• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kizlar naber hepimizi tebrik ediyrm malasef benim cok bi katkim olamadi ama:110::110::110:menume geceyim
Sabah
Kepekli sandvic yesil cay yarim mandalina 6 7 findik
Ogle.corba ve bol salata
Aksam
Sutlu Cornflakes(miktarna dikkt etmeye calstm)
2.5 lt su
Malase spor yok
Hafif bi kirgnlgm var bogazlrm kotu ya ozellkle sabh kalktgmda cok zorlnmstm simdi daha iim cok sukur
@erigim sen nerde yasiydnki samsuna gdyon iki gunlugune:KK56:en guzelni yapiyon ama @sosyoloji12 hic duymdm canm ben kiz Kanguru_ Kanguru_ senn oglun kac aylikti?vee cansutr cansutr nerelerdesinnn:KK43:
Menu cok guzel :KK9: bideben basarabilsem soyle dortvdortluk bi menu :KK75:
Oglum 8 bucuk aylik canim ayrica yanlis tahmin etmediusem nickinden adin elif heralde benimde adim elif :21:

günaydıııınnnn normal insanlar gibi kahvaltı yaptım bugün :D pastırma ve fındık da alayım düzenli bir kahvaltım olacak sonunda çok mutluyum

sabah:
2dilim kızarmış kepekli ekmek
4-5 kaju/kırıntı şeklindeydi 5i geçmez sanırım ve bittiler yerini fındıklar alacak :D
2-3dilim beyaz peynir
1bardak taze sıkılmış mandalina suyu

Ben hiç vermedim canım. Kendimi n vermeme sebebi çok az ve düzensiz yemem . Seni bilemeyecegim herkes kendi bünyesini daha iyi tanır. Menülerin bir bak hatam nerde olabilir.
Kizlar 4 sene önce bana diyetisyen bir menü vermişti. 3 ana 5 ara öğün vardı. 5 dilim ekmek meyve kuruyemiş falan bir sürü şey vardı. Ben bununla kilo veremem alırım demiştim. S4n yap vereceksin dedi. Ve gerçekten verdim. Hemde her hafta. Benim sorunum çok az yemem ve uzun aralar koymam. Metabolizmami cok yavaşlatıyor um. Şu diyetisyenimin menüsünü bulabilirsem onu yapacağım. Daha sık yemem lazım. Ama bilinçaltına her lokma kilo diye öyle programlanmis ki unutup yemiyorum aç aç gezip kiloda veremiyorum. Daha dikkatli beslenme m lazım

canımmm aç kalmak kilo verdirmez metabolizma hızını düşürür

Gunaydin kizlarrr:KK71:

ben hergun tartiliyorum ya merak edyorum 81.8 olmusum bugn :KK9:

hergin buraya yaziyorum ama bi sakincaso yok dimi :KK64:
canımm uzmanlar haftada en fazla 2 kere tartılmayı öneriyor. yoksa metabolizma eyvah kilolar gidiyor diyip kedini yavaşlatırmış.

canımm uzmanlar haftada en fazla 2 kere tartılmayı öneriyor. yoksa metabolizma eyvah kilolar gidiyor diyip kedini yavaşlatırmış.
Ben seviniyorum kilolar gidince ama metabolizmam uzuluyo demekki :)) bidaha cuma gunu tartilirim ozaman

gerçekten miii daha önce hiç duymamıştım ama kilo verince çok seviniyorum ben daha da çok gitsin istiyorum tam tersi durum olmaz mı bizde bir deri bir kemik değiliz sonuçta :D

gerçekten miii daha önce hiç duymamıştım ama kilo verince çok seviniyorum ben daha da çok gitsin istiyorum tam tersi durum olmaz mı bizde bir deri bir kemik değiliz sonuçta :KK70:
canım çok sık tartılmayın diyorlar. hep öyle duyuyorumm :KK51:

gerçekten miii daha önce hiç duymamıştım ama kilo verince çok seviniyorum ben daha da çok gitsin istiyorum tam tersi durum olmaz mı bizde bir deri bir kemik değiliz sonuçta :KK70:
Bende oyle dusunuyodim ama 6anlis dusunuyomusum ben sevinirken metabolizmam uzuluyomus hain metabolizma :KK11:

Günaydın kızlar
Sen hedefine cok yakladanlardansin dimiii yanls bilmiyossam:KK64:

Canım ben hayatı boyunca yemeklerden uzak durup tatlıya bayılan neredeyse hiç yemek yemeyip hep abur cuburla geçiştiren bir insandım. Diyetisyene gittiğimde bana bir diyet listesi verdi 6 öğün. Arkasındanda ekledi 'hiç tatlı tüketmiyceksin' söylemesi kolay tabi. Vücudun alıştığı bir düzen var onu hiç düşünmüyor. Ben o listeye hiç uyamadım. Listedekileri yiyordum karnım tok evet ama tatlı istiyorum böyle elim ayağım titriyor, başım dönüyor, o hissi anlatamam yani. Normal bir istek olsa reddedilebilir. Böylece diyestiyene 59 kilo giden ben 61 kiloya çıktım ve yaz gelmek üzereydi. Kendi kendime karar aldım bundan sonra 3 öğün düzenli yemek yiycem tatlı olarak marketten hiçbirşey yemiycem ama yurtta ve okulda yemekhanelerde çıkan puding, şekerpare vs yi yiycem. Böylelikle en azından direk paket gıda değilde ev tatlısıyla tatlıyı azalttım. Bu dönemde 63e falan çıktım çünkü sonrasında atıştırma yapmamak için yemeği tıka basa yiyordum. Ramazan geldi midem küçüldü çikolata alışkanlığım büyük oranda geçmişti(hani diyorlar ya şekeri bırakmak sigarayı bırakmaktan daha zor. Aynen öyle) ramazanın uhuvvetini bozmamak için az yiyordum. Tatlıda sadece tadımlık yiyordum. 59a geri düştüm. Sonra köye falan gittik artık çikolata alışkanlığım neredeyse geçmiştiki ben bir hastalıkla hayatımda ilk kez 58 e düştüm ve bu bana kilo verebileceğimi hatırlattı kkya üye oldum. Sonra bu yarışmaya 57lerde başlamıştım sanırım hatırlamıyorum. Şu an 55.6 kiloyum. Hedefim 48. 63 den düştüğümü düşüncek olursak baya vermişim. Hayatında ilk defa bu kiloyu tartıda gören bir insan için oldukça fazla. Ve artık elhamdülillah kaçamak bile yapmıyorum.

Kızlar böyle içim donuyor hırka giydim yorganın altından çıkamıyorum. Dünde böyleydi. Kafede güneşe oturdum(evet izmir hala güneşli) ellerim donuyor. Bu bana hastalık döneminde hep olur. Bundan sonra haftada bir gün gidip lokantadan sağlıklı bir et tüketmeye karar verdim zorla. Yemekhanelerde çıkan köftelerde et az oluyor sanırım tiksinmeden yiyebilşyorum çünkü. Bu b12 değerlerim düşünce oluyor. İlaçlada bir yere kadar.

Back