Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hosgeldiniz kızlar...
yarın uzun uzun konusuruz..
şimdi 1 hafta deneme süreniz basladı
haftaya cuma güne listede olursunuz..

şartımız her gün paylasım en azından yediklerimiz yazılacak

Hoşbuldukkkk
Bu akşamdan başlayayım o zmann :)
İftar da :
1 hurma
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
Kıvırcık salataa :)

iyi akşamlar... bende yediklerimi paylaşayım...
orucumu 1 bardak yeşil çayla açtım....
sonra 2 bardak su içtim...
1 kase çorba içtim...
kk kadar da haşlanmış tavuk...
1 tanede hurma....
yemek aralarında 2bardak daha su içtim....
saat 21 de arkadaşla yürüdük bi 40 dk...
benden bu kadar...

ben bugün azcık bozdum diyeti
kahvaltıyı meyveyle geçiştirdim. öyle yemeğinde bi tabak dolusu yaprak sarması yedim
akşam da domates çorbası. bi de azıcık lokma tatlısı

ben bugün azcık bozdum diyeti
kahvaltıyı meyveyle geçiştirdim. öyle yemeğinde bi tabak dolusu yaprak sarması yedim
akşam da domates çorbası. bi de azıcık lokma tatlısı

iyi akşamlar tata... aynı gruptayız değil mi? sitede ve grupta yeni olduğum için pek bişey bilmiyom... sen ne zamandır yediklerine dikkat ediyosun... bence çokta abartmamışsın... sadece tatlı ama onuda zaten az yemişsin...

bişey sormak istiyorum bu deneme süresi nedir.... bi de biz yarın kilolarımızı yazacak mıyız..... bi de her cuma saat 10 da mı yazacaz kilomuzu... ama ben oruç tuttuğum için saat 4e kadar ayaktayım öğlen de 12- 13 gibi kalkıyorum.... ne yapacam....

iyi geceler kızlar...
yeni gelen arkadaslar giriş kilonuzu tekrar yazarmısınız bugün

tamamdır yasemincin not ettim...
kendinden bahsedermisin yaş yac medeni durum coluk cocuk...

ben 27 yasındayım bir tanede kızçem var

tamamdır yasemincin not ettim...
kendinden bahsedermisin yaş yac medeni durum coluk cocuk...

ben 27 yasındayım bir tanede kızçem var

iyi akşamlar canım... eylülde 26 olacağım... ve yine eylülde 1 yıllık evli olacağım... öğretmenim... aslında kilo maceramı anlatmıştım başka bi yerde anlatayım yine 2008de vana atandığımda58 kgdum... bi kaç ay sonra 60 oldum kendimi kilolu görüyodum sonra bir arkadaş bi zayıflama ilacı kullanıp 6 kilo verdiğini söyledi bende o ilaca başladım... sadece bi 2-3 kg verebildim... sonra bıraktım çünkü çooo k pahalıydı ve sadece5-6 ay içinde 65 kg çıktım... sonra eşimle tanıştım... evleneceğim diye tekrar o ilaca başladım... bırakınca yine kilo aldım 18 eylül 2010 evlendim... 65- 66 kgdum 6 ayda 6 kilo aldım... sonra biraz dikkat edeyim dedim sonra kilom sabit kaldı... önceden rejim falan hiç yapmadım....
Çocuğum yok(((( evlendiğim ilk zaman eşim istemesine rağmen şiddetle karşı çıktım... yeni yeni düşünmeye başladım... hatta bu ay çok umutluydum ama nasip olmadı... başka zaman inşallah...
Ayrıca Allah bağışlasın... bende kızım olsun istiyorummmmm...

canım ben bu yazdığını gözden kacırmısım..
deneme süresi bir hafta paylasımın iyimi değilmi..gelip gecicimisin die..cünki ben geldim diyip 2 gün sonra haber vermeden gidenler oluyor..onları önlemek adına bu kural..
siz yarın yazmıcaksınız haftaya cuma... sahur yemeğini yemeden tartıl 3-4 gibi yaz canım..10 da hesaplamaya baslarız

hadi insallah bu topik sana uğur getirir.. siz yeni gelenler hariç biz hepimiz 2010 ocak anasıyız hepsi aynı boy:)

inşallah canım ya... çok istiyorum anne olmayı.... ama bi taraftan da korkuyorum... daha da çooookkk kilo alırım diye... tabi anne olayım da inşallah sizler sayesinde zayıflarım:)))))

sahurda yediklerimi paylaşayım... özellikle bu menü için yorumlarınızı bekliyorum.. çünkü kocacım çoooookkkk yedin one öyle dedi... böyle yersen zor zayıflarsın dedi... moralim bozuldu...
önce yarım litre su içtim
sonra 1 kase tavuklu şehriye çorbası içindeki şehriyeler biraz fazlaydı... suyu azdı. (tavuk eti haşlanmış)
2 küçük lokma pide.. birinin üzerine fındık kadar krem peynir sürdüm...
1 kupa yeşil çay...
1 salatalık 1 domates...
sonrasında 1lt su...

bu arada iftarla sahur arası 3.5 litre su içmiş oldum...(içtiğim yeşil çayı saymıyorum)
bide 22.30 gibi 1 fincan kahve içtim... (((
24.00 gibide 1 dilim kavun ve yarım armut...

gün içinde yaptığım egzersizler öyle çok bişey yok... 25 mekik çekiyorum...leslienin 1 mil olanını yapıyorum oda 14 dk... orucum... bide akşam 40 dk yürüyüş... hepsi bu

Günaydın kısçelerrr =)
Cuma'mız mübarek olsun.
Dün akşam tartıldım 74.5 dum. Bu kiloyla giriş yapıcam buraya.
Hedefim şimdilik 65 olmak. Rakamlar gözümü korkutmasın diye başlangıcı 65 olarak belirledim. Verince 55e çekeceğim
22 yaşındayım. Masa başı bir işte çalışıyorum.
İşe girdiğimde (Kasım 2009) 67-68 kiloydum. Bu ocak ayında 86ı kiloyu gördüm maalesef.
1,5 yılda 18-19 kilo almışım yani
Herkes gibi abur cubur meraklısıyım zaten. En büyük hatam da gece atıştırmaları ve yemekleri oldu.
Hiç farkında değildim. Ta ki hiçbir kotuma, elbiseme giremeyene kadar.
Şu ana kadar 11,5 kilo verdim. Bundan sonrası için birbirimizi destek olalım
Bu arada sahur menüm:
Domates,
1 parmağın yarısı kadar pide,
Yumurta,
1 bardak yeşilçay,
1 litre suu

kızlar herhalde pazartesiye kadar toplanırız..
en gec pazatesi herkes kilosunu yazsın lütfen..

şimdilik takımdakiler
tutku
ceyce
aycaece
frangipani
sezilmel
cemre

emin olmadıklarım
35esra35
sevcan35
bende geliyorum... (umarım gec kalmamısımdır :))

tamam canım sorun değil.. ben yardımcın olurum senin

ben kilomu bildiriyorum, haftasının son gününde müthiş bir atak yaparak 73,4 kg çıktım tartıda ve gözlerim yuvalarından fırladı.. insan bir günde 900 gr nasıl alabilir?

dün yediklerimi sayıyorum, tamam çok masum değiller ama 1 kiloya yakın da almam tuhaf oldu..

sabah: 1/2 simit + 2 dilim kaşar peyniri, yanına şekersiz çay

öğlen: 1 tabak feriye mantı

akşam: çorba, 2 yemek kaşığı pilav üzerine et sote.

sonra da yarım porsiyon damla sakızlı güllaç yedim.. annem ben severim diye yapmış hayır diyemedim.. ama ama 1 kilo da aldırmamalı bu yediklerim benim yaaa..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz..inş hep beraber kilocuklar veririz..

benim şimdi kilom 61,5 takıma giriş kiom 62 hangisini hesaplıcam sezilmel..bi de % ler falan nereye koyuyduk liste varmı

bi kaç sayfa geride var tutku..ben 12 de gelicem kızlar su an felaket işim var akşama ifrata misafirim gelecek..kız mız mız pufffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…