- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Keciboynuzu ozu ben de veriyorum. Corbayi kendim yapitorum kemik suyundan falanKeciboynuzu özü veriyorum dczaneden almıştım ama soğuk pres olacak
Arkadaş cirbalarini beğeniyor ama ben evdekini tercih ederim
canım benimkilerde küçüldü umarım daha fazla küçülmezhey kızlar göğüsler kilo verirken sürekli olarak eriyor mu yoksa belli bir seviyeye kadar felan mı
bilmiyorum ki internette pek öyle yazmıyocanım benimkilerde küçüldü umarım daha fazla küçülmezbence bi yerden sonra durur canımm
Amanin kilo verince kuculecek mi goguslercanım benimkilerde küçüldü umarım daha fazla küçülmezbence bi yerden sonra durur canımm
Aaa aksam yemeginde bizde miydin senİyi akşamlar ancak gelebildim. Menumü yazayım hiç iyi değil ama
Kahvaltı: 1 muz ve 1 bardak süt
Öğle : yok
Akşam:
1 küçük tabak patates yemeği
5 kaşık makarna
3 salatalık turşusu
Biraz önce 3 kaşık yoğurt
Öğlen yememeyince kendime hakim olamadım hala aç bir ruhum var. Artık asla öğün atlamıcam dersimi aldım.
40 dk yürüyüş
Karsinda oturuyodum ya ayolAaa aksam yemeginde bizde miydin sentursuya kadar ayni vallahi
Sukur tabj
alpikesonsuz canım ekine emeğine sağlık judiee 36msj bi msjla yirttin sarı karttan ama menü paylaşımın bildirimin yeter
@evett kızlar bu haftaki rakibimiz 14.takım saldırın
@simdi yeni üyeleri. Listesini bulmam lazım onuda yapiyim
masalimsii seçilim tmm izin işi iptal online devamsin inşallah nişanlı gelir (aaaallah mi soyletti ne duzeltmedim)
hedef 45 ideal kilo da bmı dan 43@jjudiee oradaki yağlarda gidiyor malum kol egzersi topluyor hedef kaçtı ideal kg kaç bide
valla himalaya tuzlu kraker gibi bişe yemiştim iri iri tuzlar ve gerçekten de tuzlu yani bir tuzun ilk defa diyette kullanıldığını öğrendim şaşırtıcıKizlar biseysorucam. Alisveris yaptigim aktar bana himalaya tuzu kuru yapmami onerdi. Aranizda kullanan var mi?
Senin genlerine bağlı judieecimhey kızlar göğüsler kilo verirken sürekli olarak eriyor mu yoksa belli bir seviyeye kadar felan mı
Ben hiç vermedim canım. Kendimi n vermeme sebebi çok az ve düzensiz yemem . Seni bilemeyecegim herkes kendi bünyesini daha iyi tanır. Menülerin bir bak hatam nerde olabilir.Kizlar ben niye az kilo verms olblrm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?