• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi geceler kızlar :)) yarın düğün var, yeğenim benimle kaldı gece yarın hem onunla ilgilenip onu ve kendimi süslücem giremeyebilirim haberiniz olsun. Yeğenim 5 yaşında bi kız , hala saçını sen nasıl yapcaksan benimde öyle olsun diyor biraz beni takip ediyor afacan, şu anda koynumda uyuyor. Yeğenimle uyumak bu kadar güzel, masumda bide insanın evladıyla uyuması nasıldır kimbilir, anneleri çok iyi anlıyorum...
Pahabicilmez Rabbim sana da nasip etsin isteyen herkese inşallah
Ama baska bise yemedim diye yiyebilirim diye seyettim :KK43: iyilesince yaparim cezami Allah izin verirse
hayırdır grip mi oldun daha geçen olmuştur dikkat et c vitaminini ve proteini artir

Menüm
Sabah
3adet sigara boregi
1yumurta
2kk peynir

Öğle
300g balık
Bol salata
1kk tahin helvası

Akşam
Misafirlikteydim aslında gün boyu misafirin
1/4 kete ( üçgen muska şeklinde içinde mısır unu şeker ve cevizin tereyağlı karışımı oluyor )
1/2 dlm pasta kremasini ayirdim am nafile gitti mideye
Birazcık kuruyemiş cokk azdı

Cezami alayim :KK43:
Bahane değil ama bugün çok stresliydi bilmiyorum modelin çok dustu yedim çıktımı tam tersi iyice dustu

Bugün haksızlığa uğradığın için biraz gerildin canım ama boşu boşuna stres yok.. Sabahı görmezden geliyoruz ama akşamki pasta için leslie 1 yap cnm.

Bugün haksızlığa uğradığın için biraz gerildin canım ama boşu boşuna stres yok.. Sabahı görmezden geliyoruz ama akşamki pasta için leslie 1 yap cnm.
Bir milede benden iki mile yapiyim bir mile yetmez bunlara :D hala tikabasa doluyum yazık bu mide nasıl uyusun gece allahtan çocuk emiyo depoyu boşaltır :D

image.webp

Menüm
Sabah
3adet sigara boregi
1yumurta
2kk peynir

Öğle
300g balık
Bol salata
1kk tahin helvası

Akşam
1/4 kete ( üçgen muska şeklinde içinde mısır unu şeker ve cevizin tereyağlı karışımı oluyor )

Bahane değil ama bugün çok stresliydi bilmiyorum modelin çok dustu yedim çıktımı tam tersi iyice dustu
Bana pastayi huplettn diuene bak goturms hamurislerini bugun :)):sende leslie 1 ml yap :)

Amerikan salatası i gormedim bi yk olduğu için sizde benimkiler gormeyin bugün olmaz mi :KK43:

Kız gene mi pasta huplettin :KK11: 1mile leslie cezan bebeğim :KK19:
:KK50:erimiştir onlar bir bardak bitki çayı içip yat dinlen sabah kalkıp ders çalışırsın kesin valla öğrenci olmayı ozledim:KK23:

aynen şimdi yatıcam çaya vakit kalmadı sabah da babaanne ziyareti özlettim kendimi biraz yoğunluktan :oops: halam da destek çıktı kilo verişime ben gelince kardeşimin ve kuzenimin aklına uymicak yanii makarna patates yoook :cool: dersi de orda çalışırım artık görecek o adam sebepsiz sebepsiz laf etmek neymiş:KK11:

Menüm
Sabah
3adet sigara boregi
1yumurta
2kk peynir

Öğle
300g balık
Bol salata
1kk tahin helvası

Akşam

2gün 1er saat yürüyüş benden gelsin

Pahamez Rabbim sana da nasip etsin isteyen herkese inşallah
hayırdır grip mi oldun daha geçen olmuştur dikkat et c vitaminini ve proteini artir
Halim yok 2 gundur dun daha kotuydum ama bugun iyim bitaz daha haklisin yarin mandalina fln yiyim daha beter olmadan bugun annemde dinlendm biraz yarinda dinlenirim biseym kalmaz insallah

Bir milede benden iki mile yapiyim bir mile yetmez bunlara :KK70: hala tikabasa doluyum yazık bu mide nasıl uyusun gece allahtan çocuk emiyo depoyu boşaltır :KK70:

Evet yazık midene, üzme bidaha onu zorlama sakın :)

Sevgili 10numara insanlar
Bu hafta biraz boşladık boslayincada sonuç ortada ilk üçte biz yokuz bu hafta besinciyiz :110:
Önümüzdeki hafta içinde çok sıkı tutuyoruz
EE malum 4.takımada yenildik
:KK34:
Ama irademiz yenilemeyecek artikEn Büyük TÜRKİYE

Evet kızlar bu hafta hareketleniyoruz ve kilolardan kurtuluyoruz. Ben bugün yıllar sonra dar paça kot pantln aldım kendime basenlerimden dolayı giymiyordum hiç beğenmiyordum bugün denedim ve kendime aferin kız dedim :) size foto atmak isterdim ama silinemediği için atamıyorum :( diyete başladığımda kendime ödül olarak dar paça kot giycem bol bol demiştim ve ödülümü aldım bugün, alt bedenim 44 tü hatta pantln bulamıyordum güzel basenlerde kalıyordu hep . Şimdi 38-40 arası (bugün aldığım 40) . Çok mutlu oldum ve sizlede paylaşmak istedim... Kızlar 78 den 61,5 lara düştüm hemde hiç aç hissetmeden . İmkansız diye düşünüyordum ilk zamanlar ama gerçekten zor değil sadece sabır. Sabredelim ve hedeflerimize ulaşalım. .

Masallah canimmm :) benimde hic inancim yoktu ama 3 kiloyi verdim bile bugun babam 5 kilo versen yeter dedi ne besi dedm 10 kilo vercem daha dedim herkes cok zayiflamissin diyo 3 kiloda byle diyoarsa 10 kilo verince heralde erimissin dicekler bana. Bunlari duymak beno cok motive ediyo tartida 7 li rakamlari goremem doyodum ama bu jafta 79 78 olurim diye umuyorum
Evet yazık midene, üzme bidaha onu zorlama sakın :)

Evet kızlar bu hafta hareketleniyoruz ve kilolardan kurtuluyoruz. Ben bugün yıllar sonra dar paça kot pantln aldım kendime basenlerimden dolayı giymiyordum hiç beğenmiyordum bugün denedim ve kendime aferin kız dedim :) size foto atmak isterdim ama silinemediği için atamıyorum :KK43: diyete başladığımda kendime ödül olarak dar paça kot giycem bol bol demiştim ve ödülümü aldım bugün, alt bedenim 44 tü hatta pantln bulamıyordum güzel basenlerde kalıyordu hep . Şimdi 38-40 arası (bugün aldığım 40) . Çok mutlu oldum ve sizlede paylaşmak istedim... Kızlar 78 den 61,5 lara düştüm hemde hiç aç hissetmeden . İmkansız diye düşünüyordum ilk zamanlar ama gerçekten zor değil sadece sabır. Sabredelim ve hedeflerimize ulaşalım. .

Sağlık olsun tekrar yolumuz birleşir elbet evet canım kartınızın hakkıyla yendiniz bizi:mad:

Evet canım sıkıldı kırıcı yorum menulere yapmıştım gittim geçmişe baktım niye yedin değişim mekik cezası vermisim ne büyük haksızlık etmisim
İyiki varsiniz

Tmm canım sorun olmaz perşembe bıldır artık bu hafta 49u görelim dimi ama

Burda bunun için birlikte zayifliyoruz canım yanlız olmaktan daha iyidir birlik olmak teşekkür ederim
sorun değil zor zamanlarını da akşam 7ye kadar beklerim canım düzeltmeyi yaptım bu hafta ilk üçte değiliz
Çok güzel kilo vermissin tebrikler

:KK60: teşekkürler canım bu hafta daha düzenli olalım herkesi 50kg 36beden yapcam işte :KK70:
Önümüz de ki hafta için başarılar dilerim kaptanım... Güzel bir sonuç alacağınıza eminim :)

Kızlar sizleride verdiğini kilolardan dolayı tebrik ederim. Kaptanınıza kırılmayın o sizin sadece iyiliğiniz için uğraşıyor :)

@erigim en son 2 girmemde yazamadim sayfa tam acilmadi net yavasti :KK43: ise gittim geldim anca bir gecmise göz atacagim

Önümüz de ki hafta için başarılar dilerim kaptanım... Güzel bir sonuç alacağınıza eminim :)

Kızlar sizleride verdiğini kilolardan dolayı tebrik ederim. Kaptanınıza kırılmayın o sizin sadece iyiliğiniz için uğraşıyor :)
kaptanimiz bizim hocamiz gibidir katiyen kirilma darilma gibi seyler söz konusu dahi olamaz...kaptan o döverde yeri geldi afferin de der...basimizdan eksik olmasin :KK200: @erigim masalimsii masalimsii katiliyorum 34 beden olacagiz :rolleyes::KK9:

menüm;
sabah 07:00 omlet, beyaz peynir, ceviz, zeytin (evet yesillik yok:KK12::KK67:)

aksam diyeym 15:00 2 lahmacun 4 kisilik bir salata

spor Yok :KK61:

is cikisida birsey yemedi..simdide misil misil uyacak insallah :KK71: Iyi geceler 10.Nr Hatunlar:KK74:

Back
X