• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar böyle içim donuyor hırka giydim yorganın altından çıkamıyorum. Dünde böyleydi. Kafede güneşe oturdum(evet izmir hala güneşli) ellerim donuyor. Bu bana hastalık döneminde hep olur. Bundan sonra haftada bir gün gidip lokantadan sağlıklı bir et tüketmeye karar verdim zorla. Yemekhanelerde çıkan köftelerde et az oluyor sanırım tiksinmeden yiyebilşyorum çünkü. Bu b12 değerlerim düşünce oluyor. İlaçlada bir yere kadar.
öyle mi bende bir haftadır öyleyim ya vücut sıcak hatta avuç içlerim bile normal ama parmaklarım buz gibi ve üşüyo hissediyorum arkadaşlarıma sarılıyorum ceketlerinin altına ellerimi koyuyorum sebebini bir türlü bulamadım

Kızlar böyle içim donuyor hırka giydim yorganın altından çıkamıyorum. Dünde böyleydi. Kafede güneşe oturdum(evet izmir hala güneşli) ellerim donuyor. Bu bana hastalık döneminde hep olur. Bundan sonra haftada bir gün gidip lokantadan sağlıklı bir et tüketmeye karar verdim zorla. Yemekhanelerde çıkan köftelerde et az oluyor sanırım tiksinmeden yiyebilşyorum çünkü. Bu b12 değerlerim düşünce oluyor. İlaçlada bir yere kadar.
Gecmis olsun canim ne gerekiyosa onu ya b12 onemli :KK20:

Kimse haftasonu diye poğaça simit falan yemiyo dimi? :KK20: aştık bunları artık hanımlar. Bizim geleceğimizde çıtırlık var bu yoldan dönüş yok. Ayrıca bu gruba ilk üç hariç bir sıralamada yer almayı yasaklıyorum. Şimdi diğer takımda bayramdan gelenler fazla yemek yüzünden topladıkları ödemleri verdiler bizim gibi gerçek kilolarını vermediler o yğzden biz üçüncü olduk. Bu hafta birinci olmalıyız, o kadar.

öyle mi bende bir haftadır öyleyim ya vücut sıcak hatta avuç içlerim bile normal ama parmaklarım buz gibi ve üşüyo hissediyorum arkadaşlarıma sarılıyorum ceketlerinin altına ellerimi koyuyorum sebebini bir türlü bulamadım
B12 ne baktır judieecim.

Kimse haftasonu diye poğaça simit falan yemiyo dimi? :KK20: aştık bunları artık hanımlar. Bizim geleceğimizde çıtırlık var bu yoldan dönüş yok. Ayrıca bu gruba ilk üç hariç bir sıralamada yer almayı yasaklıyorum. Şimdi diğer takımda bayramdan gelenler fazla yemek yüzünden topladıkları ödemleri verdiler bizim gibi gerçek kilolarını vermediler o yğzden biz üçüncü olduk. Bu hafta birinci olmalıyız, o kadar.
Aynenckatiliyorum sana :KK9: ben bu cuma listeye giremiyorum ama insallah birinci oluruz :KK28:

Günaydın kizlar . Geçmiş olsun Ahu. Bende antalyadayim hava güneşli ve sıcak. Ama Üşüyorum gün içinde . Sanırım iklime tam alışamadım :KK76:

vardı eksiklik ama iki üç ay önce ölçtürdük bütün değerler normal çıktı
Kırmızı et tüketimine ağırlık ver o zaman canım. Özellikle haşlanmış kemikli ette bol bulunuyormuş(ben asla demiyim ama yiyemem.) ama eti fazla haşlamamak gerek. Tam kıvamında olmalı yoksa vitamin değerlerini kaybediyor.

Sayfada kilo verme ile ilgili bir sürü reklam var. Siz de de öyle mi. Bazen üzerlerine meraktan tıklıyorum hap ot falan saçma sapan şeyler.

:KK15:
Ya ben anlamadim o karatayi dukani cok karisok geldi bana anlasam yaparim heralde :KK16:
:KK51:İlk başta öyle ama dukan bana hala karışıklıklar geliyor bide ben tek tip beslenememe aklım oburubde kalır :D kovayım nede olsa
Karatay çok rahat sabah bir cb çiğ kuruyemiş iki yumurta 20ye kadar zeytin mevsim yeşilliği avuç içi kadar peynir yiyorsun kabızlık varsa iki tanede gün kurusu arada birşey yemiyorsun şekersiz çay kahve icsbilirsin yada çok acikirsan ayran vücudumuzda leptin diye bi arkadaş var işte o salgilaninca zayifliyoruz . iki için arası en az 4saat olmalı 4saati geçince leptin koşmaya başlıyor spordan daha etkili :) tabiki sporunda ihmal etmiyoruz
Ünlü çorbalar ekmek zararlı yağ abur cubur yok ama sağlıklı yiyeceklerdendir sınır yok doyana kadar yiyorsun yanı
Kizlar biseysorucam. Alisveris yaptigim aktar bana himalaya tuzu kuru yapmami onerdi. Aranizda kullanan var mi?
Kurunu ilk defa duydum ama yararlı bir tuz
Merhaba kizlar naber hepimizi tebrik ediyrm malasef benim cok bi katkim olamadi ama:110::110::110:menume geceyim
Sabah
Kepekli sandvic yesil cay yarim mandalina 6 7 findik
Ogle.corba ve bol salata
Aksam
Sutlu Cornflakes(miktarna dikkt etmeye calstm)
2.5 lt su
Malase spor yok
Hafif bi kirgnlgm var bogazlrm kotu ya ozellkle sabh kalktgmda cok zorlnmstm simdi daha iim cok sukur
@erigim sen nerde yasiydnki samsuna gdyon iki gunlugune:KK56:en guzelni yapiyon ama @sosyoloji12 hic duymdm canm ben kiz Kanguru_ Kanguru_ senn oglun kac aylikti?vee @cansutr nerelerdesinnn:KK43:

Kizlar ben niye az kilo verms olblrm ya:KK64::KK64::KK64:
Canım az az gitsin her hafta gitsin bak deryaya o az az çaktırmadan 60a dustu bi çoğumuz yerimizde saydik ben artık o hatayı yapmayacağım az veren de çok evrende yağdan olsun odem değil
Menum
Sabah
1 bqzlamaya kaşar ile tost yaptım hepsini yemedim ve 5 zeytin
Ara
Kalan tost yedim
Ara
1 elma
Ara
1 bardak ayran
Ara
1 küçük Kefir
Aksam
Bir bardak ayran
3 köfte
2 dilim ekmek
Yeşillik
Sonrasında soda
Bugün dokuz otlu çayda ictim fena değil içilebilir sevdim
Aralarınm 2 saat de bir falan
Güne yayarak yemeye çalıştım
9lu çayın içinde ne var deryam onu dikkatli iç bi bak bakalım neler var
Ben hiç vermedim canım. Kendimi n vermeme sebebi çok az ve düzensiz yemem . Seni bilemeyecegim herkes kendi bünyesini daha iyi tanır. Menülerin bir bak hatam nerde olabilir.
Kizlar 4 sene önce bana diyetisyen bir menü vermişti. 3 ana 5 ara öğün vardı. 5 dilim ekmek meyve kuruyemiş falan bir sürü şey vardı. Ben bununla kilo veremem alırım demiştim. S4n yap vereceksin dedi. Ve gerçekten verdim. Hemde her hafta. Benim sorunum çok az yemem ve uzun aralar koymam. Metabolizmami cok yavaşlatıyor um. Şu diyetisyenimin menüsünü bulabilirsem onu yapacağım. Daha sık yemem lazım. Ama bilinçaltına her lokma kilo diye öyle programlanmis ki unutup yemiyorum aç aç gezip kiloda veremiyorum. Daha dikkatli beslenme m lazım
Ara ogunleri atlama canım bu hafta
günaydıııınnnn normal insanlar gibi kahvaltı yaptım bugün :KK70: pastırma ve fındık da alayım düzenli bir kahvaltım olacak sonunda çok mutluyum

sabah:
2dilim kızarmış kepekli ekmek
4-5 kaju/kırıntı şeklindeydi 5i geçmez sanırım ve bittiler yerini fındıklar alacak :KK70:
2-3dilim beyaz peynir
1bardak taze sıkılmış mandalina suyu
Ohh afiyet olsun
Gunaydin kizlarrr:KK71:

ben hergun tartiliyorum ya merak edyorum 81.8 olmusum bugn :KK9:

hergin buraya yaziyorum ama bi sakincaso yok dimi :KK64:

Gram gtam gidiyo ya bende motive oluyorum onu gordukce :KK76: ama dedigingibi metobalizmam yavaslar falan bende oyle yapim bi p.tesi bi cuma :KK50:
Şimdi gr gr sevinen metabolizma bugün odem olup 600g fazla girince yerle bir oluyor hayalleri Yıkılıyor diyet isteği kayboluyor bi açlık yoksunluk hissediyor onun için ideali haftada iki
İhmal etme canım
aynen öyle onu en sevdiği arkadaşlarından ayırıcam ben de :KK70: :KK70:
:D:D
Aynenckatiliyorum sana :KK9: ben bu cuma listeye giremiyorum ama insallah birinci oluruz :KK28:
Sonraki hafta gideceksiniz ama önemli olan liste değil her gr sizden giden margarin pktleri
Günaydın kizlar . Geçmiş olsun Ahu. Bende antalyadayim hava güneşli ve sıcak. Ama Üşüyorum gün içinde . Sanırım iklime tam alışamadım :KK76:
Ooo burda hava baya soğuk (ankarada da samsunda da)
yapalım :KK70: bu hafta spor haftam zaten kaçamak yoook o ilk defa 4le başlayan rakamları görücem :KK70: :KK70:
4lumu :)
Hadi bakalım bu hafta hangimiz daha çok vericek görelim. Sana meydan okuyorum:KK62:
Ooo ortalık kızıştı iyice :D
Sayfada kilo verme ile ilgili bir sürü reklam var. Siz de de öyle mi. Bazen üzerlerine meraktan tıklıyorum hap ot falan saçma sapan şeyler.
canım genelde google de neyi çok aratirsan onun reklamı geliyor zayıflama ile ilgili birşey mi baktım i misal bende de hep bebek urunleri :eek:

:KK15:

:KK51:İlk başta öyle ama dukan bana hala karışıklıklar geliyor bide ben tek tip beslenememe aklım oburubde kalır :KK70: kovayım nede olsa
Karatay çok rahat sabah bir cb çiğ kuruyemiş iki yumurta 20ye kadar zeytin mevsim yeşilliği avuç içi kadar peynir yiyorsun kabızlık varsa iki tanede gün kurusu arada birşey yemiyorsun şekersiz çay kahve icsbilirsin yada çok acikirsan ayran vücudumuzda leptin diye bi arkadaş var işte o salgilaninca zayifliyoruz . iki için arası en az 4saat olmalı 4saati geçince leptin koşmaya başlıyor spordan daha etkili :) tabiki sporunda ihmal etmiyoruz
Ünlü çorbalar ekmek zararlı yağ abur cubur yok ama sağlıklı yiyeceklerdendir sınır yok doyana kadar yiyorsun yanı

Kurunu ilk defa duydum ama yararlı bir tuz

Canım az az gitsin her hafta gitsin bak deryaya o az az çaktırmadan 60a dustu bi çoğumuz yerimizde saydik ben artık o hatayı yapmayacağım az veren de çok evrende yağdan olsun odem değil

9lu çayın içinde ne var deryam onu dikkatli iç bi bak bakalım neler var

Ara ogunleri atlama canım bu hafta

Ohh afiyet olsun

Şimdi gr gr sevinen metabolizma bugün odem olup 600g fazla girince yerle bir oluyor hayalleri Yıkılıyor diyet isteği kayboluyor bi açlık yoksunluk hissediyor onun için ideali haftada iki

İhmal etme canım

:KK70::KK70:

Sonraki hafta gideceksiniz ama önemli olan liste değil her gr sizden giden margarin pktleri

Ooo burda hava baya soğuk (ankarada da samsunda da)

4lumu :)

Ooo ortalık kızıştı iyice :KK70:
canım genelde google de neyi çok aratirsan onun reklamı geliyor zayıflama ile ilgili birşey mi baktım i misal bende de hep bebek urunleri :eek:
49 :D

Kırmızı et tüketimine ağırlık ver o zaman canım. Özellikle haşlanmış kemikli ette bol bulunuyormuş(ben asla demiyim ama yiyemem.) ama eti fazla haşlamamak gerek. Tam kıvamında olmalı yoksa vitamin değerlerini kaybediyor.
oo hiç yiyemem onu ben iyice pişmiş et severim yoksa afedersin kan tadı alıyorum midem alt üst oluyor :(

Back