• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yarın misafir gelecek dolma, üstü kremalı revani ve poğaça olacak sanırım öğle yemeği de olmicak öğlen için dolma yesem 2tane felan poğaça ve revani hakkım ne kadar olur hakkım var mı gerçi onu hiç sormadım :(

Sağlık olsun tekrar yolumuz birleşir elbet evet canım kartınızın hakkıyla yendiniz bizi:mad:

Evet canım sıkıldı kırıcı yorum menulere yapmıştım gittim geçmişe baktım niye yedin değişim mekik cezası vermisim ne büyük haksızlık etmisim
İyiki varsiniz

Tmm canım sorun olmaz perşembe bıldır artık bu hafta 49u görelim dimi ama

Burda bunun için birlikte zayifliyoruz canım yanlız olmaktan daha iyidir birlik olmak teşekkür ederim
sorun değil zor zamanlarını da akşam 7ye kadar beklerim canım düzeltmeyi yaptım bu hafta ilk üçte değiliz
Çok güzel kilo vermissin tebrikler

:KK60: teşekkürler canım bu hafta daha düzenli olalım herkesi 50kg 36beden yapcam işte :KK70:

Evet hedef 50 ler :)) hatta 34 beden :)))

Nolmus ya burda:KK57: kim ne dusunurse dusunsun ben @erigim in hicbir soyledigine kirilmadim kirilmam da. Onin burda bi sorumlulugi var hepimizden sorumlu takimin kaptani o. Tabiki uyarcak bizi erigimin soyledigi herseye onemvveriyorum ben yanlisimi ogreniyorum sadece erigim degil burdaki herkes birbirimizin yanlisini soylicez. Soylicezki yanlislari ogrenip duzelticez. Erigim sen canini sikma onin bizimle kimyasi uyusmamis anlasilan kendi bilir giden gider. Ben burdaki herkesi seviyorum sizin sayenizde kilo veriyorum tek basima yapamazdim kendime guvenim geldi sizin sayenizde yapamam diyodum omceden simdi 38 beden hayalleri kuriyorum. Isteyen 38 bedencolur isteyen 0 beden o k8mseyi ilgilendirmez bizim ortak sorunumuz kilo vermek onmli olan bu.
sizlere cok tesekkur ediyorum umarim hepimiz istedigimiz kiloyabedene ulasiriz :KK50: @cansutr masalimsii masalimsii @elfkkk judiee judiee kimyager1508 kimyager1508 @sosyoloji12 ve unuttugumctakim arkadaslarim iyiki varsinizzzzz:KK68:

Sende iyi ki varsın canımmm

@erigim sabah kavaltı, öğle yemeği yedim birsürü su içtim. Şu an 56.6 altıyım. Senden çok memnunum hatta içimden hep insanları kırmadan uyarabilmeni zekice bulmuşumdur bunuda itiraf edeyim ama benim şu an daha büyük bir problemim var kızlar. Bu akşma tekrar giremeyebilirim.

Hayirdir canim? Umqrim önemli bosey değildir
@erigim sabah kavaltı, öğle yemeği yedim birsürü su içtim. Şu an 56.6 altıyım. Senden çok memnunum hatta içimden hep insanları kırmadan uyarabilmeni zekice bulmuşumdur bunuda itiraf edeyim ama benim şu an daha büyük bir problemim var kızlar. Bu akşma tekrar giremeyebilirim.

Nolmus ya burda:KK57: kim ne dusunurse dusunsun ben @erigim in hicbir soyledigine kirilmadim kirilmam da. Onin burda bi sorumlulugi var hepimizden sorumlu takimin kaptani o. Tabiki uyarcak bizi erigimin soyledigi herseye onemvveriyorum ben yanlisimi ogreniyorum sadece erigim degil burdaki herkes birbirimizin yanlisini soylicez. Soylicezki yanlislari ogrenip duzelticez. Erigim sen canini sikma onin bizimle kimyasi uyusmamis anlasilan kendi bilir giden gider. Ben burdaki herkesi seviyorum sizin sayenizde kilo veriyorum tek basima yapamazdim kendime guvenim geldi sizin sayenizde yapamam diyodum omceden simdi 38 beden hayalleri kuriyorum. Isteyen 38 bedencolur isteyen 0 beden o k8mseyi ilgilendirmez bizim ortak sorunumuz kilo vermek onmli olan bu.
sizlere cok tesekkur ediyorum umarim hepimiz istedigimiz kiloyabedene ulasiriz :KK50: @cansutr masalimsii masalimsii @elfkkk judiee judiee kimyager1508 kimyager1508 @sosyoloji12 ve unuttugumctakim arkadaslarim iyiki varsinizzzzz:KK68:
Sende iyi ki varsın canım
valla içimde çok koşma isteği var hani aşık olursun da için kıpır kıpırdır ya hep onun gibi işte ama bugün bir öğretmenden yersiz bir laf işittim notlarımın aksine.. bakalım neymiş derdi derslerime yükleniyorum gereksiz laflarına meydan vermemek için gayet de söylerim sözümü öğretmen falan dinlemem ama benim de önce eksiksiz olmam gerekir
Aynen sen elinden geleni yap ki konusamasin bu herşey için geçerli hayatta

Kizlar benim bi fikritm var size ve erigimede uyarsa eger
takim ici bireysel yarisalim en cok kilo veren bidahaki hafta kacamak yapanlara ceza versin yada en az kilo verene ceza versin daha iyi olur diye dusunuyorum
Himmm makul cezalar olursa tabi oylama yapalım kabul edenler
yarın misafir gelecek dolma, üstü kremalı revani ve poğaça olacak sanırım öğle yemeği de olmicak öğlen için dolma yesem 2tane felan poğaça ve revani hakkım ne kadar olur hakkım var mı gerçi onu hiç sormadım :KK43:
1pogaca 1/2dlm revani ilk fırsatta da spor yaparsın

Kizlaaarrrr ben yarin sabah doktora gidicem ilk muayenrm olacak noolluuurrr dua edin güzel ve hayirli haberler alqyimmm

sabah:
portakal suyu
kaşarlı tost ekmeğin içi alınmış

ara:
2dilim mandalina
1limonlu form
parmak ucu kadar brownie intense arkadaşlar saldırınca bana o kaldı iyi ki varlar :D
böğürtlen çayı

öğle: 1kutu sade süt

eve gelince:
2kase yoğurtlu çorba(yağ yok)
2dilim ekmek

ara: 1pingui (kardeşim getirmiş :( normalde 1tane alır beni peşinden koştururdu şimdi iki tane alıyo zorla yediriyor tek eğlencesi benim ufaklığın:( )

akşam: 1.5dilim peynirli börek
salata

şimdi yürüyüş veee koşu zamanııı dönünce yazarım :KK68:

Kizlaaarrrr ben yarin sabah doktora gidicem ilk muayenrm olacak noolluuurrr dua edin güzel ve hayirli haberler alqyimmm
İnşallah canım seninde baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis inde bebeklerini sağlıkla kucağınıza aldığınız göreceğiz
sabah:
portakal suyu
kaşarlı tost ekmeğin içi alınmış

ara:
2dilim mandalina
1limonlu form
parmak ucu kadar brownie intense arkadaşlar saldırınca bana o kaldı iyi ki varlar :KK70:
böğürtlen çayı

öğle: 1kutu sade süt

eve gelince:
2kase yoğurtlu çorba(yağ yok)
2dilim ekmek

ara: 1pingui (kardeşim getirmiş :KK43: normalde 1tane alır beni peşinden koştururdu şimdi iki tane alıyo zorla yediriyor tek eğlencesi benim ufaklığın:KK43: )

akşam: 1.5dilim peynirli börek
salata

şimdi yürüyüş veee koşu zamanııı dönünce yazarım :KK68:
hadi bakalım yak pingui ve boregi

İnşallah canım seninde baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis inde bebeklerini sağlıkla kucağınıza aldığınız göreceğiz

Amin cnm,inş hayirlisiyla.

Her sayfayı okuyamadim arkadaşlar.hem memleketten misafirlerim var,hem de int.çok yavaş
@erigim canım başlangıç tarihini ve il kilomu geçen haftaya göre yaptım. bu haftaki kilom +1,0 kg oluyor :KK12: ama ben bunun hepsinin kilo alımı olduğunu düşünmüyorum. gaz ve şişlikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum, yoksa insan 1 hafta da 1 kilo alır mı yaaaaa :KK51:
Yok cnm,üzülme hepsi kg değildir.sonuçta çok şükür regl olmadık.ben ogrendigimden bu yana 62,8 de gördüm.63,5 da

Kızlar menüm;

Sabah: yarım paket limonlu form

Ara: türk kahvesi

Öğlen: yarım kase şehriye çorba, 2 tane küçük tavuk kanatı,salata, 1 kaşık barbunya, 1 kaşık amerikan salatası, yoğurt

Akşam: etli patates yemeği, yarım dilim tb ekmeği, yoğurt

Akşam yarım saat yürüyüş

Menum
sabah
Bse yemmedim
ogle
lahana yemegi 3 yk
1 borek
aksam
yarim dilim pasta

8km koşu yürüyüş kaptan fark yapmışımdır umarım pingui hadi neyse 150kcal de börek sürpriz oldu masada hiç beklemiyodum onu akşam yemeğe gitmez olaydım :(

Kızlar menüm;

Sabah: yarım paket limonlu form

Ara: türk kahvesi

Öğlen: yarım kase şehriye çorba, 2 tane küçük tavuk kanatı,salata, 1 kaşık barbunya, 1 kaşık amerikan salatası, yoğurt

Akşam: etli patates yemeği, yarım dilim tb ekmeği, yoğurt

Akşam yarım saat yürüyüş
Amerikan salatası i gormedim bi yk olduğu için sizde benimkiler gormeyin bugün olmaz mi :(
Menum
sabah
Bse yemmedim
ogle
lahana yemegi 3 yk
1 borek
aksam
yarim dilim pasta
Kız gene mi pasta huplettin :KK11: 1mile leslie cezan bebeğim :KK19:
8km koşu yürüyüş kaptan fark yapmışımdır umarım pingui hadi neyse 150kcal de börek sürpriz oldu masada hiç beklemiyodum onu akşam yemeğe gitmez olaydım :KK43:
:KK50:erimiştir onlar bir bardak bitki çayı içip yat dinlen sabah kalkıp ders çalışırsın kesin valla öğrenci olmayı ozledim:KK23:

İyi geceler kızlar :)) yarın düğün var, yeğenim benimle kaldı gece yarın hem onunla ilgilenip onu ve kendimi süslücem giremeyebilirim haberiniz olsun. Yeğenim 5 yaşında bi kız , hala saçını sen nasıl yapcaksan benimde öyle olsun diyor biraz beni takip ediyor afacan, şu anda koynumda uyuyor. Yeğenimle uyumak bu kadar güzel, masumda bide insanın evladıyla uyuması nasıldır kimbilir, anneleri çok iyi anlıyorum...

Amerikan salatası i gormedim bi yk olduğu için sizde benimkiler gormeyin bugün olmaz mi :KK43:

Kız gene mi pasta huplettin :KK11: 1mile leslie cezan bebeğim :KK19:
:KK50:erimiştir onlar bir bardak bitki çayı içip yat dinlen sabah kalkıp ders çalışırsın kesin valla öğrenci olmayı ozledim:KK23:
Ama baska bise yemedim diye yiyebilirim diye seyettim :( iyilesince yaparim cezami Allah izin verirse

Menüm
Sabah
3adet sigara boregi
1yumurta
2kk peynir

Öğle
300g balık
Bol salata
1kk tahin helvası

Akşam
Misafirlikteydim aslında gün boyu misafirin
1/4 kete ( üçgen muska şeklinde içinde mısır unu şeker ve cevizin tereyağlı karışımı oluyor )
1/2 dlm pasta kremasini ayirdim am nafile gitti mideye
Birazcık kuruyemiş cokk azdı

Cezami alayim :(
Bahane değil ama bugün çok stresliydi bilmiyorum modelin çok dustu yedim çıktımı tam tersi iyice dustu

@erigim tadımlık aldım canımm, yemekte kızartma ve makarna olunca bari onun tadına bakayım dedim, keşke mayonez katmasalar sadece yoğurt olsa :)

Sen ne yedin bakayım

Back
X