• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

[
Selam olsun CAN kizlar...:KK15:
Bugunku menum
Sabah
Kepekli sandvic
1 elma
6 7 findik
Ogle
Bol salata ve patates yemegi
Ara
1 muz
Aksam
Tavuk yemgi yaptm frnda fakat yemeyi dusnmuyrm cok ac hissetmiyrm ve zaten cook az kilo vermsm 2 jaftadr bole gidiyor:KK12::KK12::KK12:ya napablrm akil verin @cansutr sen detoks feln diysn ya nasl oluor o? Kanguru_ Kanguru_ kiz gobek eritme egzersizi ne?banada lazim.ya ben kilo alms gibi bile hissedyrm:KK43::KK43:almamsm ama ole gozkiyor sanki:KK57:
Muz yerine gün kurusu gibi pratik meyve tercih et artı patates bezelye pişmiş havuç ve mısır kullanma hem odem yapar hemde karbon deposu
Akşamları kacta yiyorsun geç saatte yiyorsan oda kilo vermemiş zorlar emziriyorsan en gec akşam 6da ana öğün 9da 1cb süt ve bir incirleri ara yapıp bitir emniyirda akşam araya gerek yok bence
@erigim ruseym den banada bahsedermsn oglum 11 aylik oldu teyzesi hic blmiyoz biz ruseymi yaa:stop:biz sebze agrlkli besleniyoz ara ara mama takviyeleri feln ama sen konuda blgikisin belliii akil ver kaptanimmm haaaa ustteki mesajada ayri bi deginirsen:KK42:
canım ruseym buğdayın dinlenmesine yaratan en değerli yeri E b1 b2 folikasit birçok mineral ve proteinin yanında yararlı yağlarında barındırır kuzey henüz her yemeği yemiyor sabah kahvalti si: 1yumurta sarısı 2tatli kaşığı ev yapımı labne 1tatli kaşığı ruseym 1cay kaşığı keçi boynuzu özü ve 1/4 muzun karışımı domates salataligida kendisi disliyor
Arada :ev yapımı yoğurt(küçük kavanozlara aldım günlük aç bitir oluyor) meyve
Öğle: çorba(sebze çorbası yada tarhana tercihimiz)
Ara:meyve
Akşam: irmikli ruseymli mama (çok yemiyor zaten keyfine bağlı) aralarda da sürekli emiyor zaten

İrmikle birlikte olan pişiyor fakat ruseym tek başına pişme gerektirmez bizim için bile çok yararlı
Günlük kullanım bir yasa kadar bir çorba kaşığı zaten
Kefire yeni geçiyor az az tattiriyorum zaten mayami bildumbinicik bir top kuzey için gerekli kefiri sağlıyor
Yulaf kepegide kullanabilirsin
Sebzeleri çorba olarak tuketiyor bamya hariç bi tek bamyayi yutuyor diğerlerini oguruyor genelde
Bu ay balık tavuk kiyma vermeye başladım
Bi ki kez keyifsiz olduğu zamanlarda tam buğday unundan kuru meyveleri ıslatıp kek ve pankek yaptım onlara da pek ilgi duymadı ama tam buğdaydan ve kuru meyvelerden kek deneyebilirsiniz senin oğlun biraz daha büyük yer belki
AA unutmadan birde kinoa corbalarinda kullanabilirsin çok faydalı

Tatlim oncelikle doktora git bence kseyi greblirsin beki :))

Ben maydonoz kurnu degile su gece ictin yogurt seysini merak ettim nedir o maydonozu uapmak isterdm ama maydonozu yemekse bile ayirirm ben kokusu midemi bulandiroyo
canım yoğurt kürü akşamları yatmadan yarım saat önce 3-4 kaşık yoğurt, yarım limon suyu ve tepeleme 1 çay kaşığı pul biberi karıştırıp yiyorsun. yok canım kese daha gözükmez sanırım.

Git canım kontrole Dr zaten kan ister tekrar
canım testi cumartesi tekrarlayacağım. ameliyat eden doktoru aradım. normalde gebelik kontrolü yapmıyor ama seni bir kez görebilirim dedi. ne zaman geleyim dedim. 3 hafta sonra dedi. tabi o arada ben başka doktorada giderim. yoksa çatlarım zaten.

kese 2000li değerlerde gorulur canım kalp atımı 7000lerde ayrıca deryacim vajinal USG çektirme her ne kadar drlar etkilemez desede etkiliyor beklemeyi tercih et
aynen canımm bende aynı düşüncedeyim. zaten karından görülmezse vajinadan baktırmıcam.

***10.Takım 435***

eriğim( 78. 7/ //% )

cansutr ( 76,6/ / /%)
keskee ( 62.5/ / /%)
Kimyager1508( 64.6/ / /%)hamilelik nedeni ile mezun olmak istiyor

Judiee (51.1/50,6/0,5 /%0,98)
Ahufizar( 55.6 // /%)
alpikesonsuz( 79,7 / / /%)
elfkkk(72.7 / //% )

10.takım ortalaması:%

***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ(+çıkan üyeler listeye alınmayacaktir)

ruzgarinannesii( 82 / / /% )yeni üye baş. kilosu:83,4, hedef kilosu:70, başlangıç tarihi:06/10/2015(23-10 da listede)
sosyoloji12( 74.3 / / /% )yeni üye baş. Kilosu:74.6 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015(23-10 da listede)
M Merve( 83.5/ //% )yeni üye baş.kilosu:84, hedef kilosu:58 baş.tar:08/10/2015(23-10 da listede)

Kirmizibaloncuklar(90/ / /% )yeni üye baş.kilosu:90, hedef kilosu:60 baş.tar:11/10/2015(30-10 da listede)
gamzeli52(75/ / / % )yeni üye baş.kilosu:75, hedef kilosu:60 baş.tar:15/10/2015(30-10 da listede)

yeni üye ortalaması:%

***10.Takım 435***

eriğim( 78. 7/ //% )

cansutr ( 76,6/ / /%)
keskee ( 62.5/ / /%)
Kimyager1508( 64.6/ / /%)hamilelik nedeni ile mezun olmak istiyor

Judiee (51.1/// /%/)
Ahufizar( 55.6 // /%)
alpikesonsuz( 79,7 / / /%)
elfkkk(72.7 / //% )

10.takım ortalaması:%
:KK57::KK57::KK57:

Selam olsun CAN kizlar...:KK15:
Bugunku menum
Sabah
Kepekli sandvic
1 elma
6 7 findik
Ogle
Bol salata ve patates yemegi
Ara
1 muz
Aksam
Tavuk yemgi yaptm frnda fakat yemeyi dusnmuyrm cok ac hissetmiyrm ve zaten cook az kilo vermsm 2 jaftadr bole gidiyor:KK12::KK12::KK12:ya napablrm akil verin @cansutr sen detoks feln diysn ya nasl oluor o? Kanguru_ Kanguru_ kiz gobek eritme egzersizi ne?banada lazim.ya ben kilo alms gibi bile hissedyrm:KK43::KK43:almamsm ama ole gozkiyor sanki:KK57:
Squatgril gobek eritme yaz youtubedan ben onu yapiyrm bi kacgundr

ayy böle hamile yazısı görünce çookkk duygulandımmm başladım yine ağlamaya :KK61::KK61: ama bu sefer sevinçten çok şükür elhamdülillah :KK46: Rabbim utandırmasın inşalllahhhh :nazar:
Dur kız ağlama zaten hormonların tavan yapacak ve her ota pirta agliycan
Misal kocam Ayfer dedi diye sağlamıştır
Sen niye bana Ayfer dedin beni sevmiyon dimi şişko oldum tabi diye allahım içine bi manyak kacabiliyor

Dur kız ağlama zaten hormonların tavan yapacak ve her ota pirta agliycan
Misal kocam Ayfer dedi diye sağlamıştır
Sen niye bana Ayfer dedin beni sevmiyon dimi şişko oldum tabi diye allahım içine bi manyak kacabiliyor
:KK70::KK70::KK70:

bende bugün ki menümü hemen paylaşayım;
sabah hastane köşesinde ne yediğimi hatırlamıyorum. ablam ağzıma en son 1-2 dilim börek, tost falan tepiştirmeye çalışıyordu ama inanın zorlaya zorlaya neyden ne kadar yedim hatırlamıyorum :KK70:saat 9:00 gibiydi

ara 4-5 fındık, 2 badem, 1 hurma,

saat 14:30'da acıktım, kendime domatesli az sucuklu sandiviç yaptım küpük kepekli sandiviç ekmeğine (2 dilim falan yapar)

akşam 18:00 1,5 kepçe brokoli çorbası, 2 tane ufak biber dolması, salata, 1 kase çorba. saat erken diye 2 dolma yedim 7-7,30'tan sonra olsaydı 1 dolma yerdim.

akşamada yatmadan yoğurt kürümü yerim. @erigim yoğurt kürünün bi zararı olur mu? yemeye devam edeyim mi? beni baya rahatlatıyor, ödem ve wc sorunu için iyi geliyor.

bende bugün ki menümü hemen paylaşayım;
sabah hastane köşesinde ne yediğimi hatırlamıyorum. ablam ağzıma en son 1-2 dilim börek, tost falan tepiştirmeye çalışıyordu ama inanın zorlaya zorlaya neyden ne kadar yedim hatırlamıyorum :KK70:saat 9:00 gibiydi

ara 4-5 fındık, 2 badem, 1 hurma,

saat 14:30'da acıktım, kendime domatesli az sucuklu sandiviç yaptım küpük kepekli sandiviç ekmeğine (2 dilim falan yapar)

akşam 18:00 1,5 kepçe brokoli çorbası, 2 tane ufak biber dolması, salata, 1 kase çorba. saat erken diye 2 dolma yedim 7-7,30'tan sonra olsaydı 1 dolma yerdim.

akşamada yatmadan yoğurt kürümü yerim. @erigim yoğurt kürünün bi zararı olur mu? yemeye devam edeyim mi? beni baya rahatlatıyor, ödem ve wc sorunu için iyi geliyor.
Mide rahatsızlığın varsa ilerleyen zamanlarda zaten çok hasaslasacak yıpratma derim biber ve limonla
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sicak-sut-icmek-zayiflatir-mi.866973/

bundan sonra topikçe sıcak süt içiyoruz kızlar haberiniz olsunnn :KK54: ben yarın başlıyorummm :kk77:
:D

Menum
Sabah
2 dilim ekmekle çok az kaşarli tost
Tostu makinede unutmuşum incecik çıtır çıtır bir şeye dönüşmüş :KK70:
2 ceri domates
3 zeytin
Ara
1 küçük süt
Öğle
Yarım kase çorba
Tavuk sarma( yağlı kısımları yemedim içi pirinçli sucuk kalınlığında garip bii seydi:KK70:)
Yoğurt
Ara
Bir elma
Aksam
5 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Çok az Peynir
1 domates
1 zeytin
Sonrasında
Bir bardak meyve suyu
Meyve suyunu şeker ilavesiz olandan alıyorum ama çok sağlıklı değil sanırım yine deo_O

="erigim, post: 43059833, member: 488991"]Mide rahatsızlığın varsa ilerleyen zamanlarda zaten çok hasaslasacak yıpratma derim biber ve limonla
:KK70:[/QUOTE]
bncede :KK20: o gunleri hatirladm birden yatamiyodm midem cok yaniyodu of off amagzrlcgunlerdi:KK54:

Menum
Sabah
2 dilim ekmekle çok az kaşarli tost
Tostu makinede unutmuşum incecik çıtır çıtır bir şeye dönüşmüş :KK70:
2 ceri domates
3 zeytin
Ara
1 küçük süt
Öğle
Yarım kase çorba
Tavuk sarma( yağlı kısımları yemedim içi pirinçli sucuk kalınlığında garip bii seydi:KK70:)
Yoğurt
Ara
Bir elma
Aksam
5 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Çok az Peynir
1 domates
1 zeytin
Sonrasında
Bir bardak meyve suyu
Meyve suyunu şeker ilavesiz olandan alıyorum ama çok sağlıklı değil sanırım yine deo_O
fark etmiyor canım msuyu yok tatlandırıcı kullanıyorlar ayrıca bi dünya katkı maddesi var bir bardak msuyunda en az 3-4mryve hemde

Back