• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Poğaça olmamış ve artık wv işlerini kosusturmacalari spor sanmıyorum haberiniz olsun :KK70:

En sonki bildirimde bir bakıyim tartı farkı yazarız

Kacamaklar var ama abartmamissin

Doğumunda gor inşallah
Canım boy kaç diyetisyene gidiyorsun zaten kilo verebileceğini liste yapar kilo vererek doğum yapan bile var biliyorsun

su aralar çok aktifsin sabah ki bisküvi olmamış :KK43:

Bizimki aile apartmanı olduğu için gelenimiz gidenimiz hep olur :) bide düğün, kardeşimin gelmesi, kuzenin askere gidecek olması bayağı ekstra oldu :)

Dünkü seçim sonuçlarından snra pekbişe hazırlayasım gelmedi , torku bisküvide glikoz şurubu yok bide çok yemedim 200 kalori falan yapıyor öle geçiştirebildim anca :/

Akşam kuzenler gelmeden 1 dilim uno lıght ekmeğe peynir sürüp yanında 5 zeytinle yedim. Kuzenler gelincede 2 kaşık kısır, 2 çatal pasta, 2 tane de tuzlu kurabiye yedim. Sonra kuzenlerle 45 dakika yürüdük ben teşvik ettim :)

Iyi gecelerrrr
Menum
Sabah
bi kase sutlu cornflakes
Yesilcay
Ogle
1 kase kisir
1 kase corba
Ara
1 buyuk armut
Aksam
Corba
Patatesli fasulye yemegi ve cok az pirnc pilavi(yemege misafrlkteydk)
Salata
Havuclu kabakli meze
2 3 catal kizartma
Ara
Yarm tatli kasigi kaymakli revani:110::110::110:
1.5 lt yi gecen su
Spor yok malasef

Resmen üç gündür uyuyamıyorum hep gece bu saatlerde ancak uykum geliyor yarın okul var gündüz enerjim yok gece de uyuyamıyorum ne yapıcam ben ya :( yeşil çayın böyle bir yan etkisi var mı acaba üç gündür tek fark o

Kizlarr Bebek 7 haftaya yaklasmis kalp atışını dinledim minnacık pit pit atıyor :) doktor decavit verdi multivitamin gibi bol bol su iç bunu al sakin ama sakin kilo alma diyor
hadi gözün aydın canımmm, darısı cumartesi günü için başıma olsun inşaallaahhhh, bende kullanıyorum decavit canımm.

Poğaça olmamış ve artık wv işlerini kosusturmacalari spor sanmıyorum haberiniz olsun :KK70:

En sonki bildirimde bir bakıyim tartı farkı yazarız

Kacamaklar var ama abartmamissin

Doğumunda gor inşallah
Canım boy kaç diyetisyene gidiyorsun zaten kilo verebileceğini liste yapar kilo vererek doğum yapan bile var biliyorsun
su aralar çok aktifsin sabah ki bisküvi olmamış :KK43:

Teşekkür ederim bu akşam için diyetisyenden randevu aldım zaten hamileliği de diyetisyen kontrolunde devam ettireceğim gözüküyor bakalım nasıl bir liste verecek

hadi gözün aydın canımmm, darısı cumartesi günü için başıma olsun inşaallaahhhh, bende kullanıyorum decavit canımm.
En son kaçıncı haftada gitmiştin bana da üç hafta sonrasına randevu verdi.İnşallah sorunsuz hayırlısıyla geçer kontrolun

Günaydın
Pazardan beri gelemedim.
Nasılsınız?
Biraz hatırlayım da 2 günlük geçmiş menümü yazayım=)

Pazar
Kahvaltı
Bol melemen 1 dlm ekmek

Akşam
Bol balık salata 1 ddm ekmek

Ara
1 elma
1 mandalina

Spor 1 saat yürüyüş

pazartesi
kahvaltı yok

öğle
1 activia 1 elma

akşam
1 tabak mantı o_O (cezama razıyım)
1 kase yoğurt

Spor 1 saat yürüyüş
su 2 litre kadar

Günaydın kizlaaar.. Sabah kahvaltım
15 tane zeytin
Domates
2 dilim peynir

Bu arada dün akşam sadece 1 tabak sebze yemeği yemiştir 6 gibi. Gece çok açıktır, 11 gibi 2 yumurta başlayıp yedim . en masumu o gibi geldi. Sabah uyandigimda hala açılmamıştır ;) doğru mu yaptım acaba. Böyle çok sıkıldığında ne yemek lazım ki

15 tane zeytin
Domates
2 dilim peynir

Bu arada dün akşam sadece 1 tabak sebze yemeği yemiştir 6 gibi. Gece çok açıktır, 11 gibi 2 yumurta başlayıp yedim . en masumu o gibi geldi. Sabah uyandigimda hala açılmamıştır :KK66: doğru mu yaptım acaba. Böyle çok sıkıldığında ne yemek lazım ki
Yumurta da saf protein oldugundan batırmamışsın günü ama yogurt ya sa 1 bardak tarcınlı süt daha iyi olabilirdi. salatalık kalorisiz oldugundan olabilirdi.

15 tane zeytin
Domates
2 dilim peynir

Bu arada dün akşam sadece 1 tabak sebze yemeği yemiştir 6 gibi. Gece çok açıktır, 11 gibi 2 yumurta başlayıp yedim . en masumu o gibi geldi. Sabah uyandigimda hala açılmamıştır :KK66: doğru mu yaptım acaba. Böyle çok sıkıldığında ne yemek lazım ki
Ay mesajımı tekrar okuyunca çok guldum yaa. Bu tlfonun klavyesine bir turlu Alışamadım. Yazdığım kelimeleri kafasına gore düzeltiyor. Bu özellik nasıl değiştiriliyor bulamadım da. ;) M Merve M Merve seni de tebrik ediyorum, abuk sabuk yazıyı anlayıp yorum yapabilmiştir ;)

Back
X