canımkimyager mide bulantın oldu mu hiç?
maydonoz yok tüketmeGünaydın:) Ben de dün diyetisyene gittim hamilelik beslenmesiyle ilgili bilgi aldım aklıma takılanları sordum
Dünkü Menüm:
Sabah: 1 dlm ekmek, 1 dlm peynir, domates, 5 zeytin, 1 dilim tb ekmeği
Ara: 1 armut
Öğlen: 1 kepçe çorba, ıspanak yemeği, 1 dlm ekmek, yoğurt
Ara: 2 avuç beyaz leblebi, 2 kuru incir
Akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası, 3 avuç içi et, 1 tabak türlü, 1 dlm ekmek, yoğurt
Ara:1 kase kestane
Diyetisyenin verdiği hamile için diyet listesi:
Eki Görüntüle 1677096
onu okumuştum ben de az yedim o yuzden ama riskliyse keserim hemenmaydonoz yok tüketmeriskli