Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah kalkildi ilk is Spor 1 saati askin kosma agirlikli yürüyüs.
Cok gec kalktim ve ac gittim kosuya.

Ilk yediklerim 2 incir 3 erik 2 kayisi evet fazla ama kabizliga yinede yaramadi

Bundan yaklasik 3-4 saat sonra 17 diydi saar: 2 parca tavuk

Su 1.5 oldu sanirim soguklarda icmekte zor oluyor.

Uykum geldi benim ama daha cok erken bir cikip havami alsam

Kizceler selamlar menu bildirimimi yapip cikiyrm zizi sewiyorummm
Menum
Sabah
1 haslnms yumurta 2 3 zeytin bi iki parca kasar peynir 1 tb ekmek
Ikindi
1 armut
Aksam
2 kase corba 1.5 dikim tb kmek
Maydonoz suyu
2 lt su
Yesilcay
Spor
Jillian(bittimmmm)cok yorucu geldi(level2)

Canım toparlanana kadar bekleriz ama sen takım içinde free devam etki çabuk toparla
Eşine hak ver kilolardan hastalık sebebi kötü niyeti yoktur ve KV malum genelde dış gorunusle yargıları yıllarca böyle misal kuzeninin eşi çok çok kilolu biyuda uzun düğünde yengem herkese açıklama yapıyordu (ne gerek varsa) ailecek boylelwr genetik kilo diyette yaptı ama olmadı filan diye alan memnun sana ne dimi ama kuzeyinde yeni yeni durtukluyir ilk çocuk aşırı kilodan dolayı tutunamamış Dr zayıflaması demiş şimdi kızda bozuluyor eee hanı beni böylede seviyordu kocaların iside zor ikiucu b.. Değnek anasınıfı idare etsin karısini mi o yüzden napiyoruz kicamiz varken saygıda kusur yok yaptığı tüm fitneliklere gül geç ama yanlizjende şok lafını öyle babasının çiftliği değil artık siz esinle bir ailesinin herşeye burnunu sokturma :)
Gitmeyin su mevlutlere hepte pilav dagitiyolar yada gideceğiniz gün oruç tütün hem sevap hemde pilav yemeyinm ya canım resimleri koyar koymaz 5-10dk içinde düzeltme yaparsan olurdu şimdi bi modaratirden rica edersen silerler ancak sen silemezsin ve saçta bende birşey gormedim gözlerin gözlerin ahh o gözlerin maşallah subhanallah
Cansu sucuk kasap sucuğu değil yeme. Sabah kahvaltısını düzgün yap inxirle filan geçirme sonra patliyorsun böyle

Anca gelebildim . çok yorgunum ama msjları biraz okuyayım istedim. Hafta sonu diyet miyet hak götüre oldu. yarından cumaya dek çok dikkat edeceğim. hedefimde 82 kilo olmak yanı 1.5 kg vermek.

Saçımı boyatıyorum böyle işyerine gidince kimse farketmiyor bende diyorum neden :))) saol kuzum evlenip kız çocuk doğurup kuzeyi alcam :))

Anca gelebildim . çok yorgunum ama msjları biraz okuyayım istedim. Hafta sonu diyet miyet hak götüre oldu. yarından cumaya dek çok dikkat edeceğim. hedefimde 82 kilo olmak yanı 1.5 kg vermek.
hadi bakalım kilo verirsen bu hafta listedesin

Iyi geceleeerrrr nasilsinizz napiyosnzzz

Pist bu hafta listedesin artık kaçamak yok E Etabiti nerelerdesin cuma sende listedesin

Tamam kaptan merak etme. Bu hafta 79 u gorcem insallah. E Etabiti gorunmuyo 2 gundur kacamak mi yapiyo oda yoksa
Yaş sormayın kızlar, hem de ne kaçamak yapıyorum köle gibi çalışıyorum beeeeen.
2 hundur perişan oldum. Konserve yaptım, evi teeeeertemiz yaptım, misafir ağırladı, evden atılacak ivir zivirlari ayirfim.. Daha birsuru iş.. Çok kalori yakmisimdir ben veee misafire yaptığım ikramliklardan yemedim bile. Ama itiraf edeyim, kızım rahat vermediğinden ve inanın yorgunluk tan yiyemedim
2 gündüz doğru düzgün yemek bile yapamadı. Çorba salata vs geliştirdikleri hep. Yarın sebze yemekleri yapacağım yeniden..

iyi geceler
eriğim teklifin güzel ama bu hafta takımın başında benyokum haftaya yapalımmı şu kapışmayı 1 hafta antalyadayım iş için dönüşte benimde ihtiyacım var sıkı bi şekilde takımlar arası kapışırız

Tmm canım haftaya sizle

Günaydın kizlar.
Evde ekmek yoktu active nim kahvaltı zamanı diye bir yoğurdu var onunla yaptım kahvaltıyi birde kahve ictim. Bakalım böyle nasıl olacak

Günaydın kızlar:) Dün köydeydik internet yoktu menümü yazmadım.
Pazar günü Menüm:
Kahvaltı: peynirli omlet, 1 dlm çavdar ekmeği, 4 zeytin, domates, salatalık, yeşil biber 10 tane yemişimdir:)
Ara: yarım armut
Akşam: 1 dlm tb ekmeği, salata ve yarım kilo ızgara hamsi.
Ara: Sütlü kahve
4 kişi toplam 2 kilo hamsiyi yedik:) Kişi başı yarımşar kilo oldu. Karnım şişti biraz ama sonra hiç ağırlık yapmadı. Biraz porsiyon abartı oldu.Spor da yapamadım. Bu hafta spora ciddi anlamda ağırlık vermeyi düşünüyorum diyet ve porsiyonlara da çok dikkat edeceğim inşallah.Herkese güzel ve bol sporlu kaçamaksız bir hafta diliyorum:))

Gunaydin
Sabah evden cikarken tartildim 81.4 kiloydum. Tartida mi bi sikinti var acaba. Saskinim hafta sonu gayet yedim. Aksam pillerini degistireyim. Sevgilim disinda herkes zayifladin diyor bu ara. Aksine o kilo aldin diyor off.
Sizler nasilsiniz?

Herkese günaydınlar... 4. takımdan sevgiler ... Eli boş gelmeyeyim dedim size tatlı getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…