- 19 Ağustos 2015
- 509
- 891
- 18
Iyi günler dilerim 10 Takimin 10 numara citirlarisabah dartiyla pek bir hasir nesirdik
Allah bozmasin mutlulugumuzu
ama kabizliga birsey söyleyin sinameki icmek istemiyorum erik kayisi fayda etmiyor
kendime büyük bir salatami yapsam ne yapsam. en son büyük bir salatabve lahmacun tükettigimde sorun yoktu oda cuma günüydü
önerilerinizi bekliyorum ve carsiya cikiyorum...bu hafta nefis ve kilolarimiza bir tekme atiyoruz videodaki gibi iyi seyirler
Kahvaltıda bol maydonoz tüket veya yeşil yapraklı pişmemiş sebze. Benim sindirimimi en iyi bu düzenliyor. Sinemaki içince bir süre sonra daha beter kabız olursun. hem her kan grubuna uygun değilmiş o bazılarına zararlıymış. Çok zor kaldığın durumlarda(benim doğuştan bağırsak tenbelliğim olduğu için biliyorum) magnesie diye bir toz var eczaneden alabilirsin. Zararsız birşey ekşi sözlükten yorumlara falanda bakabilirsin. Yarım barda ılık suya yarım ölçek gece yatmadan 2 saat önce iç. İçtikten sonra birşey yeme ertesi güne rahatlarsın. Uzun kabızlık dönemlerinde bikaç gün uygulayabilirsin. Birde tambuğdayı çok dikkatli tüketmek lazım beraberinde su içilmezse lifler şişemediği için kabız yapar.