Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyimis valla karatay mi yapsam ya ama dur biraz daha alisim az yemeye yada hemen baslasammi kararsiz kaldim

benim zaten adet gunlekm yaklasiyo odem toplarsa vucudum fazla cikar tarti. Bende bidha cuma tartilcam

Seyda coskun her gün tavsiye ediyor bende hergün ne yiyor ne iciyorsam wc im yaziyorum böylelikle kilom 1 gün annormal cikarsa sebebini arastirabiliyorum ben zatem beynimi zayif olacaksin diye kodlamaya calisiyorum..sahsen her gün dartilirim.

Ahu dogru soyliyor kizlar..haftaya en az 1,0% gecsin herkezin yüzdesi..yeterinc spor ve beslenmeye dikkat ederseniz verilebilir bir rakam..sporun ideali sudur egee ertesi gün kaslariniz agriyorsa maximumu cikardiniz demektir.

Kızlar merhaba,

Benim göğüslerim yine çok kötü , semsert damarlarım sertleşiyor, izindeyken doktora gidicem korkuyorum artık çünkü. Ateş basıyor çok kötü...

Bu sabah arkadaşım ben uyanmadan kahvaltıyı hazırlamış. Kızartmalar, sucuklu yumurtalar fln.

Az kızartma, biraz sucuklu yumurta, peynir , domates ve 1 dilim tb ekmeği yedim.

Sonra şekersiz türk kahvesiyle 1 dilim bitter yedim

Gecmis olsun tatlim dr git ihmal etme..sporuda unutmuyoruz tmm mi

Nasılsınız kızlar
Ankaradakine canlı bombadan sonra Samsun çiftlik caddesinde karıştı dışarı çıkmak haram oldu bize

Fırsatın varken yazayım evet ahufizarin dediği gibi salam sosis hatta pastırma ve sucuk bunlar çok önemli kızlar

*salam (haşlanır-tutsulenir)*sosis nitrat ve nitrit tuzları var içinde bircok et urununun kurlenmesi icinde yillsrdir kullanilir.nitrat nedir urunun daha parlak daha pembe daha albenili olmasını sağlar e bu ürünler birde pakete girince ohhh yemede yanında yat
Peki bu tuzlarin zararı nedir varsa neden kullanılır demi
Bir çok ülkede tavsiye edilmediği yazar oysaki ama tüzükler bidi bidilar %olarak nitrit 1-20 nitrat 1-5 izin var . yanılmıyorsam iki yıl önce düzenlenen rakamlar buydu
Birçok kansere sebep olur kendileri
Gelelim şimdi bide tat vermek lazım kil tüy gerdan eti kemik aklınıza gelecek en berbat kanatlı et çoğunluklu bu ürünlere bide baharatlarla ki yetersiz oldugundan MSG eklenir piyasada cin tuzu olarak geçer (bazı lokantalar bile kullanır ) bağımlılık yapar hanı cips takıntısı bu yüzdendir misal lezzet vericidir yanı beyni uyusturur katarak en hafifi olmak üzere gözde bedende bir dünya zararı vardır
Şimdi bu kadar kansorejen maddenin değersiz etin birleşimini yer misiniz

Son yönetmeliğe gore dana etinden yapılan urune tavuk eti karışamaz
Tavuk etinden yapılan urune dana karışabilir bu yüzden sucuğun fiyatı asla kıymanın fiyatından ucuz olmamalıdır ucuzza vardır illeti

Gecmis olsun tatlim dr git ihmal etme..sporuda unutmuyoruz tmm mi

Bişeyler yapmaya çalışıyorum tatlım ama göğüslerim çok ağırlaştı hareket ettikçe ağrıyolar. Arkadaşım ve bebişle yürüdük biraz yokuş çıktık. Bide sürekli limonlu su içiyorum.

İhmal etme canım acil bir randevu al

Cok acim kızlar
Eşim yemek almaya gitti ama ben oluyorum galiba basıma vurdu açlık
Yanımda sadece kuzeyin ruseymi var ona göz dikmiş durumdayım hava soğuk diye çıkamadık kuzey durmadı filan sabah 9da yaptığım kahvaltı ile duruyorum
Ay bu açlık ne menem birseymis allahım sabır ver :)

Kıyamam canım

Oysa sahilde yemek giyecektik hatta hava güzel olur diye deniz olanlarımız vardı elimizde patladı neymiş demek ki gezme mevsimi bitmiş

Oysa sahilde yemek giyecektik hatta hava güzel olur diye deniz olanlarımız vardı elimizde patladı neymiş demek ki gezme mevsimi bitmiş
B3nd3 açlıktan oluyordum eşim geç gelecek . Bu kase yogurt la 1 dilim ekmek yedim üstüne de soda . Önceden olsa cips bisküvi ne bulursam yerdim. Şimdi sizlere ayıp olmasın diye elimi sürmuyorum
İyiki gelmişim buraya hedefim az az da olsa vermek benimde erigim . Dediğin gibi önemli olan vermek rakamlara takilmayin kimseye faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…