• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Keciboynuzu özü veriyorum dczaneden almıştım ama soğuk pres olacak
Arkadaş cirbalarini beğeniyor ama ben evdekini tercih ederim
Keciboynuzu ozu ben de veriyorum. Corbayi kendim yapitorum kemik suyundan falan

canım benimkilerde küçüldü umarım daha fazla küçülmez :KK70: bence bi yerden sonra durur canımm
bilmiyorum ki internette pek öyle yazmıyo :( sanırım bilinçsiz olunca o da galiba ağır hareketler de yapmıyorum ama ne bileyim işte tedirgin oldum biraz

@jjudiee oradaki yağlarda gidiyor malum kol egzersi topluyor hedef kaçtı ideal kg kaç bide

İyi akşamlar ancak gelebildim. Menumü yazayım hiç iyi değil ama:(

Kahvaltı: 1 muz ve 1 bardak süt
Öğle : yok
Akşam:
1 küçük tabak patates yemeği
5 kaşık makarna
3 salatalık turşusu

Biraz önce 3 kaşık yoğurt
Öğlen yememeyince kendime hakim olamadım hala aç bir ruhum var. Artık asla öğün atlamıcam dersimi aldım.

40 dk yürüyüş

İyi akşamlar ancak gelebildim. Menumü yazayım hiç iyi değil ama:KK43:

Kahvaltı: 1 muz ve 1 bardak süt
Öğle : yok
Akşam:
1 küçük tabak patates yemeği
5 kaşık makarna
3 salatalık turşusu

Biraz önce 3 kaşık yoğurt
Öğlen yememeyince kendime hakim olamadım hala aç bir ruhum var. Artık asla öğün atlamıcam dersimi aldım.

40 dk yürüyüş
Aaa aksam yemeginde bizde miydin sen ;) tursuya kadar ayni vallahi ;)

Sukur tabj

alpikesonsuz alpikesonsuz canım ekine emeğine sağlık judiee judiee 36msj bi msjla yirttin sarı karttan:KK70: ama menü paylaşımın bildirimin yeter

@evett kızlar bu haftaki rakibimiz 14.takım saldırın:KK70:

@simdi yeni üyeleri. Listesini bulmam lazım onuda yapiyim

masalimsii masalimsii seçilim tmm izin işi iptal online devamsin inşallah nişanlı gelir (aaaallah mi soyletti ne duzeltmedim)

Çok tatlısın yaa :)))

Kizlar biseysorucam. Alisveris yaptigim aktar bana himalaya tuzu kuru yapmami onerdi. Aranizda kullanan var mi?

Merhaba kizlar naber hepimizi tebrik ediyrm malasef benim cok bi katkim olamadi ama:110::110::110:menume geceyim
Sabah
Kepekli sandvic yesil cay yarim mandalina 6 7 findik
Ogle.corba ve bol salata
Aksam
Sutlu Cornflakes(miktarna dikkt etmeye calstm)
2.5 lt su
Malase spor yok
Hafif bi kirgnlgm var bogazlrm kotu ya ozellkle sabh kalktgmda cok zorlnmstm simdi daha iim cok sukur
@erigim sen nerde yasiydnki samsuna gdyon iki gunlugune:KK56:en guzelni yapiyon ama E Etabiti hic duymdm canm ben kiz Kanguru_ Kanguru_ senn oglun kac aylikti?vee cansutr cansutr nerelerdesinnn:KK43:

Kizlar ben niye az kilo verms olblrm ya:KK64::KK64::KK64:

Menum
Sabah
1 bqzlamaya kaşar ile tost yaptım hepsini yemedim ve 5 zeytin
Ara
Kalan tost yedim
Ara
1 elma
Ara
1 bardak ayran
Ara
1 küçük Kefir
Aksam
Bir bardak ayran
3 köfte
2 dilim ekmek
Yeşillik
Sonrasında soda
Bugün dokuz otlu çayda ictim fena değil içilebilir sevdim
Aralarınm 2 saat de bir falan
Güne yayarak yemeye çalıştım

Kizlar ben niye az kilo verms olblrm ya:KK64::KK64::KK64:
Ben hiç vermedim canım. Kendimi n vermeme sebebi çok az ve düzensiz yemem . Seni bilemeyecegim herkes kendi bünyesini daha iyi tanır. Menülerin bir bak hatam nerde olabilir.
Kizlar 4 sene önce bana diyetisyen bir menü vermişti. 3 ana 5 ara öğün vardı. 5 dilim ekmek meyve kuruyemiş falan bir sürü şey vardı. Ben bununla kilo veremem alırım demiştim. S4n yap vereceksin dedi. Ve gerçekten verdim. Hemde her hafta. Benim sorunum çok az yemem ve uzun aralar koymam. Metabolizmami cok yavaşlatıyor um. Şu diyetisyenimin menüsünü bulabilirsem onu yapacağım. Daha sık yemem lazım. Ama bilinçaltına her lokma kilo diye öyle programlanmis ki unutup yemiyorum aç aç gezip kiloda veremiyorum. Daha dikkatli beslenme m lazım

Back