• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

34beden pantolonuma sığdıımmm 1.5senedir içine giremiyordum resmen ama hala birsürü yağ var ya of :( 6kg verince gidicek mi yani şimdi bunlar :( alt bacaklarım aşırı kalın duruyor kızlar üstten mi inceldim de göz yanılması oldu yoksa kalça egzersizleri yüzünden mi kalınlaştı anlamadım bir akıl verin :(

Menum
Sabah
2 dilim ekmekle çok az kaşarli tost
Tostu makinede unutmuşum incecik çıtır çıtır bir şeye dönüşmüş :KK70:
2 ceri domates
3 zeytin
Ara
1 küçük süt
Öğle
Yarım kase çorba
Tavuk sarma( yağlı kısımları yemedim içi pirinçli sucuk kalınlığında garip bii seydi:KK70:)
Yoğurt
Ara
Bir elma
Aksam
5 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Çok az Peynir
1 domates
1 zeytin
Sonrasında
Bir bardak meyve suyu
Meyve suyunu şeker ilavesiz olandan alıyorum ama çok sağlıklı değil sanırım yine deo_O
Meyve suyunu evde yapmayi denemelisin o katki var disardakilerde

="erigim, post: 43059833, member: 488991"]Mide rahatsızlığın varsa ilerleyen zamanlarda zaten çok hasaslasacak yıpratma derim biber ve limonla
:KK70:
bncede :KK20: o gunleri hatirladm birden yatamiyodm midem cok yaniyodu of off amagzrlcgunlerdi:KK54:[/QUOTE]
Benim çok fenaydi ilk aylarda olmayan kusma mideden dolayı son ay çok fenaydi
Yogurt biber limon yapsam sutume gecer dimi biber @erigim
biberi çok atma sıkıntı olmaz canım süte tadı geçmiyor sonuçta

34beden pantolonuma sığdıımmm 1.5senedir içine giremiyordum resmen ama hala birsürü yağ var ya of :KK43: 6kg verince gidicek mi yani şimdi bunlar :KK43: alt bacaklarım aşırı kalın duruyor kızlar üstten mi inceldim de göz yanılması oldu yoksa kalça egzersizleri yüzünden mi kalınlaştı anlamadım bir akıl verin :KK43:
kız seni doverim 34bedenle yağı nerede buldun :D gece gece benim tüm motivemi yerle bir ettin git yat uyu delinin zoruna bak:D
Şaka bi yana kasa mi çevirdin acaba çok abartma yuruyus bisiklet tarzında takıl biraz

bncede :KK20: o gunleri hatirladm birden yatamiyodm midem cok yaniyodu of off amagzrlcgunlerdi:KK54:
Benim çok fenaydi ilk aylarda olmayan kusma mideden dolayı son ay çok fenaydi
biberi çok atma sıkıntı olmaz canım süte tadı geçmiyor sonuçta[/QUOTE]
Ben gece cokckotu oluyodum yatinca gaviscon rennie hic ise yaramadi bende ilik sut iciyodm oda belli bi sure idare ediydu snra yine basliyodu erken dogurdm gunume kdr bekleseydim mahvolurdm heralde:KK43:

kız seni doverim 34bedenle yağı nerede buldun :KK70: gece gece benim tüm motivemi yerle bir ettin git yat uyu delinin zoruna bak:KK70:
Şaka bi yana kasa mi çevirdin acaba çok abartma yuruyus bisiklet tarzında takıl biraz
valla bilmiyorum ki baktıkça içim şeyoluyo moral gidiyor aynen 34bedene sığdım ama biri beni pantolona zorla girdirmiş gibi bir görüntü oluyor göbek fırlıyo basenler desen oh yani hala kusursuz değil bedene bakma :D

İyi geceler kizlar yarın tartıda iyi şanslar :KK17::KK17::KK17:
Eger arti çıkarsam çok sinir olacağım. Bırakabilirim takımı. 3 hafta oldu bir kilo veremedim. Düşündükçe deli oluyorum :KK62::mad:

İyi akşamlar kızlar hatta iyi geceler. menümü yazıp cıkayım.
Kahvaltı: 1 elma ve 1 haslanmış yumurta :D ne alakaysa demi
Öğle : tost ve ayran
Akşam: 1 kase corba ve 5 yemek kasıgı taze fasulye ve 1 dılım ekmek
Ara: 1 bardak süt

Spor yine akşam 2 saat koşuşturma:D
Yarın bildirim yaparımerkenden ama sonrasında pazartesiye kadar yokum gelemicem. Erkek arkadaşım geliyor. Hem nişan hazırlığı hem dolu dolu vaktimizi geçirebilelim istiyorum.

Selam olsun CAN kizlar...:KK15:
Bugunku menum
Sabah
Kepekli sandvic
1 elma
6 7 findik
Ogle
Bol salata ve patates yemegi
Ara
1 muz
Aksam
Tavuk yemgi yaptm frnda fakat yemeyi dusnmuyrm cok ac hissetmiyrm ve zaten cook az kilo vermsm 2 jaftadr bole gidiyor:KK12::KK12::KK12:ya napablrm akil verin cansutr cansutr sen detoks feln diysn ya nasl oluor o? Kanguru_ Kanguru_ kiz gobek eritme egzersizi ne?banada lazim.ya ben kilo alms gibi bile hissedyrm:KK43::KK43:almamsm ama ole gozkiyor sanki:KK57:

aksam muz olmaz. kepekli sandvicin icinde neler vardi ? patates yemegi olmamis.. hic bir ögünde dogru düzgün protein yok 5 üzerinden 1 puan verebilirim :KK70: oda abur cubur yok diye yoksa bu kadar meyve sekeri nisasta olmazki :KK20:

menüm 15.^10.15

sabah10 gbiydi:ufak sucuk yumurta, yarim kirmizi biber, yarim demet maydanoz , az ceviz, peynir

aksam:1/2 izgara tavuk

spor ikindi vakti gibiydi: 40 dakka kosu/yürüyüs

Zayıflamış mıyım ne :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 44
İyi geceler kizlar yarın tartıda iyi şanslar :KK17::KK17::KK17:
Eger arti çıkarsam çok sinir olacağım. Bırakabilirim takımı. 3 hafta oldu bir kilo veremedim. Düşündükçe deli oluyorum :KK62::mad:
Öyle şey olur mu ablacım. Bırakmayız yakanı. O kilolar verilecek. Sen spor yönünden biraz eksik olduğun için böyle oluyor sanırım. Yediklerine daha çok dikkat edersin olur biter.

Son düzenleme:
20151016_052809.webp

Aslında çok erken tartıldım. Geçen sefer 9 gibi tartılmıştım. O saate kadar beklesem daha az çıkarım ama artık dersim erken başlıyor ne yazıkki. Olsun bu süreçte giden her grama sevinmek gerek.

***10.Takım 435***

eriğim( 78. 7/ //% )

cansutr ( 76,6/ / /%)
keskee ( 62.5/ / /%)
Kimyager1508( 64.6/ / /%)hamilelik nedeni ile mezun olmak istiyor

Judiee (51.1/50,6/0,5 /%0,98)
Ahufizar(55.6/55.3/0.3/%0.54)
alpikesonsuz( 79,7 / / /%)
elfkkk(72.7 / //% )

10.takım ortalaması:%

Günaydın hepinize çıtırlar,
Kızlar geçen hafta çok hatam oldu. En başta geçen hafta sonu tıka basa ızgara yemiştim. Gerçekten aşırı doymuştum oysaki sofradan aç kalkmak gerek. Geçen hafta pek spor yapamadım. Dün baya fazla yedim. Maydonaz yiyemedim hiç. Bu hafta çok düzenli spor yapmaya başlıyorum bu günden itibaren ve hemen gidip maydonoz alıyorum çünkü inanılmaz etkili. Yediğim salata ve yoğurt bile olsa sofradan aç kalkıcam artık çünkü birşey olmaz diye yoğurdun miktarını abartabiliyorum.
Birde yemekhanede tatlı çıkarsa bir çatal tadına bakmaya karar verdim dünki gibi patlamaları yaşamamak için bakalım birde böyle deneyelim herşey zamanla öğreniliyor. Bu hafta 54ü görmek istiyorum. Benim için önemli bir rakam çünkü artık 60lardan çok 50li rakamlara daha fazla yaklaşmış olucam.

Bence sizde geçen haftaki hatalarınızı ve bu hafta yapmayı planladıklarınızo paylaşırsanız hepimiz motive oluruz.

Son düzenleme:
Back