Kahvaltıda bol maydonoz tüket veya yeşil yapraklı pişmemiş sebze. Benim sindirimimi en iyi bu düzenliyor. Sinemaki içince bir süre sonra daha beter kabız olursun. hem her kan grubuna uygun değilmiş o bazılarına zararlıymış. Çok zor kaldığın durumlarda(benim doğuştan bağırsak tenbelliğim olduğu için biliyorum) magnesie diye bir toz var eczaneden alabilirsin. Zararsız birşey ekşi sözlükten yorumlara falanda bakabilirsin. Yarım barda ılık suya yarım ölçek gece yatmadan 2 saat önce iç. İçtikten sonra birşey yeme ertesi güne rahatlarsın. Uzun kabızlık dönemlerinde bikaç gün uygulayabilirsin. Birde tambuğdayı çok dikkatli tüketmek lazım beraberinde su içilmezse lifler şişemediği için kabız yapar.Iyi günler dilerim 10 Takimin 10 numara citirlarisabah dartiyla pek bir hasir nesirdik Allah bozmasin mutlulugumuzu ama kabizliga birsey söyleyin sinameki icmek istemiyorum erik kayisi fayda etmiyor kendime büyük bir salatami yapsam ne yapsam. en son büyük bir salatabve lahmacun tükettigimde sorun yoktu oda cuma günüydü önerilerinizi bekliyorum ve carsiya cikiyorum...bu hafta nefis ve kilolarimiza bir tekme atiyoruz videodaki gibi iyi seyirler
Magnezyum ve Jan hapida bağırsakta hareket sağlar bak benim kanım düşük doğumdan beri kullanıyorumKahvaltıda bol maydonoz tüket veya yeşil yapraklı pişmemiş sebze. Benim sindirimimi en iyi bu düzenliyor. Sinemaki içince bir süre sonra daha beter kabız olursun. hem her kan grubuna uygun değilmiş o bazılarına zararlıymış. Çok zor kaldığın durumlarda(benim doğuştan bağırsak tenbelliğim olduğu için biliyorum) magnesie diye bir toz var eczaneden alabilirsin. Zararsız birşey ekşi sözlükten yorumlara falanda bakabilirsin. Yarım barda ılık suya yarım ölçek gece yatmadan 2 saat önce iç. İçtikten sonra birşey yeme ertesi güne rahatlarsın. Uzun kabızlık dönemlerinde bikaç gün uygulayabilirsin. Birde tambuğdayı çok dikkatli tüketmek lazım beraberinde su içilmezse lifler şişemediği için kabız yapar.
Yoğurt kuru : gece yatmadan yarım saat önce 3-4yk yoğurda pul biber limon ekleyip yiyorsun yağ takiyormussun en az 15gun denenmeliymisSelam kizlaaar,kimyager1508 hamilelik takvimin de pek bir yakismis
Kızlar bu yoğurt kuru, maydanoz kuru ne ve nasıl yapılıyor ? Evde keten tohumu var, onu nasıl tuketeyim ben?
Ekmek yada extra kuruyemiş yemiyirsan ve çok tuzlu değilse tuket ama zeytin genelde odem yaparBu sabah tost, bir yumurta, domates ve biiir suru zeytin yedim. Ya ben zeytindir kahvaltı düşünemiyorum. 1,5 yaşındaki kızım bile her sabah 9-10 zeytin yiyor
benim olan belli 200g balık bol salata birde bir kase çorba içerim belkhSlm kızlar erken kaçtım işten . Eve gelince hemen ara olarak bir yeşil elma yedim .
Aksama suan plan yok kararsız im belki yemeğe çıkarız. Ama bu hafta kesinlikle cissiz olacak ondan eminim
kosudam geldimHerkes nerede
Oluuurr hem bugun aciktm oglende biseler atistrdm ayak ustu yogurt yapalim@ryzgarinannesi canım sen mi sormuştur yoğurt kuru yapsam mi diye bak yapalım ama gündüz yapalım sütü etkileme ihtimali düşer hem karatay yaparken emzirenler 2.5 yada 3 öğün yapabiliyor bu durumda ara ogununu yoğurt kuru ekleyerek yaparsın hem çok açılmamış olursun :)
bende zeytinsi yapamam cok severim tost ne ekmeginden diBu sabah tost, bir yumurta, domates ve biiir suru zeytin yedim. Ya ben zeytindir kahvaltı düşünemiyorum. 1,5 yaşındaki kızım bile her sabah 9-10 zeytin yiyor
Doğum günün kutlu olsun güzel kızCanlar bugün işlerim yoğundu, bide benim doğumgünümdü girmeye pek fırsatım olmadı. Diyete tam gaz devam ama, akşam yazarım menüyü :)
Dogum gunun kutlu olsum canimmCanlar bugün işlerim yoğundu, bide benim doğumgünümdü girmeye pek fırsatım olmadı. Diyete tam gaz devam ama, akşam yazarım menüyü :)
O kadar üzüleceğin birşey yok bence. Mercimek pilavı bulgurla yapılmıştı demi?sabah:
yarım kk peynir
1dilim kızarmış ekmek
1bardak mandalina suyu
ara: kepekli form
öğle: 1büyük kutu ayran
akşameve gelince)
1tabak kabak yemeği suyunu yemedim
yarım avuçtan fazla kuruyemiş
dünkü yemeğin sebzelerinden 3yk felan
yarım dilim ekmek
birkaç saat sonra da 3-4yk mercimekli pilav yedim
su: 1.5lt geçti 3olur
spor yok leslie artık yaramıyor bana hergün koşu bandına inmem gerek o da zor babam çalışıyor ve benim derslerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?