- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
Ilk defa duydum yarin alim hemenSize cvp yazamiyorum kucagimda kuzi uyuyor bebe biskuvisi rüzgarda yenesin ruseym al benn kahvaltısında onu kayıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk defa duydum yarin alim hemenSize cvp yazamiyorum kucagimda kuzi uyuyor bebe biskuvisi rüzgarda yenesin ruseym al benn kahvaltısında onu kayıyorum
Ya ben anlamadim o karatayi dukani cok karisok geldi bana anlasam yaparim heraldeO karatay da aslında öğle yemeği yemiyordum karatay tam senlik
Firsat bulunca anlat cok mrrak ettim nasil yapiliuoAhufizar aynen katiliyorum o salam sosisi gorseniZ yemezsiniz asla sonra uzun anlatirim tek elle bu kadar
bilmiyorum olabilir belki de gündüzleri evde olmadığım için fazla takip edemiyorum konuşmaları ama dikkat edin siz yine deBen seviyorum zeytini yaa banda faza geldi am gecen gun burda biri zeytin 10 tane olablr fln demisto sankiyoksa ben mi yanlis anladim
Hayirdir canim boyle aniden bi karar aldiniz? Gezmeye mi ziyarete mi gidiyorsun?Geldim kızlar ben dedim ani kararların Kadınıyım samsuna gidiyorum onun için hazırlık yaptım giremedim tabi ki telden devam takibe (devrik cümle)
Yenilerini listesini ilk fırsatta yapacağım hece bile olsa sıkıntı yok
Supersin canimmm :))Aynen ben de 2 eteğimi 40 dan 38 e düşürsün diye terziye verdim. Siz 38 bedenden dah küçüksünüz. Bu markaların kalıpları dar etekler zaten 38 di. Ben yine. Daralttım dedi. Ve o etekler bana baya bir boldu. Ve artık hiç göbeğim falan kalmadı. Mutluyum gerçekten. dün ve bu gün vitrinlere baktım ama alcak birşey bulamadım. Eskiden bol göbeğimi gizleyebileceğim şeyleri seçerdim. Şimdi neye göre seçeceğimi bile bilemedim. Zayıf insanlar nasıl giyinir onu bile bilmiyorum.
Bende bbenimkini goruyorummm hala duruyor orada :))aynen benim de artık bluzun altından görünmüyor dümdüz duruyor ama hala var ben görüyorum![]()
Bende cok severim zeytini. Cikolatan vazgerim ama zeytinden gecemem. Her ogun yiyebilirim :)Ben seviyorum zeytini yaa banda faza geldi am gecen gun burda biri zeytin 10 tane olablr fln demisto sankiyoksa ben mi yanlis anladim
Al bendende okadar kahvaltida tek zeytin olsa yeter yani ama zeytinsiz kahvalti eksik geliyo vana :))Hayirdir canim boyle aniden bi karar aldiniz? Gezmeye mi ziyarete mi gidiyorsun?
Supersin canimmm :))
Bende bbenimkini goruyorummm hala duruyor orada :))
Bende cok severim zeytini. Cikolatan vazgerim ama zeytinden gecemem. Her ogun yiyebilirim :)
Al bendende okadar kahvaltida tek zeytin olsa yeter yani ama zeytinsiz kahvalti eksik geliyo vana :))
Cok sagol ya hemen siparia veriyorum kapida odemede varmis superMakarna lutfenden alabilirsiniz ruseym yulaf ubu ruseymli irmik
KaqUda ödeme biraz tuzlu ya geliyo güvenli bir site 3d ile aal istersenCok sagol ya hemen siparia veriyorum kapida odemede varmis super
Sanada iyi yolculuklar
Ayni ben :) esim de der herzaman sana zeytin olsun yeter masrafsiz kadinsin diye :) bAynen canimm. Zeytin olsun başka bisey aramam. Diyetten önce ben kahvaltıda 20-25 tane yiyebilirdim
Oylemi tamam ozaman ruzgar uyusun da siparis verim rahat birakmiyo bniKa
KaqUda ödeme biraz tuzlu ya geliyo güvenli bir site 3d ile aal istersen
Deryacim gezmeye pzr gece donus
Keciboynuzu özü veriyorum dczaneden almıştım ama soğuk pres olacak@erigim baska ne alabilirim sen baska bise veriyomusun o sitedencalabilecegim