evet üzülmedim ki zatenO kadar üzüleceğin birşey yok bence. Mercimek pilavı bulgurla yapılmıştı demi?
Bakalım kim önce doğuracak senin oğlun olacak i kesinde: D
Nice güzel sağlıklı taşların olsun canımCanlar bugün işlerim yoğundu, bide benim doğumgünümdü girmeye pek fırsatım olmadı. Diyete tam gaz devam ama, akşam yazarım menüyü :)
Bi iki gün koşma hafif tempoda yuru toplasinkosudam geldimama sol baldir kasi biraz incittim galiba dünde sizliyorduda takmamaya calistim bugün acisindan fazla kosamadim
Maşallah listeme harfiyen uyuyorsunKeskee doğum günün kutlu olsun :) Çok geçmiş olsun Cansutr biraz dinledirirsen geçer inşallah ters bastin herhalde.
Bugünkü menumu paylasayim
Sabaheynirli omlet,1 dlm çavdar ekmeği,domates,salatalık,maydanoz, biber
Ara:1 yeşil elma,yarim kase yoğurt
Öğlen:1 kepçe yoğurt çorbası,4 kaşık taze
fasulye,3 avuçiçi biftek,1 dlm tb ekmeği
Ara: 1 elma,3 ceviz
Akşam:korili karnabahar pilavi,salata,1 dlm
çavdar ekmeği,1 kase yoğurt
Ara: yarim armut yiyeceğim
su an içine kuru zencefil çubuk tarçın attığım
yeşil cayim demleniyor 2-3 fincan icecegim
yatmadan önce de 45 dakika tempolu yürüyüş yapacağım
Karatay da meyve yeneceksede sabah yenir araya yoğurt olabilir yada ayran akşamki patates olmamış karatay da patates yok ünlü çorbalar yok paketli urun yok canımSabah
omelt 2 ymurta ve biraz tereyag ile
6 7 zeytin
2 kk peynir
domates
salatalik
ogle
bi elma
aksam
bol salata
patates yemegi 3 yk
1 lt su
spor yatmadan yapcam kalca egz. Leslie 2 ml
Bence seni meyve aciktirmis birde balık hapida olabilir çünkü kur bende aksine tokluk yaratıyordu ama Smoothie de çok meyve kullanma misal bir muz bir CV süt bir cb su olabilir yada bir meyve bir bardak kefir olabilir jefirle olan daha sağlıklı yenileyicisi ve hızlandırıcıYa kızlar ben doymuyorummm
Neler yedim bu gün. Maydonoz küründen mi ki. Metabolizmamı baya hızlandırdı sanırım.
Aç karna maydonoz kürü
Balık yağı hapı
Sabah
1 yumurta, 1 kk peynir, domates salatalık
Öğle
2 kepçe kadar kuru fasülye(suyynu yemedim)
Turşu, 2 kaşık pilav
Yutda geldiğimde açlıktan ölmek üzereydim, ellerim titriyordu.
1 armuz, 1 muz, 1 bardak kadar süt ve 1 bardak kadar suyla smoothie yaptım. Akşamı hafif geçiririm dedim ki bir saat geçmeden yine açıktım.
Akşam:koca bir tabak salata
1 kepçe ezogelin çorbası
2 çorbalık boyutta minik köfte, 2 parça küp doğranmış minik patatesin kızartması
Bir bardak ayran, 3 kaşık yoğurt.
Normal bir insan midesi bu kadar şeyi nasıl aldı ve o insan yine açıktı. Tavsiye verin bana. Saat 8 de yoğurt kürümü yiycem.
Başka sporlar yap genxsiniz şöyle canlı kanlı zumba gibisabah:
yarım kk peynir
1dilim kızarmış ekmek
1bardak mandalina suyu
ara: kepekli form
öğle: 1büyük kutu ayran
akşameve gelince)
1tabak kabak yemeği suyunu yemedim
yarım avuçtan fazla kuruyemiş
dünkü yemeğin sebzelerinden 3yk felan
yarım dilim ekmek
birkaç saat sonra da 3-4yk mercimekli pilav yedim
su: 1.5lt geçti 3olur
spor yok leslie artık yaramıyor bana hergün koşu bandına inmem gerek o da zor babam çalışıyor ve benim derslerim var
: ile ( işaretini yanyana koyduğun için olmuşevet üzülmedim ki zaten
Taşıyıcı olabilirsin daha ince geçirmiş olabilirsin bi suru ihtimal varHayırdır kaptan,nereden çıktı oğlan.hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsun da kız erkek farketmez cnm.rubella IGG ve IGM pozitif çıktı. Doktor araştırma hastanesine yolladı. Enfeksiyon geçirmiş olabilirmişim o da bebeğe bulaşırmış.bebekte kalıcı hasar bırakabilir mis.... Felaket tellalı....
Özel hastanede tekrar kan verdim rubella avidite 10 gün sonra cikacakmis sonuç,bekliyoruz. Allahın izniyle bi sorun çıkmaz inş. Özel hastanedeki doktor çok moral verdi,güzel konuştu.
Açıkcası ben o an azmış çokmuş düşüncek durumda değildim açlıktan ölüyordum remens o meyve bile doyurmadı düşün.Nice güzel sağlıklı taşların olsun canım
Bi iki gün koşma hafif tempoda yuru toplasin
Maşallah listeme harfiyen uyuyorsun
Karatay da meyve yeneceksede sabah yenir araya yoğurt olabilir yada ayran akşamki patates olmamış karatay da patates yok ünlü çorbalar yok paketli urun yok canım
Bence seni meyve aciktirmis birde balık hapida olabilir çünkü kur bende aksine tokluk yaratıyordu ama Smoothie de çok meyve kullanma misal bir muz bir CV süt bir cb su olabilir yada bir meyve bir bardak kefir olabilir jefirle olan daha sağlıklı yenileyicisi ve hızlandırıcı
Başka sporlar yap genxsiniz şöyle canlı kanlı zumba gibi
: ile ( işaretini yanyana koyduğun için olmuş
Dile getirmek istemedim cnm.ama adam gebeliği bile sonlandirabiliriz dedi.Taşıyıcı olabilirsin daha ince geçirmiş olabilirsin bi suru ihtimal var
Değerin çok yüksekse ilk uç ay riskli ama takip ediliyor sadece niye hemen abartirlar anlamıyorum
ben koşu bandında yürümek istiyorum ya o gün nasıl mutluydum yürürken ama elektrik gittiNice güzel sağlıklı taşların olsun canım
Bi iki gün koşma hafif tempoda yuru toplasin
Maşallah listeme harfiyen uyuyorsun
Karatay da meyve yeneceksede sabah yenir araya yoğurt olabilir yada ayran akşamki patates olmamış karatay da patates yok ünlü çorbalar yok paketli urun yok canım
Bence seni meyve aciktirmis birde balık hapida olabilir çünkü kur bende aksine tokluk yaratıyordu ama Smoothie de çok meyve kullanma misal bir muz bir CV süt bir cb su olabilir yada bir meyve bir bardak kefir olabilir jefirle olan daha sağlıklı yenileyicisi ve hızlandırıcı
Başka sporlar yap genxsiniz şöyle canlı kanlı zumba gibi
: ile ( işaretini yanyana koyduğun için olmuş
Mutlu yıllarCanlar bugün işlerim yoğundu, bide benim doğumgünümdü girmeye pek fırsatım olmadı. Diyete tam gaz devam ama, akşam yazarım menüyü :)
Benimkini u gonderiyim miben koşu bandında yürümek istiyorum ya o gün nasıl mutluydum yürürken ama elektrik gittive bugün kalçalarımda basende felan ağrı hissettim hafif ve 1haftadır selülitler azalışta
güzel menüMenum
Sabah
1 active yoğurt
Öğle
1 küçük ayran
Tavuk sinitzel 1 parça
2 kaşık bulgur pilavı
2 parca domates
Yarım çorba
Ara
1 yeşil elma
Ara
1 küçük süt
Aksam
3 küçük parça tavuk
1 büyük bardak ayran
2 dilim ekmek
Çok az peynir ( karnim doymamış di da)
Adım 4000 olacak yatmadan inşallah
Menün gayet iyi yulaflı bisküvi yerine kuru ya da taze meye daha iyi olurdu bence. Az da olsa yapay sonuçta.Menüm
Sabah
50g peynir
1domates
1dlm ekmek
Ara
3yulafli bisküvi
Öğle
1kase yoğurt
6-7yk kurufasulye
Akşam
200g balık
Bol bol salata
Su:3lt
Spor:1saat
Benimkini u gonderiyim mi
Ya sen aşağıda derken bodrumumu kasdediyodun bende aşağıda spor salonu var sanıyorumvar bodrumda teşekkürler tek sıkıntı yanıma biri lazım
Yapay evet ama koreltmem lazım isteklerini azlaMenün gayet iyi yulaflı bisküvi yerine kuru ya da taze meye daha iyi olurdu bence. Az da olsa yapay sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?