• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün çeyrek almak için kuyumcuya gittim.Kuyumcu aile dostumuz.Beni görünce maşallah evlilik yaramış yüzün şişmiş gibi bir şeyler söyledi.Bayramda da her gören gelin kilo almış yoksa hamile mi vs demişlerdi.İçimden size ne benim kilomdan yaa diye haykırmak geliyor.Toplum olarak kilo konusunda çok ciddi takıntılarımız var.Ben asla kimseye kilo mu aldın sen diyemem.Ama başka insanlar her gördüğünü önce bir kilo süzgecinden geçiriyor.Evlendi saldı,sana ne oldu,evlilik yaramış tüm bu laflara sinir oluyorum.Bir de kilo verince de bir olay.Babam 55 yaşında diyet yaptı ve 10 kilo verdi.Şimdi de her gören ne oldu sana hasta mısın çökmüşsün falan diyorlar adamcağıza.Versen olay alsan olay. Biraz içimi dökmek istedim çünkü ben kuyumcunun lafını kesin kafaya takacağım kendimi biliyorum:) En iyisi kulak tıkamak.

Ouuuv gozun aydin, cok sevindim. Hadi hamilelik takvimi yap da gozumuz senlensin :KK66:
sagol canımmm. ayyy yapsam mı kii :KK23:

Kuruntularla kendini huzursuz etme. Iki kuzenimin bebegine hamileligin ilerleyen aylarinda zeka geriligi tanisi kondu. Onlar inanmadilar Allaha biraktilar. Cok sukur ki bebeklerimiz dogdu buyudu cok akillilar masallah. Seninle ayni ornek degil ama kuruntuya dusmediler onu demek istiyorum. Kendini ferah tut ins saglikla bebegini kucagina alcagina sonuna kadar inan.
doğru diyosun canımmmm :KK52:

Nasil ozendim sana bi bilsen :-) evimde bacaklarimi duvara dikip cayimi yudumlayarak. Kitap okumak istiyorum bende. Is hayati hic bana gore degil :' -(

Evde durmakta bana göre değil :( ya gezicem ya da çalışcam çok sıkılıyorum evde :)

yok tabikide tam gaz devam. bu seferde Allah nasip ederse hamilelikte sağlıklı beslenme ve boş yere kilo almamak için sizin yakanızı bırakmıcam, benden kurtuluşunuz yok anlayacağınız :KK70:

canımm hoşgeldin adı gibi 10 numara takımımıza. bende de pco'ya yatkınlık var canım. ve bebiş için 2 yıldır uğraşıyorduk. bende trdaviler ameliyat falan 7-8 kilo aldım. süper takımım sayesinde 8 kilo kadar verdim. belkide hamiş kalmamdaki büyük sebeplerden biride kilo vermem oldu. çççoookkkkk sağolun kızlarrr hepinizi çok seviiyorummm :KK200:

ayyyy sorma ayfercimm ayağımı sürüklerim inşaalllaaahhhh :KK76:

:KK70::KK70::KK70: kız ne yazacağım ki bennnn :eek:

hiç bir yere gitmiyoruuuummm her daim yakanızdayım benden kurtuluş yokkkk :KK68:

yok canımm reglim geçmedi ki daha 2 gün var :KK24: ama 2 gündür idrar testlerim silik çıkıyordu ama 2 yıldır o kadar çok negatif görüp hastane kapılarında ağladım ki konduramadım bi türlü. git gide koyulaşınca bugün dayanamayıp gidip test verdimm :KK71::KK71: sabahta hastanede biraz işim var dedim ama kimsecikler sormadı noldu diye hııhhhh :63:

ayyy inşaallaahhh aldırmamıştır. aldırcam diyince o gün o kadar çok ağlamıştım ki anlatamam size, çok dua etmiştim :KK43:
cansucum benim boy 165
Hiç hareket etmedim ilk 6ay yasaktı WC ev içi ağır iş yok yemek bile yapıyordum boludan ablam geldi kaldı yanımda buna rağmen toplamda 13kg gayet normaldi karatay yaptım hem bol kuruyemiş yumurta peynir yeşillik sağlıklı yağlar bebeğe çok faydalı bol bol balık yemistim ondan mi hiç durmadı bilmem karnimdada dışarda da çok hareketli bir çocuk karnında etraftakilere goturdum hiç durmadı ki gulerdi millet bu fena olacak diye oldu da :D
kızlar , @erigim sende beni çok iyi anlarsın eminim, ben 2 yıldır bu anı o kadar çok hayal ettim ki bir sürü hayal kurdum. elhamdülillah rabbim bana da yaşattı bu duyguyu. ama bununla bitmiyormuş. şimdide acaba devamı gelecek mi, boş gebelik mi, kimyasal mı, kese görüncekmi, bebek görüncek mi, kalp atışı duyulcak mı gibi sorular sorular sorular... dualarınıza çok ihtiyacım var. noolur beni yanlız ve duasız bırakmayın :KK61:
Cok iyi anlıyorum beta HCG kaç çıktı bak ilk gebeliğin de 8gun geciktim ama çubuklar hep silikti HCG 50cikti sapsik bir Dr dediki ikiye katlanıyordu değerin kesin kimyasal de kanamam yok o zaman tüpte tutundu bunları da USG bakmadan diyor hiç kalp atışını duymadım dinletemediler anlamışlardı baştan beri bi aksilik vardı sonrada 9haftada dustu
Oysa kuzey ben geliyorummm diye bağırdı regli olmadan ovu testiyle öğrendim HCG 856cikti iki i gün sonra 1600tam olarak ikiye katlamayinca dusugude bildiği için drum yatış verdi kolunu kipirtatmadim işi bıraktım buna rağmen yine 9haftada kanama hemde nasıl sanki su boşalıyor içimden koltuk kiyafetim araba heryer kan ama kuzey ertesi gün sabah ilk defa hareket etti usgde ilk hareketini gorduk
Ol derse olur kal derse kalır canım düşünme
kimyager1508 kimyager1508 o kadar cok sewndim etkilendimki anlatamam inanki gozlerim dolu dolu.cok etkilendim cunku dogumumdan snra bebek konlarnda cok hassaslastm dogumumdan snra cunku zor bir dogum hikayem oldu sen bol bol dua et Rabbim icinde melek tasiyanlarin dualarini kabul ederms ins hele inanamadm agladm feln dedin ya ne bilim ole:KK16:cok mutlu oldum...
Aaa zormuydu doğumun benim eltimin çok zordu o yüzden KV dua ediyordu sezeryan luyum diye normali çok istememe rağmen suyum kalmadığı için 37de mecbur sezeryan oldum
Eltime suni sancı verdiler 41.haftayı doğumu çok hızlı gerçekleşmiş rahim kendini toplayamamıştı nisanliydim o zaman eşim aradı yengeme kan lazım biraz kan kaybetmiş dedi
Kaynim geldi aldı beni bizde tüm kırmızı ışıklarda gecenin 4ubde bekliyoruz aciliyetten haberimiz yok bide gittik ki hemşire dış kapıda bekliyor arzu için mi dedi o zaman kanım çekildi içerde kan veren 4kisi daha vardı ve birebir kan istiyorlardı trombosit ayiriyorlardi
Kanı verdim gittim ki ameliyatta 5saattir hemde sesleri geliyor ex oldu diye eşi yere oturmuş agliyo drlar hiçbirşey söyleniyor film sahnesi gibi elinde sigara biri geldi ve herşeye hazırlıkli olun dedi
Ve kal derse kalır işte Rabbim çocuklarına bağışladı 10gun yoğun bakımda kaldı
Kac haftalik ? Cinsiyeti belli olur olmaz bizede söyliyceksin dimmi :KK71::rolleyes: yoksa meraktan ben duramam
Kız dediydi dersiniz :KK200:
canım son adet tarihime göre hesaplarsam 5 hafta 4 günlük. ama henüz doktora gitmedim. haftaya gidicem.
tabikide ilk size söylicemm. her anımı sizinle paylaşıcammm hiç merak etmeee

takımımızın sevgili anneleriiii sizlere sesleniyorummmm :KK54::KK54::KK54: hamilelik sürecimde tam desteğinizi bekliyorummmm, çok kilo almak istemiyorummm, neler yemeli neler yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım varrr :KK19: eğer çok kilo alırsam sizden bilirim ona göreeee :-):-) sonra vermek isterken yakanızdan düşmem bakkkk :KK70::KK70:

@erigim bu arada ben hedef kiloma ulaşıp ulaşmadığımı bilmiyorum kiii mezun olabilir miyim??? ayyy inşaalllahhh yarın 63'lü bi rakam görürümmm :KK17:
Hedefin %80ini tutturman yeterli canım
Dru ihmal etme hemen git takipte ol lütfen dinle sözümü :KK19:
Hedefim 60 kilo.Önümde 15 kilo var. Görsellik ziyade, pkosu yenmek, rahat hareket edebilmek, nasipse hamile kalmak istiyorum. Bu kilomla hamilelik çok zor olur. Pkonun en büyük silahı kilo vermek ve düzenli spor yapmak,sağlıklı beslenmek, insülini kontrol etmek. İnşallah başaracağım. Diyetisyene gidiyorum listeye paralel bir düzen uyguluyorum.
Bugün yediklerim
Sabah: 1dlm tambugday ekmeği,4 zeytin,domates,salatalık,1 katı yumurta,1 dilim light peynir
Ara:1 yeşil elma
Öğlen:1 kase ezogelin çorba,2 tavuk baget,1 tabak zeytinyağlı pırasa,ayran
Eki Görüntüle 1658388

Bugün çeyrek almak için kuyumcuya gittim.Kuyumcu aile dostumuz.Beni görünce maşallah evlilik yaramış yüzün şişmiş gibi bir şeyler söyledi.Bayramda da her gören gelin kilo almış yoksa hamile mi vs demişlerdi.İçimden size ne benim kilomdan yaa diye haykırmak geliyor.Toplum olarak kilo konusunda çok ciddi takıntılarımız var.Ben asla kimseye kilo mu aldın sen diyemem.Ama başka insanlar her gördüğünü önce bir kilo süzgecinden geçiriyor.Evlendi saldı,sana ne oldu,evlilik yaramış tüm bu laflara sinir oluyorum.Bir de kilo verince de bir olay.Babam 55 yaşında diyet yaptı ve 10 kilo verdi.Şimdi de her gören ne oldu sana hasta mısın çökmüşsün falan diyorlar adamcağıza.Versen olay alsan olay. Biraz içimi dökmek istedim çünkü ben kuyumcunun lafını kesin kafaya takacağım kendimi biliyorum:) En iyisi kulak tıkamak.
agzi olan konuşur bosvereceksin kimseyi memnun etmek zorunda değiliz kendimiz için yapacağız ve Rabbim kavuşturan senide bebeğe

Hoşgeldin canım. Ne güzel yeni evliymişsin. Rabbim en kısa zamanda kilolarını verip hamile kalabilmeyi nasip etsin. Çok güzel bir takıma geldin. Derya ablamızda takımın çok sevilen bir üyesidir, sende sanki onun yerine gelmiş gibi oldun. Darısı senin başına inşAllah.

Ben çok kötü birşeyler yaptım.
Telafi edliebilir mi bilmiyorum. :KK17:
Artık çok geç:KK61:
Çok kızcaksınız çok çok.
Akşam yemek yemiycem telafi diyetine başlıyorum.
20 tane ceviz, 10 tane gün kurusu, 2 tane kuru incir :mad:
Bunlar baya 1000 kalori falan eder herhalde.

Ben çok kötü birşeyler yaptım.
Telafi edliebilir mi bilmiyorum. :KK17:
Artık çok geç:KK61:
Çok kızcaksınız çok çok.
Akşam yemek yemiycem telafi diyetine başlıyorum.
20 tane ceviz, 10 tane gün kurusu, 2 tane kuru incir :mad:
Bunlar baya 1000 kalori falan eder herhalde.
Eder valla :KK67: hemde perşembe perşembe bi çikolata yesen daha az kalori ama yağ olarak bunlardaki yararlı yağ
Geçti gitti şimdi telafi zamanı akşam sadece yoğurt soda salata da olabilir sebze varsa sebzede

Hoşgeldin canım. Ne güzel yeni evliymişsin. Rabbim en kısa zamanda kilolarını verip hamile kalabilmeyi nasip etsin. Çok güzel bir takıma geldin. Derya ablamızda takımın çok sevilen bir üyesidir, sende sanki onun yerine gelmiş gibi oldun. Darısı senin başına inşAllah.
Çok teşekkür ederim:) Geçmiş sayfaları vakit buldukça okuyorum ben de çok sevdim ortamı çok sıcak ve samimi:)

@erigim canim benim o kadar zor bir dogumm olmadi cok sukur yasadgnz durum ciddi kotuymus ya iyikiii sonu guzel:nazar:bu arada bende dunku menumu yazmadm ama kimse fark etmedi cansutr cansutr bile:eek: ee bu haftada cok az kilo vermsm 2 hafta ust uste dikkat de ettgm halde niye bole oluyo yaaa napmam lazm moralm bozluyo biraz:110::110::110:

@erigim canim benim o kadar zor bir dogumm olmadi cok sukur yasadgnz durum ciddi kotuymus ya iyikiii sonu guzel:nazar:bu arada bende dunku menumu yazmadm ama kimse fark etmedi cansutr cansutr bile:eek: ee bu haftada cok az kilo vermsm 2 hafta ust uste dikkat de ettgm halde niye bole oluyo yaaa napmam lazm moralm bozluyo biraz:110::110::110:
Yarını bekle bugün akşam özellikle hafif atlatirsam aç yatmadikca kilo gitmiyo valla​

kimyager1508 kimyager1508 ay çok sevindiimmm tebrik ederim düşünsene dokuz ay sonra minik minik eller ellerinde diyeti de bozma sakın aynen devam ne yersen bebeğin de onu yer mantığı :nazar::nazar::nazar:

bugün beni dövebilirsiniz kaptan sen yorumlarda yazınca hatırladım sıcak çikolata içtiğimi valla hatırlasam yemezdim öğlen o tostu :(

sabah:
1dilim kızarmış ekmek
1dilim peynir
1bardak mandalina suyu

ara:
yarım karton bardak sıcak çikolata/yarımdan bile az olabilir fazla şekerli geldi çünkü kesti yani

öğle:
1tost/ekmeğin içi alınmış

akşama mercimekli köfte ve çorba var ekmek yemicem spor bugün de yok su 1lt geçti şuana kadar 3ü bulur günün sonunda
kaptan yarın unutursam diye söyleyeyim bu sabah 50.6kgydim

Back