- 25 Mayıs 2015
- 1.382
- 980
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugn full ders yapcam yarın da özel dersim var zaten telafi etmem gerek spora vakit yokDeryaya katiliyorum cok kötü degil biraz protein eksikligi mevcut iste o kadar spor ?? Nerde
Hoşgeldin bende zor kilo veren biriyim büyük ihtimalle insülin direncim var artık senin menüleri takip 3 derimHedefim 60 kilo.Önümde 15 kilo var. Görsellik ziyade, pkosu yenmek, rahat hareket edebilmek, nasipse hamile kalmak istiyorum. Bu kilomla hamilelik çok zor olur. Pkonun en büyük silahı kilo vermek ve düzenli spor yapmak,sağlıklı beslenmek, insülini kontrol etmek. İnşallah başaracağım. Diyetisyene gidiyorum listeye paralel bir düzen uyguluyorum.
Bugün yediklerim
Sabah: 1dlm tambugday ekmeği,4 zeytin,domates,salatalık,1 katı yumurta,1 dilim light peynir
Ara:1 yeşil elma
Öğlen:1 kase ezogelin çorba,2 tavuk baget,1 tabak zeytinyağlı pırasa,ayran
Eki Görüntüle 1658388
Dert etme bu insanlar hep böyle. ZayıflaSan hasta derler kilo alsan hemen laf arasında "aaaa kilo almissin" diye canını siikarlar. Bende bu söylenen şeylere çok bozuluyor um moralim kalmıyor ama en güzel silahımız zayıflamak . Ondan sonra bakalım neye laf edeceklerBugün çeyrek almak için kuyumcuya gittim.Kuyumcu aile dostumuz.Beni görünce maşallah evlilik yaramış yüzün şişmiş gibi bir şeyler söyledi.Bayramda da her gören gelin kilo almış yoksa hamile mi vs demişlerdi.İçimden size ne benim kilomdan yaa diye haykırmak geliyor.Toplum olarak kilo konusunda çok ciddi takıntılarımız var.Ben asla kimseye kilo mu aldın sen diyemem.Ama başka insanlar her gördüğünü önce bir kilo süzgecinden geçiriyor.Evlendi saldı,sana ne oldu,evlilik yaramış tüm bu laflara sinir oluyorum.Bir de kilo verince de bir olay.Babam 55 yaşında diyet yaptı ve 10 kilo verdi.Şimdi de her gören ne oldu sana hasta mısın çökmüşsün falan diyorlar adamcağıza.Versen olay alsan olay. Biraz içimi dökmek istedim çünkü ben kuyumcunun lafını kesin kafaya takacağım kendimi biliyorum:) En iyisi kulak tıkamak.
Canım en azından sağlıklı şeylerden yemissin akşam az yersin birde spor birsey olmaz inşallah.Ben çok kötü birşeyler yaptım.
Telafi edliebilir mi bilmiyorum.
Artık çok geç
Çok kızcaksınız çok çok.
Akşam yemek yemiycem telafi diyetine başlıyorum.
20 tane ceviz, 10 tane gün kurusu, 2 tane kuru incir
Bunlar baya 1000 kalori falan eder herhalde.
Tatlim oncelikle doktora git bence kseyi greblirsin beki :))bu kişi ben oluyorum sanırımmm
tatlım maydanoz kürünü şiddetle tavsiye ederim. ben her zabah büyük bardak içiyordum. 2 haftadır içemiyorum. ben şyle yapıyordum;
çeyrek demet maydanozu, yarım yada limonun küşükse tam limonun suyunu sıkıp, üzerinede 500 ml su koyup blendırdan geçiriyordum. sonrada afiyetle 2 büyük bardağı içiyordum. müthiş ödem attırıyor. ayrıca hergün yeşil çayıda sakın ihmal etme. ben birde geceleri yoğurt kürünü yapıyorum.
Git canım kontrole Dr zaten kan ister tekrarhg canımmm, nasılsın? biz bomba gibiyiz. yine ilk 3'te olucaz inşaallaahhh
cumartesi tekrar kan testi yaptırıcam. cumartesi kontrole gideyim mi?
kese 2000li değerlerde gorulur canım kalp atımı 7000lerde ayrıca deryacim vajinal USG çektirme her ne kadar drlar etkilemez desede etkiliyor beklemeyi tercih etTatlim oncelikle doktora git bence kseyi greblirsin beki :))
Ben maydonoz kurnu degile su gece ictin yogurt seysini merak ettim nedir o maydonozu uapmak isterdm ama maydonozu yemekse bile ayirirm ben kokusu midemi bulandiroyo
Dimi ya unutmusum ben o gunleri :))kese 2000li değerlerde gorulur canım kalp atımı 7000lerde ayrıca deryacim vajinal USG çektirme her ne kadar drlar etkilemez desede etkiliyor beklemeyi tercih et
maşallah ne yaptın sen 2haftalık kuruyemiş bunlar 2ceviz 1tk yağ eder 10tk yağ ordan diğer kuru meyveleri bilmiyorum ama fena olmuş umarım öbür günleri hafif geçirirsinBen çok kötü birşeyler yaptım.
Telafi edliebilir mi bilmiyorum.
Artık çok geç
Çok kızcaksınız çok çok.
Akşam yemek yemiycem telafi diyetine başlıyorum.
20 tane ceviz, 10 tane gün kurusu, 2 tane kuru incir
Bunlar baya 1000 kalori falan eder herhalde.
Gel gelde Gulsah beni vursungöz açtırmıyorsun takımavesselam
![]()
![]()
ben 70 kg ile başladım 2 ileri 1 geri 65 leri anca gördüm hedefim 60 canımsizin kadar sıkı yapmıyorum ama sizin takıma 1 haftalığına kampa mı gelsem
![]()
bu kişi ben oluyorum sanırımmm
tatlım maydanoz kürünü şiddetle tavsiye ederim. ben her zabah büyük bardak içiyordum. 2 haftadır içemiyorum. ben şyle yapıyordum;
çeyrek demet maydanozu, yarım yada limonun küşükse tam limonun suyunu sıkıp, üzerinede 500 ml su koyup blendırdan geçiriyordum. sonrada afiyetle 2 büyük bardağı içiyordum. müthiş ödem attırıyor. ayrıca hergün yeşil çayıda sakın ihmal etme. ben birde geceleri yoğurt kürünü yapıyorum.
1dlm ekmek iki büyük galeta eder akşam 4de benim vardı mesela acaba ben ne zaman diyetisyen listeme uyacagimKızlar galeta yenebilir mi Ara olarak sizce ?
Bazen çok tuzlu bir şeyler istiyor canım. Midem gurul gurul sinir ediyor beni. Bir yada iki galeta yesem ara olarak . Karbonhidrat olduğu için zararlı mı kilo vermeye ne dersiniz
akşam yok mu sabah ekmek çok olmuş ama akşam yoksa telafi ederMenumu paylasimm
sabah
Kepek ekmeginden 2 tost (ani 4 dilim ekmek)
Zeytin
domates
cay
ogle
sehriye corbasi
tost mk. 4 tane tavuk kofte
1 dlm k.ekmegi
simdide ruzgara pirinx unu yapmistm yarisini o yedi yarisini bendahada bisr yemem
1 lt su
yatmadan gobek eritme egz. Leslie 2 ml (ceza)
Aralarda bise yemedm
Şimdi şöyle oluyor ablacım: yemekhanede üst üste her gün tatlı çıkıyor bir günnkadayıf, bir gün şekerpare, bir gün baklava, bir gün supangle vs. Ben bunları yemiyorum. Toplu gidiyoruz yemeğe ve arkadaşlarım karşımda bayıla bayıla yiyor. Zaten bizim yemekhanenin tatlıları gerçekten güzel. Bu gün gittim yine tatlı, kızartılmış patlucan yemeği, pirinç pilavı vardı. Aç kaldım. Yurda gelince açlıktan ölüyordum ve tatlıyı yemedin şu cevizle kuru kayısıyı yiyim dememle önümde bir yığın ceviz kabuğuyla kalakalmam bir oldu.Dert etme bu insanlar hep böyle. ZayıflaSan hasta derler kilo alsan hemen laf arasında "aaaa kilo almissin" diye canını siikarlar. Bende bu söylenen şeylere çok bozuluyor um moralim kalmıyor ama en güzel silahımız zayıflamak . Ondan sonra bakalım neye laf edecekler
Canım en azından sağlıklı şeylerden yemissin akşam az yersin birde spor birsey olmaz inşallah.
Kız yirmi cevizi nasıl yedin.ben yemem gerekiyor diye zorla toplasan 3 cevizi zor yiyorum
Bügün enerji patlaması yaşarsın senbol bol hareket edersin iste
![]()
Haklısın dostum. Yapcaz birşeyler artık.maşallah ne yaptın sen 2haftalık kuruyemiş bunlar 2ceviz 1tk yağ eder 10tk yağ ordan diğer kuru meyveleri bilmiyorum ama fena olmuş umarım öbür günleri hafif geçirirsin
Ay ben siparis vermedim ki unittm onu yaa tuh banaGel gelde Gulsah beni vursun
marmelatli kurabiye onada Yeşilçay ve kur yasak ondanda güzel haberler alacağız inşallah
1dlm ekmek iki büyük galeta eder akşam 4de benim vardı mesela acaba ben ne zaman diyetisyen listeme uyacagim
akşam yok mu sabah ekmek çok olmuş ama akşam yoksa telafi eder
Rüzgara niye pirinç unu yediriyorsun
alması mi ruseymli irmik pirinç unu maması boş kilo canım ruseymli irmik yap İnan seçecektir hem hazmida kolay içinde hurma katarsin oh mis valla bilmislik gibi algılama biz niye kiloluyuz hep yanlış beslendikleri ondan
İllaki şekerle çikolataya tanisacaklar ama henüz erken karacigerleri çok küçük