Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaa benim adet yaklasiyor ya ondan sanirim çok acikiyorum yada doymak bilmiyorum. Bu hafta metabolizmam bi bozuk anlayamadim gitti. Ama direniyorum inanin kendimle savasiyirum 1 haftadir. Pes etmek yookkk. Bugünü kendime ödül gibi düşün derya tamam yedin bitti bayadir yemiyordun afiyet olsun ama 3 kilo verene kadar yemek yok diye beyninde tekrar ediyorum.

Yaa benim adet yaklasiyor ya ondan sanirim çok acikiyorum yada doymak bilmiyorum. Bu hafta metabolizmam bi bozuk anlayamadim gitti. Ama direniyorum inanin kendimle savasiyirum 1 haftadir. Pes etmek yookkk. Bugünü kendime ödül gibi düşün derya tamam yedin bitti bayadir yemiyordun afiyet olsun ama 3 kilo verene kadar yemek yok diye beyninde tekrar ediyorum.

hedefe kadar yanı ne kaldı surda hedefe en yakın judiee ve sen bakalım önce hangimiz yazacak başarı öyküsünü ay ilk mezunumuz kim acaba :)?

ay benimkide mi ondandır acaba yaklaştı ama sanki bir iştahlandım şu sıralar

Merhabalarrr kizlar degisik bi ruh hali icerisindeyim...
Menum
Sabah (gec)
1.5 dilim ekmek
Cok az peyni1.5 tane yumurta(kavurmali)
Oglen
1 elma
Ikindi
1 muz
Aksam
Kiymali dimates yemegi ve 1.5 dilim ekmek
2 lt su yesil cay ve bitki cayi
Ewet menumden memnun degilim ve itiraf ediyrm zamanm oldgu halde spor yapmadm ama psikolojik..ins yarina bitmis gitmis olur dua edin ins..
Seviyorum sizi hemde hepinizi.

biraz fazla olmamis mi hem borek hem durum

Ayricaa takim ici yarista tbiki biz birinciyizz 3 gunde 1.5 kilo veren biri var karsindaa tututu masallah nazar degdirmim kendimee

menumude yazayim hemencik

sabah
6 7 zeytin
1 kk peynir
1.5 haslanms yumrta
2 dilim ekmek

ogle
bol salata
firinda tavuk 3 4 kanat
corba 2 kepce

aksam
3 tane galeta
biraz petnir

aralarda bise yemedim
1.5 litre su
Jillian yapmaya calistim ama cok zor yaria biraktm

birazdan kalca eritme egzersizi yapicam

bide 1 tane ecenin kucuk cikolatalarndan yedim

Son düzenleme:
miktarlarla yazsan çok güzel olurdu çikolata geç saatte değilse sıkıntı yok jillian sıkıcı geliyor bana da hiç denemedim ama leslie deneyebilirsin

miktarlarla yazsan çok güzel olurdu çikolata geç saatte değilse sıkıntı yok jillian sıkıcı geliyor bana da hiç denemedim ama leslie deneyebilirsin
Yok ogle yedim 3 gibi fln
Neyin miktarini yazmamisim ki ogledekileri soyluyosan

2 kepce corba
3 4 kanat

Jillian cok zor yaa onu yapmam icin 50 kilo olmam lazim heralde 10 dkk yaptmnefes nefese kaldim
Leslie ablayla hergun gorusuyorm ya bugin gorusmedm adce :)

Kızlar 200 mekik çektim geldim :) siz ne yapıyorsunuz . Akşam ki yemek çok geldi bana. Feci sis karnim. Ben hakkaten çok az yiyor musun anlaşılan

Sağol erigim ana ekmek fazla oldu akşam için . Yinede çok takılma dim en azından çikolata bisküvi gibi sağlıksız değil .

Çikolata hariç menün çok güzel canım tebrik ederim. Akşamda galetabyerine sebze yada et yesen olurdu ama bugün böyle olmuş. Ayy iyiki aynı takımdayız kız jillian beni hiç yormuyor artık. Korkuyorum işe yaramıycak diye

hııım hemen meydan okuyayım o zamaan takımınız birinci olabilir ama tartının birincileri de biz olacağızz
Zafer bizim şimdiden soğuk suyu iç
Hayırdır psikolojinin de ne var muz yerli use bir ithal ise yarim ama nedir olay
Ha hah. Karşı takımda cansuyla judiee var. Tamamdır bu yarış bizim. Cansu yapamaz ki yapamaz ki erigim bizimle

ciko süt olmuştur ama alışkanlık olmasın

Arkadaşımda emziriyor kızlar, göğüs konusunda sanki senin göğüslere süt doluyor belirtileri var diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…