• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ(+çıkan üyeler listeye alınmayacaktir)
ruzgarinannesii(83,4 / 82 / 1.4/% 1.68)yeni üye baş. kilosu:83,4, hedef kilosu:70, başlangıç tarihi:06/10/2015
sosyoloji12( 74.6/ 74.3 / 0.3/% 0.40)yeni üye baş. Kilosu:74.6 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015
M Merve(84 / 83.5/ 0.5/% 0.60)yeni üye baş.kilosu:84, hedef kilosu:58 baş.tar:08/10/2015

yeni üye ortalaması:%0.89

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kizlaaar :21:

menumu yazim hemen
sabah
1 kk peynir
9-10 zeytin
2 dilim kepek ekmegi
2 ince dilim salam
1chaslanmis yumurta
1 fincan sekersiz cay

ogle
yogurt corbasi 2 kepce

aksam
arkadasa gitmistim oda cay yanina kahvaltilok biseyler cikardi yoksa tavuk yicektim aksam:KK51:
1 bardak cay
3 4 catal kahvaltilik sos
2 catal krem peynir
domates salatalik
2 dilim beyaz ekmek

aksam yemeginide boyle gecirmis oldim

aradada 2 3 tane bebe biskuvisi

bu kadarr

ama karnim ac gibi sanki ne yesem ki :KK17:

aynen bu hafta çok heyecanlıyım yaaa 51.1 49ları eğer spor yapabilirsem görebilirim aşırı mutluluk verici motive oldum baya :21::21: daha önce hiç bu kadar zayıf hissetmemiştim
Aynen ben de 2 eteğimi 40 dan 38 e düşürsün diye terziye verdim. Siz 38 bedenden dah küçüksünüz. Bu markaların kalıpları dar etekler zaten 38 di. Ben yine. Daralttım dedi. Ve o etekler bana baya bir boldu. Ve artık hiç göbeğim falan kalmadı. Mutluyum gerçekten. dün ve bu gün vitrinlere baktım ama alcak birşey bulamadım. Eskiden bol göbeğimi gizleyebileceğim şeyleri seçerdim. Şimdi neye göre seçeceğimi bile bilemedim. Zayıf insanlar nasıl giyinir onu bile bilmiyorum.

Selam kızlar. Haftasonu arkadaşımda kalcam. Akşam yemeğine balık yapacak arkadaşım .yemek yemeyi bitirdiğim zaman topluca yazarım :) öptüm hepinizi

menumu yazim hemen
sabah
1 kk peynir
9-10 zeytin
2 dilim kepek ekmegi
2 ince dilim salam
1chaslanmis yumurta
1 fincan sekersiz cay

ogle
yogurt corbasi 2 kepce

aksam
arkadasa gitmistim oda cay yanina kahvaltilok biseyler cikardi yoksa tavuk yicektim aksam:KK51:
1 bardak cay
2 catal krem peynir
domates salatalik
2 dilim beyaz ekmek

bu kadarr

Niye bisküvü yedin bakiim:KK11:

Salatalık ye, soda iç, bitki çayı iç

Ayrıca salam da yememeliydin.

Offf kafam kazan gibi oldu yaaa, sabahtan öğlene kadar eğitim verdim. Öğleden sonra aksam 16:30 a kadar toplantı devam etti. Her kafadan bi ses cikti. Herkesin sorularini yanitla dinle... Çok yorgun hissediyorum kendimi.

Aynen ben de 2 eteğimi 40 dan 38 e düşürsün diye terziye verdim. Siz 38 bedenden dah küçüksünüz. Bu markaların kalıpları dar etekler zaten 38 di. Ben yine. Daralttım dedi. Ve o etekler bana baya bir boldu. Ve artık hiç göbeğim falan kalmadı. Mutluyum gerçekten. dün ve bu gün vitrinlere baktım ama alcak birşey bulamadım. Eskiden bol göbeğimi gizleyebileceğim şeyleri seçerdim. Şimdi neye göre seçeceğimi bile bilemedim. Zayıf insanlar nasıl giyinir onu bile bilmiyorum.
aynen benim de artık bluzun altından görünmüyor dümdüz duruyor ama hala var ben görüyorum :D

2 3 taneden bise olur mu ki
Salamda mi kilo yapiyo :KK57:

Canım miktarıda önemli tabiki ama sen formunu korumaya çalışan bir insan değilsin ki. Sen zayıflamaya çalışan bir insansın. Şu an aç hissetme sebebinin takendisidir bebe bisküvisi. Karbonhidratlar yanlız kalmak istemezler yanlarına yenilerini isterler sürekli. Niye hiç kaçamak yapmayalım diyip duruyoruz. Bak şimdi o kadar anlattım baştan anlatayım. Yiyorsun ağır karbonhidratlı şeyi şekerin birden fırlıyor. Vücudun uzun süre bu kadar şekere dayanamayacağı için hemen o şekeri yağ olarak depolamak üzere insülin salgılanıyor. (Aslen tüm kanında dolaşan şeker miktarı bir kesme şeker kadardır) çaya 2 şeker atanlar ne kadar hata yapıyor düşün. Ki sen bu şekeri zaten yediğin sağlıklı şeylerden fazlasıyla alıyorsun. Kahvaltada kepek ekmeği yemişsin mesela. İnsülünün salgılanmasıyla birden kanındaki şeker oranı hızla düşüyor. Sen az önce yediğin şekerden dolayı çok mutluyken sonra kanındaki şeker düştüğü için aç ve moralin bozuk hissediyorsun. Ama kaçamak yapılmayan bir diyette böyle çıkış inişler olmayacağı için açıkman daha geç olur.

Gelelim salama. Biz labortuarda nitrat tayini yaparken görmüştük salamın içinde aşırı kanserojen uçucu katkı maddeleri var. Pembe olmalarının ve düşğk sıcaklıkta uzun zaman saklanabilmelerinin sebebi budur. Ayrıca aklına gelebilecek en iğrenç etten yapılır kendisi. Erigim mezun sonuçta o daha iyi bilir.

Kepek ekmeği yerinede tam buğday tercih edersen(tam buğdayda buğdayın ruşeymi de var) uzun süre tok kalır ve sindirim konusunda sıkıntı yaşamazsın. Ayyy bu yorgunlukla bunları nasıl yazdım bende şaşırdım.

menumu yazim hemen
sabah
1 kk peynir
9-10 zeytin
2 dilim kepek ekmegi
2 ince dilim salam
1chaslanmis yumurta
1 fincan sekersiz cay

ogle
yogurt corbasi 2 kepce

aksam
1 bardak cay
2 catal krem peynir
domates salatalik
2 dilim beyaz ekmek

bu kadarr

güzel olmuş da ben sadece zeytinleri fazla buldum benim için zeytin demek yağ demek diyetisyenler de zaten vermiyor listelerde zeytini çıkarıyorlar kahvaltılardan benimki öyle en azından zeytin de sevmem

Canım miktarıda önemli tabiki ama sen formunu korumaya çalışan bir insan değilsin ki. Sen zayıflamaya çalışan bir insansın. Şu an aç hissetme sebebinin takendisidir bebe bisküvisi. Karbonhidratlar yanlız kalmak istemezler yanlarına yenilerini isterler sürekli. Niye hiç kaçamak yapmayalım diyip duruyoruz. Bak şimdi o kadar anlattım baştan anlatayım. Yiyorsun ağır karbonhidratlı şeyi şekerin birden fırlıyor. Vücudun uzun süre bu kadar şekere dayanamayacağı için hemen o şekeri yağ olarak depolamak üzere insülin salgılanıyor. (Aslen tüm kanında dolaşan şeker miktarı bir kesme şeker kadardır) çaya 2 şeker atanlar ne kadar hata yapıyor düşün. Ki sen bu şekeri zaten yediğin sağlıklı şeylerden fazlasıyla alıyorsun. Kahvaltada kepek ekmeği yemişsin mesela. İnsülünün salgılanmasıyla birden kanındaki şeker oranı hızla düşüyor. Sen az önce yediğin şekerden dolayı çok mutluyken sonra kanındaki şeker düştüğü için aç ve moralin bozuk hissediyorsun. Ama kaçamak yapılmayan bir diyette böyle çıkış inişler olmayacağı için açıkman daha geç olur.

Gelelim salama. Biz labortuarda nitrat tayini yaparken görmüştük salamın içinde aşırı kanserojen uçucu katkı maddeleri var. Pembe olmalarının ve düşğk sıcaklıkta uzun zaman saklanabilmelerinin sebebi budur. Ayrıca aklına gelebilecek en iğrenç etten yapılır kendisi. Erigim mezun sonuçta o daha iyi bilir.

Kepek ekmeği yerinede tam buğday tercih edersen(tam buğdayda buğdayın ruşeymi de var) uzun süre tok kalır ve sindirim konusunda sıkıntı yaşamazsın. Ayyy bu yorgunlukla bunları nasıl yazdım bende şaşırdım.
:KK57::KK57: ben bunlari bilmiyodum yaa cok sagol dah eve salm sokmam ve kacamk yapmam artik :KK57:

Selam kızlar. Bu günkğ menğmğ yazayım.
Kahvaltı
4 zeytin
1 yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık

Öğle:
Salata
Azcık haşlanmış tavuk
(bulgur pilavı vardı çok canım çekti ama kabuksuz bulgur diye yemedim. Supangleye dokunmadım tabiki. Tavuğuda sevmediğim için azcık yedim. Yanındaki pişmiş havuç ve patatesleri yedim.)

Akşam(bu gün baya geç oldu.)
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak köfteli patatesli yemek
Salata

Cuma günleri spor yapmıycam vücudum alışmasın diye. Ama yazmıyorum buraya hergün min 5 km yürüyorum ben. Bu gün daha fazla yürüdüm. Bacaklarım zonkluyor, yağ yaktığımı hissediyorum. Bir de her sabah cevizli suyumu ve balık yağımıda içiyorum. Onlarıda unutuyorum hep yazmayı.

Suyum 2 litreyi hayli hayli geçti

güzel olmuş da ben sadece zeytinleri fazla buldum benim için zeytin demek yağ demek diyetisyenler de zaten vermiyor listelerde zeytini çıkarıyorlar kahvaltılardan benimki öyle en azından zeytin de sevmem
Ben seviyorum zeytini yaa banda faza geldi am gecen gun burda biri zeytin 10 tane olablr fln demisto sanki:KK64: yoksa ben mi yanlis anladim

Back