- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
Sen hedefine cok yakladanlardansin dimiii yanls bilmiyossamSenin genlerine bağlı judieecim
Benimkiler baya büyüktü Allahtan şimdi normal boyutlara geldi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hedefine cok yakladanlardansin dimiii yanls bilmiyossamSenin genlerine bağlı judieecim
bizde göğüsler büyük gen olarak benimkiler de belirgindi baya biraz sanki normale indi daha da inmesine gerek yok yani korktum o yüzdenSenin genlerine bağlı judieecim
Menu cok guzelMerhaba kizlar naber hepimizi tebrik ediyrm malasef benim cok bi katkim olamadi amamenume geceyim
Sabah
Kepekli sandvic yesil cay yarim mandalina 6 7 findik
Ogle.corba ve bol salata
Aksam
Sutlu Cornflakes(miktarna dikkt etmeye calstm)
2.5 lt su
Malase spor yok
Hafif bi kirgnlgm var bogazlrm kotu ya ozellkle sabh kalktgmda cok zorlnmstm simdi daha iim cok sukur
@erigim sen nerde yasiydnki samsuna gdyon iki gunluguneen guzelni yapiyon ama @sosyoloji12 hic duymdm canm ben kiz
Kanguru_ senn oglun kac aylikti?vee
cansutr nerelerdesinnn
![]()
hedef 45 ideal kilo da bmı dan 43
150 boysenin boy kacti canim ? ben 43 olsam bmi 19 altina düser sanirim
elfkkk isdeydim tatlim yoksa hic boslarmiyim sizi
alpikesonsuz bende uyuyamiyorum suan![]()
Ben hiç vermedim canım. Kendimi n vermeme sebebi çok az ve düzensiz yemem . Seni bilemeyecegim herkes kendi bünyesini daha iyi tanır. Menülerin bir bak hatam nerde olabilir.
Kizlar 4 sene önce bana diyetisyen bir menü vermişti. 3 ana 5 ara öğün vardı. 5 dilim ekmek meyve kuruyemiş falan bir sürü şey vardı. Ben bununla kilo veremem alırım demiştim. S4n yap vereceksin dedi. Ve gerçekten verdim. Hemde her hafta. Benim sorunum çok az yemem ve uzun aralar koymam. Metabolizmami cok yavaşlatıyor um. Şu diyetisyenimin menüsünü bulabilirsem onu yapacağım. Daha sık yemem lazım. Ama bilinçaltına her lokma kilo diye öyle programlanmis ki unutup yemiyorum aç aç gezip kiloda veremiyorum. Daha dikkatli beslenme m lazım
canımm uzmanlar haftada en fazla 2 kere tartılmayı öneriyor. yoksa metabolizma eyvah kilolar gidiyor diyip kedini yavaşlatırmış.Gunaydin kizlarrr
ben hergun tartiliyorum ya merak edyorum 81.8 olmusum bugn
hergin buraya yaziyorum ama bi sakincaso yok dimi![]()
Ben seviniyorum kilolar gidince ama metabolizmam uzuluyo demekki :)) bidaha cuma gunu tartilirim ozamancanımmm aç kalmak kilo verdirmez metabolizma hızını düşürür
canımm uzmanlar haftada en fazla 2 kere tartılmayı öneriyor. yoksa metabolizma eyvah kilolar gidiyor diyip kedini yavaşlatırmış.
ben bi pazartesi tartılıyorum h. sonundan çıkınca birde cuma günü.Ben seviniyorum kilolar gidince ama metabolizmam uzuluyo demekki :)) bidaha cuma gunu tartilirim ozaman
Gram gtam gidiyo ya bende motive oluyorum onu gordukceben bi pazartesi tartılıyorum h. sonundan çıkınca birde cuma günü.
canımmm aç kalmak kilo verdirmez metabolizma hızını düşürür
canımm uzmanlar haftada en fazla 2 kere tartılmayı öneriyor. yoksa metabolizma eyvah kilolar gidiyor diyip kedini yavaşlatırmış.
canım çok sık tartılmayın diyorlar. hep öyle duyuyorummgerçekten miii daha önce hiç duymamıştım ama kilo verince çok seviniyorum ben daha da çok gitsin istiyorum tam tersi durum olmaz mı bizde bir deri bir kemik değiliz sonuçta![]()
Bende oyle dusunuyodim ama 6anlis dusunuyomusum ben sevinirken metabolizmam uzuluyomus hain metabolizmagerçekten miii daha önce hiç duymamıştım ama kilo verince çok seviniyorum ben daha da çok gitsin istiyorum tam tersi durum olmaz mı bizde bir deri bir kemik değiliz sonuçta![]()
Bende oyle dusunuyodim ama 6anlis dusunuyomusum ben sevinirken metabolizmam uzuluyomus hain metabolizma![]()
Sen hedefine cok yakladanlardansin dimiii yanls bilmiyossam![]()
Bende ona bakiyodum simdi ":)
aynen ya o sevinsin diye spor yapıyoruz onun bize yaptığın bak yüzsüz yüzsüzzzBende oyle dusunuyodim ama 6anlis dusunuyomusum ben sevinirken metabolizmam uzuluyomus hain metabolizma![]()