İlk başta öyle ama dukan bana hala karışıklıklar geliyor bide ben tek tip beslenememe aklım oburubde kalır

kovayım nede olsa
Karatay çok rahat sabah bir cb çiğ kuruyemiş iki yumurta 20ye kadar zeytin mevsim yeşilliği avuç içi kadar peynir yiyorsun kabızlık varsa iki tanede gün kurusu arada birşey yemiyorsun şekersiz çay kahve icsbilirsin yada çok acikirsan ayran vücudumuzda leptin diye bi arkadaş var işte o salgilaninca zayifliyoruz . iki için arası en az 4saat olmalı 4saati geçince leptin koşmaya başlıyor spordan daha etkili :) tabiki sporunda ihmal etmiyoruz
Ünlü çorbalar ekmek zararlı yağ abur cubur yok ama sağlıklı yiyeceklerdendir sınır yok doyana kadar yiyorsun yanı
Kurunu ilk defa duydum ama yararlı bir tuz
Canım az az gitsin her hafta gitsin bak deryaya o az az çaktırmadan 60a dustu bi çoğumuz yerimizde saydik ben artık o hatayı yapmayacağım az veren de çok evrende yağdan olsun odem değil
9lu çayın içinde ne var deryam onu dikkatli iç bi bak bakalım neler var
Ara ogunleri atlama canım bu hafta
Ohh afiyet olsun
Şimdi gr gr sevinen metabolizma bugün odem olup 600g fazla girince yerle bir oluyor hayalleri Yıkılıyor diyet isteği kayboluyor bi açlık yoksunluk hissediyor onun için ideali haftada iki
İhmal etme canım

Sonraki hafta gideceksiniz ama önemli olan liste değil her gr sizden giden margarin pktleri
Ooo burda hava baya soğuk (ankarada da samsunda da)
4lumu :)
Ooo ortalık kızıştı iyice

canım genelde google de neyi çok aratirsan onun reklamı geliyor zayıflama ile ilgili birşey mi baktım i misal bende de hep bebek urunleri