@erigim Canım bu hafta biraz kilo aldım haftaya kadar toplayıp gireyim listeye. Nasıl çok verince izine ayrılmıştım alıncada toparlayıp gireyim olur mu?
Hala yatakdayım ben eşimde annesine gitmiş bana not bırakıp.Kaynanam çok dolduruyor (Daha bir yıllık evlisiniz hep hasta,kilo aldı başını gidiyor falan diyor) korkuyorum ayrılacaz diye ama çok yorgunum yataktan kalkıp normal davranamıyorum doktora sordum antibiyotik yorgunluğu dediSizce nasıl bir yol izlemeliyim kızlar?
Canım toparlanana kadar bekleriz ama sen takım içinde free devam etki çabuk toparlaCanım eşim aşırı anlayışlı bir insan hiç takılmaz öyle şeylere ama kaynanam çok konuşuyor ve sanki yavaş yavaş etkileniyor gibime geliyor.Çünkü hiç zayıflamam için baskı yapmazdı hatta cuma günü antibiyotik içiyorsun diyet yapma dedi ama dün bence akşam yeme diyetine duy falan dedi anlamıyorum. Kaynanam bana hediye almış güya 4xl gömlek tabiki büyük oldun birde diyorki ne biliyim büyük olacağını bana large olursa sanada anca bu olur dedim diyor
Gitmeyin su mevlutlere hepte pilav dagitiyolarKızlar ben bugün çok kötü bişey yaptım
Sabah kahvaltısında tb ekmeğine peynirli tost yapıp yedim. Sonra kuaföre ordanda mevlüde gittim. Mevlütte tavuklu pîlav ve yarım dilim börek yedimtatlılara hiç bakmadım tabağın dörtte üçünü bıraktım ama pilavla börek çok canımı sıktı sonrada mideme de çok fazla geldi zaten. Uyuz oldum kendime bugün daha bişey yemicem yeşilçay içicem bol su içicem.
Cansu sucuk kasap sucuğu değil yeme. Sabah kahvaltısını düzgün yap inxirle filan geçirme sonra patliyorsun böyledünki menüme geceyim:
sabah:ufak sucuk yumurta, saltalalik, 1/2 kirmizi biber, peynir ceviz..
ikindi vakti: 1 kirmizi biber tavuk pismemistiapar topar gittim ac ise
Gece:00:00 sulari isden geldim hic yapmadigim seyi yaptimpatates yemeginden ve 2 kurabiye yedim
Sporda yoktu sabah uya kalmistim birdahada kaldi alisveris filan yapmistim sonradanda isim ciktigecede yemek yedigim icin birdaha moralim bozuldu
dün sabah dartilmadim bugünde korkudan cikmadim bakalim yarin darti ne digcek
Anca gelebildim . çok yorgunum ama msjları biraz okuyayım istedim. Hafta sonu diyet miyet hak götüre oldu. yarından cumaya dek çok dikkat edeceğim. hedefimde 82 kilo olmak yanı 1.5 kg vermek.HEDEFLER
ERİĞİM--------->78,5---------->77,8
CANSU------------>75,5-------->
KESKEE--------->61,7----------->
JUDİEE--------->50,6----------->
AHUFİZAR--------->55,3--------->
ALPİKESONSUZ-------->79,5--------->
ELFKKK---------->72,5----------->
RÜZGARINANNESİ------->80,8-------->
SOSYOLOJİ12------>73,3---------->
M MERVE------->83,5---------->
KIRMIZIBALONCUKLAR----->87--------->
GAMZELİ52------>75,6--------->
Bugünkünden vardı ya birleştirip yazdim@erigim dünkí menümde incir yoktu ki
Saçımı boyatıyorum böyle işyerine gidince kimse farketmiyor bende diyorum neden :))) saol kuzum evlenip kız çocuk doğurup kuzeyi alcam :))Canım toparlanana kadar bekleriz ama sen takım içinde free devam etki çabuk toparla
Eşine hak ver kilolardan hastalık sebebi kötü niyeti yoktur ve KV malum genelde dış gorunusle yargıları yıllarca böyle misal kuzeninin eşi çok çok kilolu biyuda uzun düğünde yengem herkese açıklama yapıyordu (ne gerek varsa) ailecek boylelwr genetik kilo diyette yaptı ama olmadı filan diye alan memnun sana ne dimi ama kuzeyinde yeni yeni durtukluyir ilk çocuk aşırı kilodan dolayı tutunamamış Dr zayıflaması demiş şimdi kızda bozuluyor eee hanı beni böylede seviyordu kocaların iside zor ikiucu b.. Değnek anasınıfı idare etsin karısini mi o yüzden napiyoruz kicamiz varken saygıda kusur yok yaptığı tüm fitneliklere gül geç ama yanlizjende şok lafını öyle babasının çiftliği değil artık siz esinle bir ailesinin herşeye burnunu sokturma :)
Gitmeyin su mevlutlere hepte pilav dagitiyolaryada gideceğiniz gün oruç tütün hem sevap hemde pilav yemeyinm ya canım resimleri koyar koymaz 5-10dk içinde düzeltme yaparsan olurdu şimdi bi modaratirden rica edersen silerler ancak sen silemezsin ve saçta bende birşey gormedim gözlerin gözlerin ahh o gözlerin maşallah subhanallah
Cansu sucuk kasap sucuğu değil yeme. Sabah kahvaltısını düzgün yap inxirle filan geçirme sonra patliyorsun böyle
hadi bakalım kilo verirsen bu hafta listedesinAnca gelebildim . çok yorgunum ama msjları biraz okuyayım istedim. Hafta sonu diyet miyet hak götüre oldu. yarından cumaya dek çok dikkat edeceğim. hedefimde 82 kilo olmak yanı 1.5 kg vermek.
Yaş sormayın kızlar, hem de ne kaçamak yapıyorum
Tmm canım haftaya sizleiyi geceler
eriğim teklifin güzel ama bu hafta takımın başında benyokum haftaya yapalımmı şu kapışmayı 1 hafta antalyadayım iş için dönüşte benimde ihtiyacım var sıkı bi şekilde takımlar arası kapışırız
günaydın canımm. cumartesi baktırdım. çok şükür elhamdülillah 288 çıktı. 3 kat artmış.Cnm,bhcg baktirdin mi tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?