• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi günler dilerim 10 Takimin 10 numara citirlari :KK68: sabah dartiyla pek bir hasir nesirdik :oops: Allah bozmasin mutlulugumuzu :nazar::KK200::KK70::KK70: ama kabizliga birsey söyleyin sinameki icmek istemiyorum erik kayisi fayda etmiyor :mad: kendime büyük bir salatami yapsam ne yapsam. en son büyük bir salatabve lahmacun tükettigimde sorun yoktu oda cuma günüydü :KK34: önerilerinizi bekliyorum ve carsiya cikiyorum...bu hafta nefis ve kilolarimiza bir tekme atiyoruz videodaki gibi iyi seyirler :KK66:

Kahvaltıda bol maydonoz tüket veya yeşil yapraklı pişmemiş sebze. Benim sindirimimi en iyi bu düzenliyor. Sinemaki içince bir süre sonra daha beter kabız olursun. hem her kan grubuna uygun değilmiş o bazılarına zararlıymış. Çok zor kaldığın durumlarda(benim doğuştan bağırsak tenbelliğim olduğu için biliyorum) magnesie diye bir toz var eczaneden alabilirsin. Zararsız birşey ekşi sözlükten yorumlara falanda bakabilirsin. Yarım barda ılık suya yarım ölçek gece yatmadan 2 saat önce iç. İçtikten sonra birşey yeme ertesi güne rahatlarsın. Uzun kabızlık dönemlerinde bikaç gün uygulayabilirsin. Birde tambuğdayı çok dikkatli tüketmek lazım beraberinde su içilmezse lifler şişemediği için kabız yapar.

Bu sabah tost, bir yumurta, domates ve biiir suru zeytin yedim. Ya ben zeytindir kahvaltı düşünemiyorum. 1,5 yaşındaki kızım bile her sabah 9-10 zeytin yiyor

Slm kızlar erken kaçtım işten . Eve gelince hemen ara olarak bir yeşil elma yedim .
Aksama suan plan yok kararsız im belki yemeğe çıkarız. Ama bu hafta kesinlikle cissiz olacak ondan eminim:KK53:

Kahvaltıda bol maydonoz tüket veya yeşil yapraklı pişmemiş sebze. Benim sindirimimi en iyi bu düzenliyor. Sinemaki içince bir süre sonra daha beter kabız olursun. hem her kan grubuna uygun değilmiş o bazılarına zararlıymış. Çok zor kaldığın durumlarda(benim doğuştan bağırsak tenbelliğim olduğu için biliyorum) magnesie diye bir toz var eczaneden alabilirsin. Zararsız birşey ekşi sözlükten yorumlara falanda bakabilirsin. Yarım barda ılık suya yarım ölçek gece yatmadan 2 saat önce iç. İçtikten sonra birşey yeme ertesi güne rahatlarsın. Uzun kabızlık dönemlerinde bikaç gün uygulayabilirsin. Birde tambuğdayı çok dikkatli tüketmek lazım beraberinde su içilmezse lifler şişemediği için kabız yapar.
Magnezyum ve Jan hapida bağırsakta hareket sağlar bak benim kanım düşük doğumdan beri kullanıyorum

Selam kizlaaar, kimyager1508 kimyager1508 hamilelik takvimin de pek bir yakismis :nazar:

Kızlar bu yoğurt kuru, maydanoz kuru ne ve nasıl yapılıyor ? Evde keten tohumu var, onu nasıl tuketeyim ben?
Yoğurt kuru : gece yatmadan yarım saat önce 3-4yk yoğurda pul biber limon ekleyip yiyorsun yağ takiyormussun en az 15gun denenmeliymis
Maydonoz kuru:15-20dal maydonoz bir bardak su ekleyip blenderdan geçirip içinde limonda sıkıp içiyorsun odem için
Bu sabah tost, bir yumurta, domates ve biiir suru zeytin yedim. Ya ben zeytindir kahvaltı düşünemiyorum. 1,5 yaşındaki kızım bile her sabah 9-10 zeytin yiyor
Ekmek yada extra kuruyemiş yemiyirsan ve çok tuzlu değilse tuket ama zeytin genelde odem yapar
Slm kızlar erken kaçtım işten . Eve gelince hemen ara olarak bir yeşil elma yedim .
Aksama suan plan yok kararsız im belki yemeğe çıkarız. Ama bu hafta kesinlikle cissiz olacak ondan eminim:KK53:
benim olan belli 200g balık bol salata birde bir kase çorba içerim belkh

@ryzgarinannesi canım sen mi sormuştur yoğurt kuru yapsam mi diye bak yapalım ama gündüz yapalım sütü etkileme ihtimali düşer hem karatay yaparken emzirenler 2.5 yada 3 öğün yapabiliyor bu durumda ara ogununu yoğurt kuru ekleyerek yaparsın hem çok açılmamış olursun :)
Oluuurr hem bugun aciktm oglende biseler atistrdm ayak ustu yogurt yapalim

Keskee doğum günün kutlu olsun :) Çok geçmiş olsun Cansutr biraz dinledirirsen geçer inşallah ters bastin herhalde.
Bugünkü menumu paylasayim
Sabah:peynirli omlet,1 dlm çavdar ekmeği,domates,salatalık,maydanoz, biber
Ara:1 yeşil elma,yarim kase yoğurt
Öğlen:1 kepçe yoğurt çorbası,4 kaşık taze
fasulye,3 avuçiçi biftek,1 dlm tb ekmeği
Ara: 1 elma,3 ceviz
Akşam:korili karnabahar pilavi,salata,1 dlm
çavdar ekmeği,1 kase yoğurt
Ara: yarim armut yiyeceğim
su an içine kuru zencefil çubuk tarçın attığım
yeşil cayim demleniyor 2-3 fincan icecegim
yatmadan önce de 45 dakika tempolu yürüyüş yapacağım

Eklentiler

• img1445270661274.webp
    img1445270661274.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 44
bende zeytinsi yapamam cok severim tost ne ekmeginden di

kabiz olan kimse cansu hetalde saf zeytinyagi vatsa 2 yk ic hicbiseyn kalmaz eger gecmezse eczaneden duphalac dye bi surup var yada surup icemem derken bekunis diye bi hap onlar ise yarar ama kenndini ilaca alistirma bagirsaklarn tembellesir ilacsiz tuvalete cikamazsim

Sabah
omelt 2 ymurta ve biraz tereyag ile
6 7 zeytin
2 kk peynir
domates
salatalik

ogle
bi elma

aksam
bol salata
patates yemegi 3 yk
1 lt su
spor yatmadan yapcam kalca egz. Leslie 2 ml

Ya kızlar ben doymuyorummm:KK34:

Neler yedim bu gün. Maydonoz küründen mi ki. Metabolizmamı baya hızlandırdı sanırım.

Aç karna maydonoz kürü
Balık yağı hapı

Sabah
1 yumurta, 1 kk peynir, domates salatalık

Öğle
2 kepçe kadar kuru fasülye(suyynu yemedim)
Turşu, 2 kaşık pilav

Yutda geldiğimde açlıktan ölmek üzereydim, ellerim titriyordu.
1 armuz, 1 muz, 1 bardak kadar süt ve 1 bardak kadar suyla smoothie yaptım. Akşamı hafif geçiririm dedim ki bir saat geçmeden yine açıktım.

Akşam:koca bir tabak salata
1 kepçe ezogelin çorbası
2 çorbalık boyutta minik köfte, 2 parça küp doğranmış minik patatesin kızartması
Bir bardak ayran, 3 kaşık yoğurt.

Normal bir insan midesi bu kadar şeyi nasıl aldı ve o insan yine açıktı. Tavsiye verin bana. Saat 8 de yoğurt kürümü yiycem.

Son düzenleme:
sabah:
yarım kk peynir
1dilim kızarmış ekmek
1bardak mandalina suyu

ara: kepekli form

öğle: 1büyük kutu ayran

akşam:(eve gelince)
1tabak kabak yemeği suyunu yemedim
yarım avuçtan fazla kuruyemiş
dünkü yemeğin sebzelerinden 3yk felan
yarım dilim ekmek

birkaç saat sonra da 3-4yk mercimekli pilav yedim

su: 1.5lt geçti 3olur
spor yok leslie artık yaramıyor bana hergün koşu bandına inmem gerek o da zor babam çalışıyor ve benim derslerim var

sabah:
yarım kk peynir
1dilim kızarmış ekmek
1bardak mandalina suyu

ara: kepekli form

öğle: 1büyük kutu ayran

akşam:KK43:eve gelince)
1tabak kabak yemeği suyunu yemedim
yarım avuçtan fazla kuruyemiş
dünkü yemeğin sebzelerinden 3yk felan
yarım dilim ekmek

birkaç saat sonra da 3-4yk mercimekli pilav yedim

su: 1.5lt geçti 3olur
spor yok leslie artık yaramıyor bana hergün koşu bandına inmem gerek o da zor babam çalışıyor ve benim derslerim var
O kadar üzüleceğin birşey yok bence. Mercimek pilavı bulgurla yapılmıştı demi?

masalimsii masalimsii dogum gunun kutlu olsun canim....kuzulaaaarrrr hepiniz kulak verinnnnn son bi iki gundr takmda bi canszlk hssedyrm sanki yoksa banami ole geliorrrr canlanalimmm rakiplerrrr disliii:KK48:

Back
X