- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Canım eşim aşırı anlayışlı bir insan hiç takılmaz öyle şeylere ama kaynanam çok konuşuyor ve sanki yavaş yavaş etkileniyor gibime geliyor.Çünkü hiç zayıflamam için baskı yapmazdı hatta cuma günü antibiyotik içiyorsun diyet yapma dedi ama dün bence akşam yeme diyetine duy falan dedi anlamıyorum. Kaynanam bana hediye almış güya 4xl gömlek tabiki büyük oldun birde diyorki ne biliyim büyük olacağını bana large olursa sanada anca bu olur dedim diyor
Bende anlamıyorum canım iyi davranmaya çalışıyorum kendi annemle bir tutmaya çalışıyorum ama bana hep laf sokuyor niye bilmiyorum
Takmamaya çalışıyorum canım zatenGecmis olsun cnmAllah sana sabir versin kendini toparladigin an bizimlesin sonra kilolar gidecek...Esinde annesinden etkilenmemesi gerek senin yerin annesinin yeri ayri doldurusa gelmemesi gerek o kaynanayida Allaha havale et canini SIkma bol bol Es-sabur cek
Bende anlamıyorum canım iyi davranmaya çalışıyorum kendi annemle bir tutmaya çalışıyorum ama bana hep laf sokuyor niye bilmiyorum
Takmamaya çalışıyorum canım zatenantibiyotiğe en az 3 aymış o yüzden bitmesini beklemeden bu haftadan sonra sizinleyim canım inş.
Belkicsen diyet yaptigin icin oyle hani iilestin artik diyetine devam edebilirsin diye demistir benim esimde bana diyo zayifla biraz diye ama ben o istedigi icin degil kendm ostedgm icn zayifliyorum sende oyle yap. O kaynananin getirdigi gomlegide sakla ona baktikca hirslanip daha cok kilo vermeye calisirsin zayifladigindada sende kaynanan al xxxl gomlek buyuk derse ne bilim ben large giyiyorum sanada bu olur sandim dersin.terbiyesiz kadin yaaCanım eşim aşırı anlayışlı bir insan hiç takılmaz öyle şeylere ama kaynanam çok konuşuyor ve sanki yavaş yavaş etkileniyor gibime geliyor.Çünkü hiç zayıflamam için baskı yapmazdı hatta cuma günü antibiyotik içiyorsun diyet yapma dedi ama dün bence akşam yeme diyetine duy falan dedi anlamıyorum. Kaynanam bana hediye almış güya 4xl gömlek tabiki büyük oldun birde diyorki ne biliyim büyük olacağını bana large olursa sanada anca bu olur dedim diyor
Ahj canim ahh oyleler iste bazen oyle bise yapiyolar ki hooop orda bur bakim sen el kizisin gelinsin der gibi. Ama napalim itib hatri yoksa sahibinn var eslerimiz icin sabretcezBende anlamıyorum canım iyi davranmaya çalışıyorum kendi annemle bir tutmaya çalışıyorum ama bana hep laf sokuyor niye bilmiyorum
Takmamaya çalışıyorum canım zatenantibiyotiğe en az 3 aymış o yüzden bitmesini beklemeden bu haftadan sonra sizinleyim canım inş.
dünki menüme geceyim:
sabah:ufak sucuk yumurta, saltalalik, 1/2 kirmizi biber, peynir ceviz..
ikindi vakti: 1 kirmizi biber tavuk pismemistiapar topar gittim ac ise
Gece:00:00 sulari isden geldim hic yapmadigim seyi yaptimpatates yemeginden ve 2 kurabiye yedim
Sporda yoktu sabah uya kalmistim birdahada kaldi alisveris filan yapmistim sonradanda isim ciktigecede yemek yedigim icin birdaha moralim bozuldu
dün sabah dartilmadim bugünde korkudan cikmadim bakalim yarin darti ne digcek
sucuk görüyorum birkaç gündür menülerde öncekiler de senmiydin bilmiyorum ama bırakın artık onları kurabiye de farkındasın zaten ek spor yaparsın
yararlı birşey değil ki neyine izin veriyorkaratay sucuga izin veriyor6-7 dilimi gecmiyor zaten az birsey evet sorma hic gece yemezdim
ay yok biryerden helal bulabilirsem alacamyararlı birşey değil ki neyine izin veriyorkasap sucuğu mu yoksa seninki
bende zayiflayinca koycam resmimi 13 kilo farkedilir yaniii marta kadar gidicek bu kilolarkizlarrrrrrr nihayet favori basari hikayemi buldum ic camasirli resimler ama kizin vücüdü müthis degismis
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...elulit-basari-hikayem-toplanin-kizlar.628261/
kaptan biliyordu sanki onuKızlar şimdi size resimlerimi göndericem de (saçımı boyattım ya :) ) sonradan o resimleri silemiyormuyum
hiçbir fark göremedim ama hepsi güzel zatenBuda eski rengi kızlar , dün çekilmiştim hatta bu fotoyu :) yenisi kötü mü olmuş bilemedim
Karatay faydası oldu mu kaç kilo verebildim Cansu. Bende onu mu yapsam zaten ara işini hep unutuyorumay yok biryerden helal bulabilirsem alacamsimdilik hazirla idare ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?