- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
[
Akşamları kacta yiyorsun geç saatte yiyorsan oda kilo vermemiş zorlar emziriyorsan en gec akşam 6da ana öğün 9da 1cb süt ve bir incirleri ara yapıp bitir emniyirda akşam araya gerek yok bence
Arada :ev yapımı yoğurt(küçük kavanozlara aldım günlük aç bitir oluyor) meyve
Öğle: çorba(sebze çorbası yada tarhana tercihimiz)
Ara:meyve
Akşam: irmikli ruseymli mama (çok yemiyor zaten keyfine bağlı) aralarda da sürekli emiyor zaten
İrmikle birlikte olan pişiyor fakat ruseym tek başına pişme gerektirmez bizim için bile çok yararlı
Günlük kullanım bir yasa kadar bir çorba kaşığı zaten
Kefire yeni geçiyor az az tattiriyorum zaten mayami bildumbinicik bir top kuzey için gerekli kefiri sağlıyor
Yulaf kepegide kullanabilirsin
Sebzeleri çorba olarak tuketiyor bamya hariç bi tek bamyayi yutuyor diğerlerini oguruyor genelde
Bu ay balık tavuk kiyma vermeye başladım
Bi ki kez keyifsiz olduğu zamanlarda tam buğday unundan kuru meyveleri ıslatıp kek ve pankek yaptım onlara da pek ilgi duymadı ama tam buğdaydan ve kuru meyvelerden kek deneyebilirsiniz senin oğlun biraz daha büyük yer belki
AA unutmadan birde kinoa corbalarinda kullanabilirsin çok faydalı
Muz yerine gün kurusu gibi pratik meyve tercih et artı patates bezelye pişmiş havuç ve mısır kullanma hem odem yapar hemde karbon deposuSelam olsun CAN kizlar...
Bugunku menum
Sabah
Kepekli sandvic
1 elma
6 7 findik
Ogle
Bol salata ve patates yemegi
Ara
1 muz
Aksam
Tavuk yemgi yaptm frnda fakat yemeyi dusnmuyrm cok ac hissetmiyrm ve zaten cook az kilo vermsm 2 jaftadr bole gidiyorya napablrm akil verin @cansutr sen detoks feln diysn ya nasl oluor o?
Kanguru_ kiz gobek eritme egzersizi ne?banada lazim.ya ben kilo alms gibi bile hissedyrm
almamsm ama ole gozkiyor sanki
![]()
Akşamları kacta yiyorsun geç saatte yiyorsan oda kilo vermemiş zorlar emziriyorsan en gec akşam 6da ana öğün 9da 1cb süt ve bir incirleri ara yapıp bitir emniyirda akşam araya gerek yok bence
canım ruseym buğdayın dinlenmesine yaratan en değerli yeri E b1 b2 folikasit birçok mineral ve proteinin yanında yararlı yağlarında barındırır kuzey henüz her yemeği yemiyor sabah kahvalti si: 1yumurta sarısı 2tatli kaşığı ev yapımı labne 1tatli kaşığı ruseym 1cay kaşığı keçi boynuzu özü ve 1/4 muzun karışımı domates salataligida kendisi disliyor@erigim ruseym den banada bahsedermsn oglum 11 aylik oldu teyzesi hic blmiyoz biz ruseymi yaabiz sebze agrlkli besleniyoz ara ara mama takviyeleri feln ama sen konuda blgikisin belliii akil ver kaptanimmm haaaa ustteki mesajada ayri bi deginirsen
![]()
Arada :ev yapımı yoğurt(küçük kavanozlara aldım günlük aç bitir oluyor) meyve
Öğle: çorba(sebze çorbası yada tarhana tercihimiz)
Ara:meyve
Akşam: irmikli ruseymli mama (çok yemiyor zaten keyfine bağlı) aralarda da sürekli emiyor zaten
İrmikle birlikte olan pişiyor fakat ruseym tek başına pişme gerektirmez bizim için bile çok yararlı
Günlük kullanım bir yasa kadar bir çorba kaşığı zaten
Kefire yeni geçiyor az az tattiriyorum zaten mayami bildumbinicik bir top kuzey için gerekli kefiri sağlıyor
Yulaf kepegide kullanabilirsin
Sebzeleri çorba olarak tuketiyor bamya hariç bi tek bamyayi yutuyor diğerlerini oguruyor genelde
Bu ay balık tavuk kiyma vermeye başladım
Bi ki kez keyifsiz olduğu zamanlarda tam buğday unundan kuru meyveleri ıslatıp kek ve pankek yaptım onlara da pek ilgi duymadı ama tam buğdaydan ve kuru meyvelerden kek deneyebilirsiniz senin oğlun biraz daha büyük yer belki
AA unutmadan birde kinoa corbalarinda kullanabilirsin çok faydalı