• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaa benim adet yaklasiyor ya ondan sanirim çok acikiyorum yada doymak bilmiyorum. Bu hafta metabolizmam bi bozuk anlayamadim gitti. Ama direniyorum inanin kendimle savasiyirum 1 haftadir. Pes etmek yookkk. Bugünü kendime ödül gibi düşün derya tamam yedin bitti bayadir yemiyordun afiyet olsun ama 3 kilo verene kadar yemek yok diye beyninde tekrar ediyorum.

Yaa benim adet yaklasiyor ya ondan sanirim çok acikiyorum yada doymak bilmiyorum. Bu hafta metabolizmam bi bozuk anlayamadim gitti. Ama direniyorum inanin kendimle savasiyirum 1 haftadir. Pes etmek yookkk. Bugünü kendime ödül gibi düşün derya tamam yedin bitti bayadir yemiyordun afiyet olsun ama 3 kilo verene kadar yemek yok diye beyninde tekrar ediyorum.

hedefe kadar yanı ne kaldı surda hedefe en yakın judiee ve sen bakalım önce hangimiz yazacak başarı öyküsünü ay ilk mezunumuz kim acaba :)?

ay benimkide mi ondandır acaba yaklaştı ama sanki bir iştahlandım şu sıralar

Merhabalarrr kizlar degisik bi ruh hali icerisindeyim...
Menum
Sabah (gec)
1.5 dilim ekmek
Cok az peyni1.5 tane yumurta(kavurmali)
Oglen
1 elma
Ikindi
1 muz:KK17:
Aksam
Kiymali dimates yemegi ve 1.5 dilim ekmek
2 lt su yesil cay ve bitki cayi
Ewet menumden memnun degilim ve itiraf ediyrm zamanm oldgu halde spor yapmadm ama psikolojik..ins yarina bitmis gitmis olur dua edin ins..
Seviyorum sizi hemde hepinizi.

Itiraf :cry:

Sabah kahvalti yerine abur cuburlar yenmistir gec kalkilmisti 13 gibi suan 17.32 14 den.beri birsey yemedim ise gidiyorum yatana kadar yemem...isden gelince yuruyuse cikxam dün cikmadim:KK17: ve yoklugunu hissediyorum sporun:KK71:iyi birsey olsa gerek. Neyse meydan dayagina tutulmadan itirafimi paylasir paylasilmaz kayboluyorum :KK70:
:KK4::KK20::KK11:
Selam Kizlar ben geldim ama yine kacicam. Bugün öğlene kadar işteydim. Sonra anlamla alisverise gittik 6 saat dolandik bacaklarim agriyor. Saat 15:30 da döner durum yedim yaninda soda içtim. Sabahta 8:00 de yarim porsiyon börek yedim o_O bugun fena abarttimm. Ama daha bisey yemem. Birazdan da kinaya gidicez. Gerci evde olacak ama ikramliklardan yemem soz :KK50:
biraz fazla olmamis mi hem borek hem durum :KK11:

Ayricaa takim ici yarista tbiki biz birinciyizz :cool: 3 gunde 1.5 kilo veren biri var karsindaa tututu masallah nazar degdirmim kendimee

menumude yazayim hemencik

sabah
6 7 zeytin
1 kk peynir
1.5 haslanms yumrta
2 dilim ekmek

ogle
bol salata
firinda tavuk 3 4 kanat
corba 2 kepce

aksam
3 tane galeta
biraz petnir

aralarda bise yemedim
1.5 litre su
Jillian yapmaya calistim ama cok zor yaria biraktmo_O

birazdan kalca eritme egzersizi yapicam

bide 1 tane ecenin kucuk cikolatalarndan yedim o_O

Son düzenleme:
Ayricaa takim ici yarista tbiki biz birinciyizz :cool: 3 gunde 1.5 kilo veren biri var karsindaa tututu masallah nazar degdirmim kendimee

sabah
6 7 zeytin
1 kk peynir
1.5 haslanms yumrta
2 dilim ekmek

ogle
bol salata
firinda tavuk
corba

aksam
3 tane galeta
biraz petnir

aralarda bise yemedim
1.5 litre su

miktarlarla yazsan çok güzel olurdu çikolata geç saatte değilse sıkıntı yok jillian sıkıcı geliyor bana da hiç denemedim ama leslie deneyebilirsin

miktarlarla yazsan çok güzel olurdu çikolata geç saatte değilse sıkıntı yok jillian sıkıcı geliyor bana da hiç denemedim ama leslie deneyebilirsin
Yok ogle yedim 3 gibi fln
Neyin miktarini yazmamisim ki ogledekileri soyluyosan

2 kepce corba
3 4 kanat

Jillian cok zor yaa onu yapmam icin 50 kilo olmam lazim heralde 10 dkk yaptmnefes nefese kaldim
Leslie ablayla hergun gorusuyorm ya bugin gorusmedm adce :)

Kızlar 200 mekik çektim geldim :) siz ne yapıyorsunuz . Akşam ki yemek çok geldi bana. Feci sis karnim. Ben hakkaten çok az yiyor musun anlaşılan o_O

:KK47::KK62:vansu bunu hep yapıyorsun yeter artık nereye kadar kendine bunu yapacaksin bu hafta kilo verdin diyemi yedin şimdi yarın tartıda eksi çıktım filan anlamam camim ben cuma günü + çıkarsan sen dusun başına gelecekleri :KK43:

:KK67:Gezdiğini topladı mi sanada mi nazar ettik :KK72:

Hadi koş koş :KK5:

Ekmeksiz ızgarada birşey olmaz :KK75:

telafi et canım yarisioruz gormediniz mi

:KK9::KK9:

hiçte kizmadim gayet sağlıklı bi menü :KK9:
Sağol erigim ana ekmek fazla oldu akşam için . Yinede çok takılma dim en azından çikolata bisküvi gibi sağlıksız değil . :KK6:

Yok ogle yedim 3 gibi fln
Neyin miktarini yazmamisim ki ogledekileri soyluyosan

2 kepce corba
3 4 kanat

Jillian cok zor yaa onu yapmam icin 50 kilo olmam lazim heralde 10 dkk yaptmnefes nefese kaldim
Leslie ablayla hergun gorusuyorm ya bugin gorusmedm adce :)
Çikolata hariç menün çok güzel canım tebrik ederim. Akşamda galetabyerine sebze yada et yesen olurdu ama bugün böyle olmuş. Ayy iyiki aynı takımdayız kız :KK5:jillian beni hiç yormuyor artık. Korkuyorum işe yaramıycak diye

hııım hemen meydan okuyayım o zamaan takımınız birinci olabilir ama tartının birincileri de biz olacağızz :KK14:
:KK50:En Büyük TÜRKİYEZafer bizim şimdiden soğuk suyu iç :63:
Merhabalarrr kizlar degisik bi ruh hali icerisindeyim...
Menum
Sabah (gec)
1.5 dilim ekmek
Cok az peyni1.5 tane yumurta(kavurmali)
Oglen
1 elma
Ikindi
1 muz:KK17:
Aksam
Kiymali dimates yemegi ve 1.5 dilim ekmek
2 lt su yesil cay ve bitki cayi
Ewet menumden memnun degilim ve itiraf ediyrm zamanm oldgu halde spor yapmadm ama psikolojik..ins yarina bitmis gitmis olur dua edin ins..
Seviyorum sizi hemde hepinizi.
Hayırdır psikolojinin de ne var muz yerli use bir ithal ise yarim:KK72: ama nedir olay :KK11:
Ha hah. Karşı takımda cansuyla judiee var. Tamamdır bu yarış bizim. Cansu yapamaz ki yapamaz ki:KK47: erigim bizimle:KK200::KK200::KK200:
:KK49::KK49::KK49:

sabah
6 7 zeytin
1 kk peynir
1.5 haslanms yumrta
2 dilim ekmek

ogle
bol salata
firinda tavuk 3 4 kanat
corba 2 kepce

aksam
3 tane galeta
biraz petnir

aralarda bise yemedim
1.5 litre su

:KK71:ciko süt olmuştur ama alışkanlık olmasın :confused:

Arkadaşımda emziriyor kızlar, göğüs konusunda sanki senin göğüslere süt doluyor belirtileri var diyor

Back