Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba rana nasılsın..güzel kıızn nasıl..

günaydın ceyce ben sabah ne yediğimi hiç yazmayım bugün :)

selm kızlar..bugün juliyle buluştuk..bugün ne yediğimizide boşverin gitsin

bu cuma zaten sonuclarımız kötü olacak öyle yapa böyle cumadan sonra herkes kendine ceki düzen verecek

merhaba tata..takımımızda yer var hergün paylasımda bulunman ve cuma günleri kg bildirimi yapman gerekiyor..biizm takımda daha yeni kuruldu bu hafta..
seninde bir haftalık deneme süren var canım.

teşekkür ederim:)

bugün kahvaltıda bir haşlanmış yumurta, domates ve salatalık yedim.
ara öğün olarak yeşil elma
öğle yemeği niyetine bir kase yoğurt:)
ara öğün olarak şeftali
akşam da sebze çorbası ve iki kaşık makarna yedim:)

kış kış kilolar kış kış:)

esra sen montiye devam ediyorsun değil mi?

hoşgeldin aramızaa

tata canım kendinden bahsedermisin yaş kaç medeni durumum kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun ne iş yapıyorsun :)

günaydın günaydın...
nasılsınız bakalım?

günaydın canım...
bu sabah hiç iştahım yok...
frag.. kaptan olmak istermisin

21 yaşındayım canım üniversite öğrencisiyim ve bekarım:) ben lise son sınıfa kadar 52 kiloydum ama össye hazırlanırken 8 ayda tam 9 kilo aldım. sonraki sene yurt ortamında biraz daha aldım:) sonra da bir türlü veremedim. ufak tefek girişimlerim olmuştu ama istikrar sağlayamamıştım bir türlü :) geçen hafta sınıftan bi erkek arkadaşımla konuşurken çok fena gaza geldim. aslında beni kastetmiyodu ama göbekli kızlar erkeklere çok itici geliyo gibilerinden bişeyler demişti :) o an bu sefer kilo vermeye kesin karar verdim:)

aslında 38 bedenim. çok abartılı bi kilom yok. ama ideal de sayılmam:) cumartesi tartıldığımda 64 kiloydum. 55e düşmek istiyorum:)

selam kızlar dr a gittik geldik oğlum iyileşmiş çok şükür..bugün annem bende yanında bişey yiyemiyorum..mağdurum :)

slm kızlar çook yoğun bir iş temposu arasında merhaba diyeyim dedim.

selam ceycem nbr.kerem nasıl..face açılmıyo benim pc dende yaa bendem acaba sorun

selam kızlar..
tatacım hergün paylasım yapıyoruz yediklerimizi yazıyoruz cuma sabahı bildirim yapıyoruz senin bu hafta deneme süren paylasımlarına göre haftaya cuma listede olursun..
ceyce tutku selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…