• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dur sen ilk fırsatta o kuralı kimler aşmış bir liste yapiyim bakalım %kac verilmiş bu ay
sosisin zararlarını dün ayrıntılı konuştuk heleki sınava hazırlanırken o beynini neden yemesine izin veriyotsun :KK43:

ayfercim ya kural ayda en az kilonun 2% degilmiydi ? yoksa 1 miydi :KK57: 1 azmis öyleyse...ben cikiyorum kosuya bir durum yoksa

Onceden spor salonuna gidiyordum oradaki antronor bana bir diyet listesi vermisti. Oglen saat 4e kadar makarna (kepekli) yiyebilecegimi soylemisti tabiiki abartmamak sarti ile. Bu da yasak mi acep? :))

Onceden spor salonuna gidiyordum oradaki antronor bana bir diyet listesi vermisti. Oglen saat 4e kadar makarna (kepekli) yiyebilecegimi soylemisti tabiiki abartmamak sarti ile. Bu da yasak mi acep? :))

yok kepekli yasak degilde...bulgur pilavi ona nazaran daha saglikli...ama belli bir ölcüde kepekli tüketirsen sorun olmaz karatay makarnaya filan cok karsi oldugu icin aklimda kalmis yazmisim kusura bakma :oops:

Ahufizar boy 165 cm unv sinavina hazirlanirken aldim ve sonra giderek artmaya devam etti. Yaklasik 6 aydir 87 civarindaydim son 1 haftada 3 kilo daha alinca dayanamadim tabi, sizi buldum :) bu sabah bir elma bir mandalinayi ve bir bardak suyu blenderdan gecirip icine de yarim limon siktim ictim. Oglen 2 tane haslanmis sosis ( asla vazgecemiyorum) 2 adet zeytinyagli yumurta 1 domates 1 salatalik ve beyaz peynir yedim simdi bayaa tok hissediyorum bu arada 1 dilim kepekliekmegi de soylemeyi unuttum:)
sosise hayııır biz nelerden vazgeçtik fit olucaz diye senden de aynı şeyi bekliyoruz ki hedefin büyük daha karar verdiğin günden bunu yapmaman gerekir sosisler kaçmıyor 30kg verdiğinde de yine aynı standlarda seni bekliyor olacak tabi kıyabilirsen sağlığına orasına karışamam sağlıksız ama sevdiğim birsürü şeye korkarak yaklaşıyorum artık kaç kez marketten cips alıp da tam paketi açarken vicdan azabından koşarak babama götürdüğüm oldu sağlıklı beslenmenin +ları işte merak etme zamanla sende de aynı duygu oluşur her zaman destek çıktık birbirimize senin de bu takımda zorlanacağını hiç sanmıyorum spor yaparkenki mutluluğu en yakın zamanda tadarsın umarım :)

cansutr cansutr senin için toplu yazıyorum artık ekmeklerime fırça çekmeyin farkındayım :(
sabah:
1dilim beyaz peynir
1dilim ekmek
4yk fırında patates
2yk yoğurt
4yk domatesli sos

öğle:
2yk domatesli sos
2ince dilim et (tost makinesinde pişti)
3yk pirinç pilavı
kaç dilim ekmek ediyor hiç bilmiyorum ama 1/5kebap ekmeği yedim
soğan piyazı
1bardak ayran
1kase çorba

2yk bir dilim ekmek o hesapla yiyoruz biz yasak değil bu ölçüyle yersen

cansutr cansutr senin için toplu yazıyorum artık ekmeklerime fırça çekmeyin farkındayım :KK43:
sabah:
1dilim beyaz peynir
1dilim ekmek
4yk fırında patates
2yk yoğurt
4yk domatesli sos

öğle:
2yk domatesli sos
3yk pirinç pilavı
soğan piyazı
1bardak ayran
1kase çorba
Ooo judie sen diyeti toptan bırakmışsın. Hen pilav hem ekmek hem patates. Bir gün için bu kadar karbonhidrat çok fazla

Kızlar selam. Eve yeni gelebildim, bayağı sırılsıklam oldum.

Kahvaltı da kıymalı menemen, peynir, domates, salata, 1 dilim tb ekmeği yedim.

Kahvaltıyı 1 de yaptık.
Akşam için annem fırında balık buğulama yapacak.

Judiee unv 2. Sinifim. Eskiden lisansli voleybolcuydum sakatlandim ve biraktim. Sonra cok kilo aldim zaten. Sporu birakinca cok sinirli biri oldum. Yuzmeyi cok severim. Kitap okumayi da. Bu yil 2. Unvye de kayit yaptirdim. Oyle geciyor iste gunler :)

Judiee unv 2. Sinifim. Eskiden lisansli voleybolcuydum sakatlandim ve biraktim. Sonra cok kilo aldim zaten. Sporu birakinca cok sinirli biri oldum. Yuzmeyi cok severim. Kitap okumayi da. Bu yil 2. Unvye de kayit yaptirdim. Oyle geciyor iste gunler :)

kizlar aramizda prof..eski sporcu var Allahhhhh yasadik yasadik :KK70::rolleyes: sen bizden daha iyi bilirsin hangi spor nasil yapilirsa yag gider bu ara hem zayiflayip hem kas kitlemizi ayak tutmak istiyoruz o nasil olacak ??? :KK43:

@erigim gecmis olsun cnm.
masalimsii masalimsii bende yürüyüs/kosudan geldim :KK19:sirilsiklam oldum :KK70: foto paylasacagim sende Noom indirsene yürüyüsünü kayit ediyor yani gittigin yolu attigin adimi hizini vesaire motive ediyor su kadar kalori yaktigi digince :oops:

Screenshot_2015-10-11-16-30-35.webp
Screenshot_2015-10-11-16-30-47.webp

cansutr cansutr senin için toplu yazıyorum artık ekmeklerime fırça çekmeyin farkındayım :KK43:
sabah:
1dilim beyaz peynir
1dilim ekmek
4yk fırında patates
2yk yoğurt
4yk domatesli sos

öğle:
2yk domatesli sos
3yk pirinç pilavı
soğan piyazı
1bardak ayran
1kase çorba

ne yaptin sen ne yaptin :D bugün yok yok menünde ne ararsan var :KK43: aksami hafif tutmaya calis lütfen aksama karbonhydrat olmasin lütfen :KK17:

Back