• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çikolata hariç menün çok güzel canım tebrik ederim. Akşamda galetabyerine sebze yada et yesen olurdu ama bugün böyle olmuş. Ayy iyiki aynı takımdayız kız :KK5:jillian beni hiç yormuyor artık. Korkuyorum işe yaramıycak diye
Ya annemdeydik cay yapmisti yan8nada galeta cikardi oyle gecistirdim yemegi dahada yemedim.
Jillian beni cok yordu ya yarida biraktim biraz leslie yapim alisim spora ona gecicem bende cok guzel ama zor
biz yencez onlari cok fark atcaz onlara

Arkadaşımda emziriyor kızlar, göğüs konusunda sanki senin göğüslere süt doluyor belirtileri var diyor
Aslında dediğin olayı geçen gün benzetim ama damarların çıkması sertlesmd prolaktin hormonunu destekleyen birşey olmuş olabilir mi birde genel cerrahi bakiyomus arkadaş dedi Dr da

Aslında dediğin olayı geçen gün benzetim ama damarların çıkması sertlesmd prolaktin hormonunu destekleyen birşey olmuş olabilir mi birde genel cerrahi bakiyomus arkadaş dedi Dr da
Bence dr gidonce prolaktinede baktirsin eger bebek istiyosa prolaktin yuksekligide engel olur

Arkadaşımda emziriyor kızlar, göğüs konusunda sanki senin göğüslere süt doluyor belirtileri var diyor
Canım hamilelikte bile benim bildiğim hemen göğüs ler süt üretmez. 5 ayda falan en erken. Bence senin hormonlar la alakali bir düzensizliği n var o_O kadın doğuma git.

Bence dr gidonce prolaktinede baktirsin eger bebek istiyosa prolaktin yuksekligide engel olur

masalimsii masalimsii bekar arkadaşlar arada hormonlar tavan yapabiliyor işte bi baktirsin

Canım hamilelikte bile benim bildiğim hemen göğüs ler süt üretmez. 5 ayda falan en erken. Bence senin hormonlar la alakali bir düzensizliği n var o_O kadın doğuma git.

Evet bende hormonlardan şüpheleniyorum, haftaya bi gideyim sebebini öğreneyim. Belki tedaviyle, ilaçla falan engellenebilir...

Bekarım arkadaşlar. Arkadaşla dalgasına diyorum herşeyim tersten oluyor diye :)) ben bide ne zaman acile gitsem doktor bana kaç aylık hamilesin diye sorruyordu test değerlerine göre kan testimde bazıları çok yüksek çıkıyormuş bende bekarım öle bi durum olamaz diyince bidaha olursa dahiliyeye görün demişti.

Günaydı hanımlar
Dün gece çok geç yattım. 1 avuç badem, 4 gün kurusu 1 yeşil elma yedim. Şimdide çok uykum var ama yetiştirmem gereken raporlar falan var. Burda fırtına çıktı, yağmur yağıyor. Çok severim yağmurlu havaları. Oleyyy :KK73:kış geliyor. En sevdiğim mevsim. Herzamanki kahvaltımı yaptım. Şimdi harika bir türk kahvesi yapıcam kendime. Öptüm sizi:KK68:

Günaydı hanımlar
Dün gece çok geç yattım. 1 avuç badem, 4 gün kurusu 1 yeşil elma yedim. Şimdide çok uykum var ama yetiştirmem gereken raporlar falan var. Burda fırtına çıktı, yağmur yağıyor. Çok severim yağmurlu havaları. Oleyyy :KK73:kış geliyor. En sevdiğim mevsim. Herzamanki kahvaltımı yaptım. Şimdi harika bir türk kahvesi yapıcam kendime. Öptüm sizi:KK68:
ayy yağmurlu havayı seven ve en sevdiği mevsim kış olan biri dahaa tekim sanıyodum arkadaşlarıma diyince bana bir acayip bakıyolar çabuk üşürüm tabi ondan olsa gerek :D :D

Tunaydin kızlarrr
Bugün kahvaltıda eşim poca alalım dedi . Hadi bir gün yiyeyim dedim. Yağlı değil şu kıtır kıtır olanlardan. Neyse ama yiyemedim. Normalde 9lsa 2 tane en az yerim ama bir tanesini bile bitiremedim. Çok mutlu oldum midem küçülmus canım istemiyor nasıl desem gözüm doymuş poca ya falan :KK76: çok mutlu oldum paylaşayım dedim. Yarısından az fazlasını zor yedim :KK45: ekmek falanda yemedim . :KK45:. Yaşasın v7cudum artık yemeye yemeye unutmuş cis lari. Simit de vardi sicak çıtır çıtır ama ucundan bile almadım :KK45:

ayy yağmurlu havayı seven ve en sevdiği mevsim kış olan biri dahaa tekim sanıyodum arkadaşlarıma diyince bana bir acayip bakıyolar çabuk üşürüm tabi ondan olsa gerek :KK70: :KK70:
Aynen ya. Yok sonbahar iç karartıcıymış bilmem ne. Asıl onların içi kararmış, nasıl bakarsan öyle görürsün. bende çabuk üşürüm ama soğuğuda severim. Yumuşacık kalın şeyler giyinip kar yağarken kahvemi yudumlamak. Herhalde dünyanın en lezzetli anlarından biridir. Çok severimm çok. Yazın sıcakta klimayla gezemeysin ama kışın soğukta montla gezebilirsin çaresi var yani. :KK70:gerçi ben yazıda severim. Hem önümüzdeki yaz bizim için daha güzel olcak çıtırlarım. Bu kışta aman göbeğimiz mi çıkcak ki demeden, zaten şişkoyum o kazak beni daha kalın gösterir demeden iatediğimizi giyebiliriz inşAllah. :)

Tunaydin kızlarrr
Bugün kahvaltıda eşim poca alalım dedi . Hadi bir gün yiyeyim dedim. Yağlı değil şu kıtır kıtır olanlardan. Neyse ama yiyemedim. Normalde 9lsa 2 tane en az yerim ama bir tanesini bile bitiremedim. Çok mutlu oldum midem küçülmus canım istemiyor nasıl desem gözüm doymuş poca ya falan :KK76: çok mutlu oldum paylaşayım dedim. Yarısından az fazlasını zor yedim :KK45: ekmek falanda yemedim . :KK45:. Yaşasın v7cudum artık yemeye yemeye unutmuş cis lari. Simit de vardi sicak çıtır çıtır ama ucundan bile almadım :KK45:
Demekki neymiş göz doyurmak için yemek değil yememek lazımmış:KK70: onu boşverde biz burda kaç gündür ne konuşuyoruz? Nasıl gidipte poğaça yersin!!! :KK11: birde normalde şu kadar yerdim, bu kadar yerdim diyip duruyor ya. Normalde şu kadar yemem gerekirken ben zayıflamaya çalışan bir insan olarak şu kadar yemeliyim demelisin. yani yiyebilsen 2 poğaçayı devircek miydin:KK67: çok ayıp çook çok:KK20: diyetteki insan poğaça mı yermiş?

Aynen ya. Yok sonbahar iç karartıcıymış bilmem ne. Asıl onların içi kararmış, nasıl bakarsan öyle görürsün. bende çabuk üşürüm ama soğuğuda severim. Yumuşacık kalın şeyler giyinip kar yağarken kahvemi yudumlamak. Herhalde dünyanın en lezzetli anlarından biridir. Çok severimm çok. Yazın sıcakta klimayla gezemeysin ama kışın soğukta montla gezebilirsin çaresi var yani. :KK70:gerçi ben yazıda severim. Hem önümüzdeki yaz bizim için daha güzel olcak çıtırlarım. Bu kışta aman göbeğimiz mi çıkcak ki demeden, zaten şişkoyum o kazak beni daha kalın gösterir demeden iatediğimizi giyebiliriz inşAllah. :)

kız biz yoksa bu göbek yüzünden mi kışı çok seviyoruz aklıma bir an o geldi :D :D valla öyleyse çok gülerim ama güneşten nefret ediyorum sebebi o değildir herhalde dimii :D :D

Herkese gunaydin arkadaslar.
Ya kahvaltida ekmek yerine yarim simit falan yenebilir bence.
Yoksa yenmez mi ?? :oops::KK22::KK22:

Back