Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

öyle mi bende bir haftadır öyleyim ya vücut sıcak hatta avuç içlerim bile normal ama parmaklarım buz gibi ve üşüyo hissediyorum arkadaşlarıma sarılıyorum ceketlerinin altına ellerimi koyuyorum sebebini bir türlü bulamadım

Gecmis olsun canim ne gerekiyosa onu ya b12 onemli

Kimse haftasonu diye poğaça simit falan yemiyo dimi? aştık bunları artık hanımlar. Bizim geleceğimizde çıtırlık var bu yoldan dönüş yok. Ayrıca bu gruba ilk üç hariç bir sıralamada yer almayı yasaklıyorum. Şimdi diğer takımda bayramdan gelenler fazla yemek yüzünden topladıkları ödemleri verdiler bizim gibi gerçek kilolarını vermediler o yğzden biz üçüncü olduk. Bu hafta birinci olmalıyız, o kadar.

B12 ne baktır judieecim.

Aynenckatiliyorum sana ben bu cuma listeye giremiyorum ama insallah birinci oluruz

Günaydın kizlar . Geçmiş olsun Ahu. Bende antalyadayim hava güneşli ve sıcak. Ama Üşüyorum gün içinde . Sanırım iklime tam alışamadım

vardı eksiklik ama iki üç ay önce ölçtürdük bütün değerler normal çıktı
Kırmızı et tüketimine ağırlık ver o zaman canım. Özellikle haşlanmış kemikli ette bol bulunuyormuş(ben asla demiyim ama yiyemem.) ama eti fazla haşlamamak gerek. Tam kıvamında olmalı yoksa vitamin değerlerini kaybediyor.

Sayfada kilo verme ile ilgili bir sürü reklam var. Siz de de öyle mi. Bazen üzerlerine meraktan tıklıyorum hap ot falan saçma sapan şeyler.

Ya ben anlamadim o karatayi dukani cok karisok geldi bana anlasam yaparim heralde
İlk başta öyle ama dukan bana hala karışıklıklar geliyor bide ben tek tip beslenememe aklım oburubde kalır kovayım nede olsa
Karatay çok rahat sabah bir cb çiğ kuruyemiş iki yumurta 20ye kadar zeytin mevsim yeşilliği avuç içi kadar peynir yiyorsun kabızlık varsa iki tanede gün kurusu arada birşey yemiyorsun şekersiz çay kahve icsbilirsin yada çok acikirsan ayran vücudumuzda leptin diye bi arkadaş var işte o salgilaninca zayifliyoruz . iki için arası en az 4saat olmalı 4saati geçince leptin koşmaya başlıyor spordan daha etkili :) tabiki sporunda ihmal etmiyoruz
Ünlü çorbalar ekmek zararlı yağ abur cubur yok ama sağlıklı yiyeceklerdendir sınır yok doyana kadar yiyorsun yanı
Kizlar biseysorucam. Alisveris yaptigim aktar bana himalaya tuzu kuru yapmami onerdi. Aranizda kullanan var mi?
Kurunu ilk defa duydum ama yararlı bir tuz

Kizlar ben niye az kilo verms olblrm ya
Canım az az gitsin her hafta gitsin bak deryaya o az az çaktırmadan 60a dustu bi çoğumuz yerimizde saydik ben artık o hatayı yapmayacağım az veren de çok evrende yağdan olsun odem değil
9lu çayın içinde ne var deryam onu dikkatli iç bi bak bakalım neler var
Ara ogunleri atlama canım bu hafta
Ohh afiyet olsun
Gunaydin kizlarrr

ben hergun tartiliyorum ya merak edyorum 81.8 olmusum bugn

hergin buraya yaziyorum ama bi sakincaso yok dimi

Gram gtam gidiyo ya bende motive oluyorum onu gordukce ama dedigingibi metobalizmam yavaslar falan bende oyle yapim bi p.tesi bi cuma
Şimdi gr gr sevinen metabolizma bugün odem olup 600g fazla girince yerle bir oluyor hayalleri Yıkılıyor diyet isteği kayboluyor bi açlık yoksunluk hissediyor onun için ideali haftada iki
İhmal etme canım
aynen öyle onu en sevdiği arkadaşlarından ayırıcam ben de

Aynenckatiliyorum sana ben bu cuma listeye giremiyorum ama insallah birinci oluruz
Sonraki hafta gideceksiniz ama önemli olan liste değil her gr sizden giden margarin pktleri
Günaydın kizlar . Geçmiş olsun Ahu. Bende antalyadayim hava güneşli ve sıcak. Ama Üşüyorum gün içinde . Sanırım iklime tam alışamadım
Ooo burda hava baya soğuk (ankarada da samsunda da)
yapalım bu hafta spor haftam zaten kaçamak yoook o ilk defa 4le başlayan rakamları görücem
4lumu :)
Hadi bakalım bu hafta hangimiz daha çok vericek görelim. Sana meydan okuyorum
Ooo ortalık kızıştı iyice
Sayfada kilo verme ile ilgili bir sürü reklam var. Siz de de öyle mi. Bazen üzerlerine meraktan tıklıyorum hap ot falan saçma sapan şeyler.
canım genelde google de neyi çok aratirsan onun reklamı geliyor zayıflama ile ilgili birşey mi baktım i misal bende de hep bebek urunleri

49

oo hiç yiyemem onu ben iyice pişmiş et severim yoksa afedersin kan tadı alıyorum midem alt üst oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…