Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırdır kaptan,nereden çıktı oğlan.hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsun da kız erkek farketmez cnm.rubella IGG ve IGM pozitif çıktı. Doktor araştırma hastanesine yolladı. Enfeksiyon geçirmiş olabilirmişim o da bebeğe bulaşırmış.bebekte kalıcı hasar bırakabilir mis.... Felaket tellalı....
Özel hastanede tekrar kan verdim rubella avidite 10 gün sonra cikacakmis sonuç,bekliyoruz. Allahın izniyle bi sorun çıkmaz inş. Özel hastanedeki doktor çok moral verdi,güzel konuştu.

Bakalım kim önce doğuracak senin oğlun olacak i kesinde: D

Canlar bugün işlerim yoğundu, bide benim doğumgünümdü girmeye pek fırsatım olmadı. Diyete tam gaz devam ama, akşam yazarım menüyü :)
Nice güzel sağlıklı taşların olsun canım
kosudam geldim ama sol baldir kasi biraz incittim galiba dünde sizliyorduda takmamaya calistim bugün acisindan fazla kosamadim
Bi iki gün koşma hafif tempoda yuru toplasin
Maşallah listeme harfiyen uyuyorsun
Sabah
omelt 2 ymurta ve biraz tereyag ile
6 7 zeytin
2 kk peynir
domates
salatalik

ogle
bi elma

aksam
bol salata
patates yemegi 3 yk
1 lt su
spor yatmadan yapcam kalca egz. Leslie 2 ml
Karatay da meyve yeneceksede sabah yenir araya yoğurt olabilir yada ayran akşamki patates olmamış karatay da patates yok ünlü çorbalar yok paketli urun yok canım
Bence seni meyve aciktirmis birde balık hapida olabilir çünkü kur bende aksine tokluk yaratıyordu ama Smoothie de çok meyve kullanma misal bir muz bir CV süt bir cb su olabilir yada bir meyve bir bardak kefir olabilir jefirle olan daha sağlıklı yenileyicisi ve hızlandırıcı
Başka sporlar yap genxsiniz şöyle canlı kanlı zumba gibi
evet üzülmedim ki zaten
: ile ( işaretini yanyana koyduğun için olmuş

Taşıyıcı olabilirsin daha ince geçirmiş olabilirsin bi suru ihtimal var
Değerin çok yüksekse ilk uç ay riskli ama takip ediliyor sadece niye hemen abartirlar anlamıyorum

Açıkcası ben o an azmış çokmuş düşüncek durumda değildim açlıktan ölüyordum remens o meyve bile doyurmadı düşün. Neyse hayra yoralım metabolizmam hızlandı heralde.

Taşıyıcı olabilirsin daha ince geçirmiş olabilirsin bi suru ihtimal var
Değerin çok yüksekse ilk uç ay riskli ama takip ediliyor sadece niye hemen abartirlar anlamıyorum
Dile getirmek istemedim cnm.ama adam gebeliği bile sonlandirabiliriz dedi.

ben koşu bandında yürümek istiyorum ya o gün nasıl mutluydum yürürken ama elektrik gitti ve bugün kalçalarımda basende felan ağrı hissettim hafif ve 1haftadır selülitler azalışta

Menum
Sabah
1 active yoğurt
Öğle
1 küçük ayran
Tavuk sinitzel 1 parça
2 kaşık bulgur pilavı
2 parca domates
Yarım çorba
Ara
1 yeşil elma
Ara
1 küçük süt
Aksam
3 küçük parça tavuk
1 büyük bardak ayran
2 dilim ekmek
Çok az peynir ( karnim doymamış di da )
Adım 4000 olacak yatmadan inşallah

Edebiliyorum amlasxixmelis, post: 43115629, member: 175017"]Dile getirmek istemedim cnm.ama adam gebeliği bile sonlandirabiliriz dedi.[/QUOTE]
Tahmin Edebiliyorum su sonuçlarda bi çıksın hayirlisla temiz çıkar inşallah

ben koşu bandında yürümek istiyorum ya o gün nasıl mutluydum yürürken ama elektrik gitti ve bugün kalçalarımda basende felan ağrı hissettim hafif ve 1haftadır selülitler azalışta
Benimkini u gonderiyim mi

güzel menü

Menüm
Sabah
50g peynir
1domates
1dlm ekmek
Ara
3yulafli bisküvi
Öğle
1kase yoğurt
6-7yk kurufasulye
Akşam
200g balık
Bol bol salata

Su:3lt
Spor:1saat
Menün gayet iyi yulaflı bisküvi yerine kuru ya da taze meye daha iyi olurdu bence. Az da olsa yapay sonuçta.

Menün gayet iyi yulaflı bisküvi yerine kuru ya da taze meye daha iyi olurdu bence. Az da olsa yapay sonuçta.
Yapay evet ama koreltmem lazım isteklerini azla
Nenubdeki balık miktarı nedir tost kepekli ekmekten mi

20 dk basen kalca karin gzersizi yaptim suan bacaklarim titriyo cok guzel ama ya yarin anlarim ise yarayip yaramadigini borazdanda leslie yapcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…