Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam julimm nbr.gitinmi evine.yarın ne yapmaya karar verdin misafirlere..akşam benimde plansız misafirlerim var annemler :)

ceyce face arada uçuyo deli ediyo benide yaa..utku hazıe uyuyoken takılcaktım az :)

selam kızlar..
Tatacım hergün paylasım yapıyoruz yediklerimizi yazıyoruz cuma sabahı bildirim yapıyoruz senin bu hafta deneme süren paylasımlarına göre haftaya cuma listede olursun..
Ceyce tutku selam

slm canım naber?

hayriye yarınaa
mercimek corbası- barbunya-patatesli coban kavurma-pilav- yapıcam..mücverde yapcaktım kayınvalidem yapma o kadar dedi :)

hayriye yarınaa
mercimek corbası- barbunya-patatesli coban kavurma-pilav- yapıcam..mücverde yapcaktım kayınvalidem yapma o kadar dedi :)

haahaaah diyet topiğinde konuştuğunuz konuya bak :)) h.sonuda benim misafirlerim var neyapıcam bende bilmiyormu yauv.

selam kızlar..
tatacım hergün paylasım yapıyoruz yediklerimizi yazıyoruz cuma sabahı bildirim yapıyoruz senin bu hafta deneme süren paylasımlarına göre haftaya cuma listede olursun..
ceyce tutku selam

peki o zaman :)

kızlar lütfen ama lütfen yarın herkes saat
10.00 a kadar kilosunu
bildirsin...

hayriye cok şişkinliğim var canım
ayıptır sölemesi uzun zamandırda kabızlık cekiyorum o yüzden bugün az yedim

**10.TAKIM 219.ETAP**

sezilmel(60.4/
tutku(60.3/
ceyce(77.0/
frangipani(68.2/
cemre(57.3/

ayca piyasada yok o yüzden listede yok kızlar..gelince alırız..
tata hosgeldin sende haftaya listede olursun..

birde kaptanı belirleyelim..aday olmak isteyen varmı..üstüme yığmayın ona göre :KK53:

verdiğim linkteki son sayfasını lütfen satır satır okuyun kızlar.. yeni kurallar gelmiş

sezilmel ben hiç anlamıyorum kaptanlık işlrinden hesaptan kitaptan..julii kaptan olursa yardımcı oluruz o anlıyoiremde hesap kitap işlerinen anlıyo...isim olsun yeter örünürde el birliğiyle yaparız yine herşeyi

juli kaptan olamıyor canım takımda değil cünki
kaptanlığı ele alıyorum varmı itirazı olan..yok kabul edilmiştir..
kaptan yardımcısı frangipani ..varmı itirazı olan kabul edilmiştir :KK53:

frangipani izinsiz yaptım ama bugün bildirmek gerek cuma alanına..

Ayyy bi gruptan çağırılmışımmm hemeennn gelmemmm miii :KK9:
Merhabaa kısçeler şimdilik kısa bi merhaba mesai saatim bitti.
Eve geçince grubunuzun yani grubumuzun geçmişine bakıcamm :KK9:
Hepinize sevgilerrr. :KK16:
Bu arada bana biraz bilgi verir misiniz?
İlk defa bi grupta olucam da .
Geçen hafta 75.2 düm. Bide bu akşam tartılcam. 70-79 topiğinde biz prşembe akşam bildirim yapıyoruz da (oruç tuttuğumuz için)
Siz de nasıldır.
Teşekkürler..

Son düzenleme:
kızlarrrrr merhaba... bende sizinleyimmmm... çoooooooookkkkkkkkk mutluyum.... yaşasın benimde bir takımım var.....bende ilk kez bir takımdayım siteyi de çok bilmiyorum... kuralları tam okumadım iftardan sonra okuyacam inş... bu arada 72 kg... hedefim 5 eylüle kadar 4-5 kilo vermek.. tabi 5 eylülde bitmeyecek maratonum devamı da inşallah olacak...

hosgeldiniz kızlar...
yarın uzun uzun konusuruz..
şimdi 1 hafta deneme süreniz basladı
haftaya cuma güne listede olursunuz..

şartımız her gün paylasım en azından yediklerimiz yazılacak

X