- 7 Mart 2011
- 9.186
- 4
hosgeldiniz kızlar...
yarın uzun uzun konusuruz..
şimdi 1 hafta deneme süreniz basladı
haftaya cuma güne listede olursunuz..
şartımız her gün paylasım en azından yediklerimiz yazılacak
ben bugün azcık bozdum diyeti
kahvaltıyı meyveyle geçiştirdim. öyle yemeğinde bi tabak dolusu yaprak sarması yedim
akşam da domates çorbası. bi de azıcık lokma tatlısı
tamamdır yasemincin not ettim...
kendinden bahsedermisin yaş yac medeni durum coluk cocuk...
ben 27 yasındayım bir tanede kızçem var
canım ben bu yazdığını gözden kacırmısım..bişey sormak istiyorum bu deneme süresi nedir.... bi de biz yarın kilolarımızı yazacak mıyız..... bi de her cuma saat 10 da mı yazacaz kilomuzu... ama ben oruç tuttuğum için saat 4e kadar ayaktayım öğlen de 12- 13 gibi kalkıyorum.... ne yapacam....
hadi insallah bu topik sana uğur getirir.. siz yeni gelenler hariç biz hepimiz 2010 ocak anasıyız hepsi aynı boy:)iyi akşamlar canım... eylülde 26 olacağım... ve yine eylülde 1 yıllık evli olacağım... öğretmenim... aslında kilo maceramı anlatmıştım başka bi yerde anlatayım yine 2008de vana atandığımda58 kgdum... bi kaç ay sonra 60 oldum kendimi kilolu görüyodum sonra bir arkadaş bi zayıflama ilacı kullanıp 6 kilo verdiğini söyledi bende o ilaca başladım... sadece bi 2-3 kg verebildim... sonra bıraktım çünkü çooo k pahalıydı ve sadece5-6 ay içinde 65 kg çıktım... sonra eşimle tanıştım... evleneceğim diye tekrar o ilaca başladım... bırakınca yine kilo aldım 18 eylül 2010 evlendim... 65- 66 kgdum 6 ayda 6 kilo aldım... sonra biraz dikkat edeyim dedim sonra kilom sabit kaldı... önceden rejim falan hiç yapmadım....
Çocuğum yok(((( evlendiğim ilk zaman eşim istemesine rağmen şiddetle karşı çıktım... yeni yeni düşünmeye başladım... hatta bu ay çok umutluydum ama nasip olmadı... başka zaman inşallah...
Ayrıca Allah bağışlasın... bende kızım olsun istiyorummmmm...
bende geliyorum... (umarım gec kalmamısımdır :))kızlar herhalde pazartesiye kadar toplanırız..
en gec pazatesi herkes kilosunu yazsın lütfen..
şimdilik takımdakiler
tutku
ceyce
aycaece
frangipani
sezilmel
cemre
emin olmadıklarım
35esra35
sevcan35
juli kaptan olamıyor canım takımda değil cünki
kaptanlığı ele alıyorum varmı itirazı olan..yok kabul edilmiştir..
kaptan yardımcısı frangipani ..varmı itirazı olan kabul edilmiştir
frangipani izinsiz yaptım ama bugün bildirmek gerek cuma alanına..
bende geliyorum... (umarım gec kalmamısımdır :))