- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Hg canım kendinden bahset biraz kaç kgsun hedef ne daha önce gruplarda yarıştın mi ilk sayfada da kurall adımız var ben kaptan erikMerhabaa ben de araniza yeni katildim bayanlarr :)
Gecmis olsuuun. İhlamur bal takviyesi yap canim. Ama senin kizin 1 yasindan kucuktu galiba. O zaman sadece limonlu ihlamur bile iyi gelir kuzuya..Kızlar ptesiye kadar idare edin kuzum hasta oldu minicik burnu akiyo keyifsiz mızmız ve biz sdisibdayiz birab önce Eve dönmek istiyorum
Alemsin yakız biz yoksa bu göbek yüzünden mi kışı çok seviyoruz aklıma bir an o geldivalla öyleyse çok gülerim ama güneşten nefret ediyorum sebebi o değildir herhalde dimii
Canım biz bunu geçmiş sayfalarda konuşmuştuk birkaç simit tiryakisi vardı bizim takımdada. Sonuç: yenemez. İlla yiyceksen tam tahıllı simitler oluyor bazı marketlerde(kipada falan var) tam buğday unundan üzerinde keten tohum yulaf, çekirdek falan oluyor. Bulabilirsen onun yarısını ye.Herkese gunaydin arkadaslar.
Ya kahvaltida ekmek yerine yarim simit falan yenebilir bence.
Yoksa yenmez mi ??
Geçmiş olsun. Kıyamam ben o minicik burna. Allah şifa versin.Kızlar ptesiye kadar idare edin kuzum hasta oldu minicik burnu akiyo keyifsiz mızmız ve biz sdisibdayiz birab önce Eve dönmek istiyorum
20 yasinda 90 kiloyum 2 yilda 30 kilo aldim hedefim tekrar 60li kilolara donmek
Oğlum 8.5aylik ıhlamur pekmez nane limon elma yaptım inşallah ise yarar sağol canimGecmis olsuuun. İhlamur bal takviyesi yap canim. Ama senin kizin 1 yasindan kucuktu galiba. O zaman sadece limonlu ihlamur bile iyi gelir kuzuya..
Sorun değil o canım tabiki ordada olabilirsinDaha once hic yarismadim zaten yeni uye oldum. Dun beraber zayiflama adina bir konu acan arkadasla gorusuyorum ama bu problem olmaz sanirim.
Sağol canımGeçmiş olsun. Kıyamam ben o minicik burna. Allah şifa versin.
Aa hoşgeldin canım. bende 21 yaşındayım. Boyun kaç? Kilo alma geçmişinden bahseder misin?
Sanada geçmiş olsun mervecimEriğim bebişine geçmiş olsun.
Yeni gelen ark hoş gelmiş sefa getirmiş.
Kızlar ben dün ki menümü bildireyim diyeceğim ama bir düzen yok. Gün boyu çorba içtim ara ara. Şehriye çorbası bol limonlu tavuklu.
Aksam üstüde haşlanmış tavukla salata yedim biraz.
Grip oluyorum. hem üşüyorum hem hiç halim yok. Geçmişi ara ara okudum. Gözlerim kapanıyo yine kendimi toparlayım yazarım. Şimdi yine uyamak üzereyim.
sana kim kizacakK Kirmizibaloncuklar aramiza Hosgeldin... @erigim dert etme buralar bana emanetayrica ahumda Ahufizar güzel bir sekilde kiziyor kacamak yapanlara
Ahufizar boy 165 cm unv sinavina hazirlanirken aldim ve sonra giderek artmaya devam etti. Yaklasik 6 aydir 87 civarindaydim son 1 haftada 3 kilo daha alinca dayanamadim tabi, sizi buldum :) bu sabah bir elma bir mandalinayi ve bir bardak suyu blenderdan gecirip icine de yarim limon siktim ictim. Oglen 2 tane haslanmis sosis ( asla vazgecemiyorum) 2 adet zeytinyagli yumurta 1 domates 1 salatalik ve beyaz peynir yedim simdi bayaa tok hissediyorum bu arada 1 dilim kepekliekmegi de soylemeyi unuttum:)
Bari azaltarak kesiyim sosisi yaa :) ben de memnun oldum. Kesin olarak yemenin yasak oldugu seyler var mi acaba?
Dur sen ilk fırsatta o kuralı kimler aşmış bir liste yapiyim bakalım %kac verilmiş bu ay@erigim üzülme kizmabende üzülürüm en az kilomun 1% verecegim Hedef 75,5...Hedefleri göreyim kizlar
sosisin zararlarını dün ayrıntılı konuştuk heleki sınava hazırlanırken o beynini neden yemesine izin veriyotsunAhufizar boy 165 cm unv sinavina hazirlanirken aldim ve sonra giderek artmaya devam etti. Yaklasik 6 aydir 87 civarindaydim son 1 haftada 3 kilo daha alinca dayanamadim tabi, sizi buldum :) bu sabah bir elma bir mandalinayi ve bir bardak suyu blenderdan gecirip icine de yarim limon siktim ictim. Oglen 2 tane haslanmis sosis ( asla vazgecemiyorum) 2 adet zeytinyagli yumurta 1 domates 1 salatalik ve beyaz peynir yedim simdi bayaa tok hissediyorum bu arada 1 dilim kepekliekmegi de soylemeyi unuttum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?