• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben seviyorum zeytini yaa banda faza geldi am gecen gun burda biri zeytin 10 tane olablr fln demisto sanki:KK64: yoksa ben mi yanlis anladim
bilmiyorum olabilir belki de gündüzleri evde olmadığım için fazla takip edemiyorum konuşmaları ama dikkat edin siz yine de

Geldim kızlar ben dedim ani kararların Kadınıyım samsuna gidiyorum onun için hazırlık yaptım giremedim tabi ki telden devam takibe (devrik cümle)
Yenilerini listesini ilk fırsatta yapacağım hece bile olsa sıkıntı yok
Hayirdir canim boyle aniden bi karar aldiniz? Gezmeye mi ziyarete mi gidiyorsun?

Aynen ben de 2 eteğimi 40 dan 38 e düşürsün diye terziye verdim. Siz 38 bedenden dah küçüksünüz. Bu markaların kalıpları dar etekler zaten 38 di. Ben yine. Daralttım dedi. Ve o etekler bana baya bir boldu. Ve artık hiç göbeğim falan kalmadı. Mutluyum gerçekten. dün ve bu gün vitrinlere baktım ama alcak birşey bulamadım. Eskiden bol göbeğimi gizleyebileceğim şeyleri seçerdim. Şimdi neye göre seçeceğimi bile bilemedim. Zayıf insanlar nasıl giyinir onu bile bilmiyorum.
Supersin canimmm :))

aynen benim de artık bluzun altından görünmüyor dümdüz duruyor ama hala var ben görüyorum :KK70:
Bende bbenimkini goruyorummm hala duruyor orada :))
Ben seviyorum zeytini yaa banda faza geldi am gecen gun burda biri zeytin 10 tane olablr fln demisto sanki:KK64: yoksa ben mi yanlis anladim
Bende cok severim zeytini. Cikolatan vazgerim ama zeytinden gecemem. Her ogun yiyebilirim :)

Makarna lutfenden alabilirsiniz ruseym yulaf ubu ruseymli irmik

Hayirdir canim boyle aniden bi karar aldiniz? Gezmeye mi ziyarete mi gidiyorsun?

Supersin canimmm :))

Bende bbenimkini goruyorummm hala duruyor orada :))

Bende cok severim zeytini. Cikolatan vazgerim ama zeytinden gecemem. Her ogun yiyebilirim :)
Al bendende okadar kahvaltida tek zeytin olsa yeter yani ama zeytinsiz kahvalti eksik geliyo vana :))

hey kızlar göğüsler kilo verirken sürekli olarak eriyor mu yoksa belli bir seviyeye kadar felan mı

Back