Hiç hareket etmedim ilk 6ay yasaktı WC ev içi ağır iş yok yemek bile yapıyordum boludan ablam geldi kaldı yanımda buna rağmen toplamda 13kg gayet normaldi karatay yaptım hem bol kuruyemiş yumurta peynir yeşillik sağlıklı yağlar bebeğe çok faydalı bol bol balık yemistim ondan mi hiç durmadı bilmem karnimdada dışarda da çok hareketli bir çocuk karnında etraftakilere goturdum hiç durmadı ki gulerdi millet bu fena olacak diye oldu da
Cok iyi anlıyorum beta HCG kaç çıktı bak ilk gebeliğin de 8gun geciktim ama çubuklar hep silikti HCG 50cikti sapsik bir Dr dediki ikiye katlanıyordu değerin kesin kimyasal de kanamam yok o zaman tüpte tutundu bunları da USG bakmadan diyor hiç kalp atışını duymadım dinletemediler anlamışlardı baştan beri bi aksilik vardı sonrada 9haftada dustu
Oysa kuzey ben geliyorummm diye bağırdı regli olmadan ovu testiyle öğrendim HCG 856cikti iki i gün sonra 1600tam olarak ikiye katlamayinca dusugude bildiği için drum yatış verdi kolunu kipirtatmadim işi bıraktım buna rağmen yine 9haftada kanama hemde nasıl sanki su boşalıyor içimden koltuk kiyafetim araba heryer kan ama kuzey ertesi gün sabah ilk defa hareket etti usgde ilk hareketini gorduk
Ol derse olur kal derse kalır canım düşünme
Aaa zormuydu doğumun benim eltimin çok zordu o yüzden KV dua ediyordu sezeryan luyum diye normali çok istememe rağmen suyum kalmadığı için 37de mecbur sezeryan oldum
Eltime suni sancı verdiler 41.haftayı doğumu çok hızlı gerçekleşmiş rahim kendini toplayamamıştı nisanliydim o zaman eşim aradı yengeme kan lazım biraz kan kaybetmiş dedi
Kaynim geldi aldı beni bizde tüm kırmızı ışıklarda gecenin 4ubde bekliyoruz aciliyetten haberimiz yok bide gittik ki hemşire dış kapıda bekliyor arzu için mi dedi o zaman kanım çekildi içerde kan veren 4kisi daha vardı ve birebir kan istiyorlardı trombosit ayiriyorlardi
Kanı verdim gittim ki ameliyatta 5saattir hemde sesleri geliyor ex oldu diye eşi yere oturmuş agliyo drlar hiçbirşey söyleniyor film sahnesi gibi elinde sigara biri geldi ve herşeye hazırlıkli olun dedi
Ve kal derse kalır işte Rabbim çocuklarına bağışladı 10gun yoğun bakımda kaldı
Kız dediydi dersiniz
Hedefin %80ini tutturman yeterli canım
Dru ihmal etme hemen git takipte ol lütfen dinle sözümü
agzi olan konuşur bosvereceksin kimseyi memnun etmek zorunda değiliz kendimiz için yapacağız ve Rabbim kavuşturan senide bebeğe