- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyimis valla karatay mi yapsam ya ama dur biraz daha alisim az yemeye yada hemen baslasammi kararsiz kaldim
İlk başta öyle ama dukan bana hala karışıklıklar geliyor bide ben tek tip beslenememe aklım oburubde kalır
kovayım nede olsa
Karatay çok rahat sabah bir cb çiğ kuruyemiş iki yumurta 20ye kadar zeytin mevsim yeşilliği avuç içi kadar peynir yiyorsun kabızlık varsa iki tanede gün kurusu arada birşey yemiyorsun şekersiz çay kahve icsbilirsin yada çok acikirsan ayran vücudumuzda leptin diye bi arkadaş var işte o salgilaninca zayifliyoruz . iki için arası en az 4saat olmalı 4saati geçince leptin koşmaya başlıyor spordan daha etkili :) tabiki sporunda ihmal etmiyoruz
Ünlü çorbalar ekmek zararlı yağ abur cubur yok ama sağlıklı yiyeceklerdendir sınır yok doyana kadar yiyorsun yanı
Kurunu ilk defa duydum ama yararlı bir tuz
Canım az az gitsin her hafta gitsin bak deryaya o az az çaktırmadan 60a dustu bi çoğumuz yerimizde saydik ben artık o hatayı yapmayacağım az veren de çok evrende yağdan olsun odem değil
9lu çayın içinde ne var deryam onu dikkatli iç bi bak bakalım neler var
Ara ogunleri atlama canım bu hafta
Ohh afiyet olsun
Şimdi gr gr sevinen metabolizma bugün odem olup 600g fazla girince yerle bir oluyor hayalleri Yıkılıyor diyet isteği kayboluyor bi açlık yoksunluk hissediyor onun için ideali haftada iki
İhmal etme canım
Sonraki hafta gideceksiniz ama önemli olan liste değil her gr sizden giden margarin pktleri
Ooo burda hava baya soğuk (ankarada da samsunda da)
4lumu :)
Ooo ortalık kızıştı iyice
canım genelde google de neyi çok aratirsan onun reklamı geliyor zayıflama ile ilgili birşey mi baktım i misal bende de hep bebek urunleri![]()
Oooo takim ici yariss isler kizisti435.etap takım içi yarış
1.takım 2.takım
@erigim. C cansu
masalimsii . @kimyager
elfkkk .
sosyoloji 12
Ahufizar .
judiee
R ruzgarinannesi .alpikesonsuz
M Merve .
dudujan
Seyda coskun her gün tavsiye ediyor bende hergün ne yiyor ne iciyorsam wc im yaziyorum böylelikle kilom 1 gün annormal cikarsa sebebini arastirabiliyorum ben zatem beynimi zayif olacaksin diye kodlamaya calisiyorum..sahsen her gün dartilirim.canımmm aç kalmak kilo verdirmez metabolizma hızını düşürür
Kesinlikle dogru aciktigmizda kesinlikle birsey yememiz gerek.
canımm uzmanlar haftada en fazla 2 kere tartılmayı öneriyor. yoksa metabolizma eyvah kilolar gidiyor diyip kedini yavaşlatırmış.
Kimse haftasonu diye poğaça simit falan yemiyo dimi?aştık bunları artık hanımlar. Bizim geleceğimizde çıtırlık var bu yoldan dönüş yok. Ayrıca bu gruba ilk üç hariç bir sıralamada yer almayı yasaklıyorum. Şimdi diğer takımda bayramdan gelenler fazla yemek yüzünden topladıkları ödemleri verdiler bizim gibi gerçek kilolarını vermediler o yğzden biz üçüncü olduk. Bu hafta birinci olmalıyız, o kadar.
Gecmis olsun tatlim dr git ihmal etme..sporuda unutmuyoruz tmm miKızlar merhaba,
Benim göğüslerim yine çok kötü , semsert damarlarım sertleşiyor, izindeyken doktora gidicem korkuyorum artık çünkü. Ateş basıyor çok kötü...
Bu sabah arkadaşım ben uyanmadan kahvaltıyı hazırlamış. Kızartmalar, sucuklu yumurtalar fln.
Az kızartma, biraz sucuklu yumurta, peynir , domates ve 1 dilim tb ekmeği yedim.
Sonra şekersiz türk kahvesiyle 1 dilim bitter yedim
Nasılsınız kızlar
Ankaradakine canlı bombadan sonra Samsun çiftlik caddesinde karıştı dışarı çıkmak haram oldu bize![]()
Gecmis olsun tatlim dr git ihmal etme..sporuda unutmuyoruz tmm mi![]()
İhmal etme canım acil bir randevu alBişeyler yapmaya çalışıyorum tatlım ama göğüslerim çok ağırlaştı hareket ettikçe ağrıyolar. Arkadaşım ve bebişle yürüdük biraz yokuş çıktık. Bide sürekli limonlu su içiyorum.
İhmal etme canım acil bir randevu al
Cok acim kızlar
Eşim yemek almaya gitti ama ben oluyorum galiba basıma vurdu açlık
Yanımda sadece kuzeyin ruseymi var ona göz dikmiş durumdayım hava soğuk diye çıkamadık kuzey durmadı filan sabah 9da yaptığım kahvaltı ile duruyorum
Ay bu açlık ne menem birseymis allahım sabır ver :)
Gogus cerrahisinde alabiliyor musunDahiliyeden almıştım, orası yönlendirir mi acaba
Gogus cerrahisinde alabiliyor musun
Oysa sahilde yemek giyecektik hatta hava güzel olur diye deniz olanlarımız vardı elimizde patladı neymiş demek ki gezme mevsimi bitmiş![]()
B3nd3 açlıktan oluyordum eşim geç gelecek . Bu kase yogurt la 1 dilim ekmek yedim üstüne de soda . Önceden olsa cips bisküvi ne bulursam yerdim. Şimdi sizlere ayıp olmasın diye elimi sürmuyorumOysa sahilde yemek giyecektik hatta hava güzel olur diye deniz olanlarımız vardı elimizde patladı neymiş demek ki gezme mevsimi bitmiş![]()