Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine herkeskayboldu gitti biryerlere bende kendi kendime konuşayım bari
ceycem bencede gitmedide çay demlemeye üşendim :)
julii ben olmam ceyce olsun senin yardımcım..iremde hesap kitap işlerini iyi yapıyo o da olabilir![]()
alllah kabuletsin canım. üzülme biz zaten ancak bayramdan sonra toparlanırız![]()
cemre:57.3
ceyce: 77.0
frangipani:68.2
tutku:60.3
kızlar sizin cuma günü baslama kilonuz bunlar..
sanırım bu hafta eksilerde gezecez :44:
şu an kahvaltı yapıyorum sucuklu peynirli kaşarlı yumurta :) utku için faydalı bende yararlanıyorum azcık :) 5 i 1 yerde çayçç
iremciğim iyiyim cnm sen nasılsın kolum çok ağrıyo bnm y bu utku beni sakat bırakıcak yakında
şu an kahvaltı yapıyorum sucuklu peynirli kaşarlı yumurta :) utku için faydalı bende yararlanıyorum azcık :) 5 i 1 yerde çayçç
iremciğim iyiyim cnm sen nasılsın kolum çok ağrıyo bnm y bu utku beni sakat bırakıcak yakında
okadar kötü derken söylemem sürpriz dermişimtabi kötü kızım kendi adıma diyeyim abur cubura fzl saldırdım diorum ya ayrıldığımdan beri basküle binmedim küsüştük birbirimizle
![]()
merhaba kızlar ben yeni üyeyim. cumartesi de diyete başladım:) neye göre oluşturuluyor takımlar bilmiyorum ama ben de aranıza katılabilir miyim:)
herkese günaydın kızlar
sevimli ocak bebelerinin guzel anneleri topiginiz hayirli olsun![]()