Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ptesiye kadar idare edin kuzum hasta oldu minicik burnu akiyo keyifsiz mızmız ve biz sdisibdayiz birab önce Eve dönmek istiyorum

Kızlar ptesiye kadar idare edin kuzum hasta oldu minicik burnu akiyo keyifsiz mızmız ve biz sdisibdayiz birab önce Eve dönmek istiyorum
Gecmis olsuuun. İhlamur bal takviyesi yap canim. Ama senin kizin 1 yasindan kucuktu galiba. O zaman sadece limonlu ihlamur bile iyi gelir kuzuya..

Daha once hic yarismadim zaten yeni uye oldum. Dun beraber zayiflama adina bir konu acan arkadasla gorusuyorum ama bu problem olmaz sanirim.

kız biz yoksa bu göbek yüzünden mi kışı çok seviyoruz aklıma bir an o geldi valla öyleyse çok gülerim ama güneşten nefret ediyorum sebebi o değildir herhalde dimii
Alemsin ya

Herkese gunaydin arkadaslar.
Ya kahvaltida ekmek yerine yarim simit falan yenebilir bence.
Yoksa yenmez mi ??
Canım biz bunu geçmiş sayfalarda konuşmuştuk birkaç simit tiryakisi vardı bizim takımdada. Sonuç: yenemez. İlla yiyceksen tam tahıllı simitler oluyor bazı marketlerde(kipada falan var) tam buğday unundan üzerinde keten tohum yulaf, çekirdek falan oluyor. Bulabilirsen onun yarısını ye.

Geçmiş olsun. Kıyamam ben o minicik burna. Allah şifa versin.

20 yasinda 90 kiloyum 2 yilda 30 kilo aldim hedefim tekrar 60li kilolara donmek

Aa hoşgeldin canım. bende 21 yaşındayım. Boyun kaç? Kilo alma geçmişinden bahseder misin?

Eriğim bebişine geçmiş olsun.
Yeni gelen ark hoş gelmiş sefa getirmiş.
Kızlar ben dün ki menümü bildireyim diyeceğim ama bir düzen yok. Gün boyu çorba içtim ara ara. Şehriye çorbası bol limonlu tavuklu.
Aksam üstüde haşlanmış tavukla salata yedim biraz.
Grip oluyorum. hem üşüyorum hem hiç halim yok. Geçmişi ara ara okudum. Gözlerim kapanıyo yine kendimi toparlayım yazarım. Şimdi yine uyamak üzereyim.

Gecmis olsuuun. İhlamur bal takviyesi yap canim. Ama senin kizin 1 yasindan kucuktu galiba. O zaman sadece limonlu ihlamur bile iyi gelir kuzuya..
Oğlum 8.5aylik ıhlamur pekmez nane limon elma yaptım inşallah ise yarar sağol canim
Daha once hic yarismadim zaten yeni uye oldum. Dun beraber zayiflama adina bir konu acan arkadasla gorusuyorum ama bu problem olmaz sanirim.
Sorun değil o canım tabiki ordada olabilirsin
Geçmiş olsun. Kıyamam ben o minicik burna. Allah şifa versin.

Aa hoşgeldin canım. bende 21 yaşındayım. Boyun kaç? Kilo alma geçmişinden bahseder misin?
Sağol canım
Sanada geçmiş olsun mervecim
K Kirmizibaloncuklar aramiza Hosgeldin... @erigim dert etme buralar bana emanet ayrica ahumda Ahufizar güzel bir sekilde kiziyor kacamak yapanlara
sana kim kizacak kendi kendini döv Cansu

Hosgeldin kırmızı
Ama Ahu en azından dürüst um bak. vurma bu kadar
Hem valla yağlı ağır pastane poca si değil. Ekmek gibi sert olanlar dan. tamam tama ceza kestim hemen kendime 50 mekik

@erigim üzülme kizma bende üzülürüm en az kilomun 1% verecegim Hedef 75,5...Hedefleri göreyim kizlar

Ahufizar boy 165 cm unv sinavina hazirlanirken aldim ve sonra giderek artmaya devam etti. Yaklasik 6 aydir 87 civarindaydim son 1 haftada 3 kilo daha alinca dayanamadim tabi, sizi buldum :) bu sabah bir elma bir mandalinayi ve bir bardak suyu blenderdan gecirip icine de yarim limon siktim ictim. Oglen 2 tane haslanmis sosis ( asla vazgecemiyorum) 2 adet zeytinyagli yumurta 1 domates 1 salatalik ve beyaz peynir yedim simdi bayaa tok hissediyorum bu arada 1 dilim kepekliekmegi de soylemeyi unuttum:)

o sosis cikacak hayatdan sabah smotthie yapmissin güzel öglen sosis olmasaydi iyidi..aksami hafif tut bu ara ben cansutr erigimin yardimcisiyim.

Bari azaltarak kesiyim sosisi yaa :) ben de memnun oldum. Kesin olarak yemenin yasak oldugu seyler var mi acaba?

Her tür abur cubur, beyaz ekmek, pirinc...makarna...cikolatar cipsler kurabiyeler pogcalar her türlü fazlasiyla beyaz un ve yag iceren seyler...herkezin uyguladigi diyet farkli misal ben karatayci katiyen ekmek yemem menülerimdede göreceksin...ama haftada 1 lahmacun yerim karatay izin verdigi icin... sekerli icecekler..hazir olan herseye pek hos bakmiyoruz soside öyle birsey.. ev yapimi sucugu tavada yagsiz cevirip üstüne domatesle birlikte pisirip 1 dilim tam bugday ve bir haslama yumurta yaninda bol yesillik yesen kimse birsey demez....ama hazir sucugu yagda kizart üstüne 2 yumurta yaninda 3-4 dilim beyaz ekmek bizimkiler dellenebilir yani

@erigim üzülme kizma bende üzülürüm en az kilomun 1% verecegim Hedef 75,5...Hedefleri göreyim kizlar
Dur sen ilk fırsatta o kuralı kimler aşmış bir liste yapiyim bakalım %kac verilmiş bu ay
sosisin zararlarını dün ayrıntılı konuştuk heleki sınava hazırlanırken o beynini neden yemesine izin veriyotsun

kizlar ben kosuya kactim abur cuburlar beni kovalasin bakalim cuma darti ne digcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…