- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
Beni bu gecikkmemden dolayi mazur gorun canm olurmu bu konuya cozum getrcm ins simdi yuzdeyi hesaplckmiyim az kilo vermisim benn72.7 canım tok bile bu çıkıyorsanız doğrusu budur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni bu gecikkmemden dolayi mazur gorun canm olurmu bu konuya cozum getrcm ins simdi yuzdeyi hesaplckmiyim az kilo vermisim benn72.7 canım tok bile bu çıkıyorsanız doğrusu budur
Zorla kendini zamanla alisirsinAmiiiinah bir de su icebilsem..kizim uyudu, ven de yesil cay yaprim kendime. Artik oglen kizimla beraber yemek yiyecegim ben de. Ogun atlamak yik.
Senin oglun kac aylik?
Sukur tabjBeni bu gecikkmemden dolayi mazur gorun canm olurmu bu konuya cozum getrcm ins simdi yuzdeyi hesaplckmiyim az kilo vermisim bennama cok sukur tabiki
***10.Takım 434***
eriğim( 79,3 / 78. 7/ 0.6/% 0.76)
cansutr (78,2 / 76,6/ 1,6/%2,05)
keskee ( 63/ 62.5/ 0.5 /% 0.79)
Kimyager1508( 64,9 / 64.6 / 0.3 /%0.46 )
Judiee (51,7/ 51.1/0.6 /%1.16)
Ahufizar( 56,6 / 55.6 / 1 /%1.77 )
alpikesonsuz( 79,7 / 79,7 / 0/%0)kilosu sabit
elfkkk(73.1/72.7 / 0.4/% 0.55)
10.takım ortalaması:%0.94
Zorla kendini zamanla alisirsin
Ne yap biliyomusun 1 lt siseler varya ondan al gozunun önüne koy ozaman icersin
ogun atlayinca cok acikirsin zaten atlamamn en iyisi
benim oglum 8 bucuk aylik
Onlarda bildirim yapmayan üye var onu bekliyoruz sonrasında belli olacak canım@erigim 6. Takimla yapilan yarista kim kazandi biz mi onlarmi
Inşallah çok eğlenceliydi cnmooo süpersiniz kızlar tebrikler..
bu yarış hepimize iyi geldi.. ara ara tekrar ederiz inşallah.
Sev tabi.analitik kimyanı Seveyim senin![]()
![]()
Olsun ya veririz kilolari hep beraber ise baslayana kadar sende bayaga toparlanirsin ben eger bu yarismayi gormeseydim bukadar iradeli devam edemezdim 2 g7n dikkat eder 3.gun acisini cikarirdim ama smdi cok dikkatcediyrmOoo daha kucukmus oglusunen iyisini yapiyorsun. Dogumdan hemen sonrs, kilolar yerlesmeden vermek gerekiyor. Ben epey gec kaldim. Simdi derdum ise baslamadan biraz toparlanabilmek
![]()
ohhh misafirimizde gelmis buyur gel...otur bir sicak cikolata frambuazli pastamizdan tad
Eki Görüntüle 1651863 Eki Görüntüle 1651864
burcun nedir sorabilirsem ? bende yüzmeye bayilirim..genelde tüm su burclari yüzmeyi severler.
@erigimelfkkk ögretmen olarak görevli degil mi ? daha okuldadir umarim sabah dartilmistir....25 dakka kalmis
Yüzdem 2,0 % gecince ben (temsili):
***6.TAKIM 435. Etap***
Ange_angel(59,9 /58,8 / 1,1 /% 1,83 )Yeni Üye Başlangıç:12 Eylül -Başlangıç Kilo:59,6- Hedef:52
45derya45 ( 76,6 /75,3 /1,3 /% 1,7)
baldandane (87 / 86,8 / 0,2 / % 0,23 )
bülbül-e bismil ( 82.2 / 82 / 0.2/ % 0.24 )
selvos88 ( 72.1 / 71 / 1.1 / % 1,52)
sekerkiz67(81 /81 / 0 /% 0 ) kilosu sabit
6.Takım Ortalaması:% 0,92
Yanlış tahminnOrjinal sarışın mı? Hmm bak bunu beklemiyordum. Türkiyede sarışın az var sonuçta. Seni şöyle hayal ettim: hani vardır ya köşede oturur sohbeti dinler, çok konuşmaz ama aslında herkesin gözü ondadır. Söyledikleri ciddiye alınır, çevresindekiler tarafından çokca taklit edilir ve herkes onu içten içten kıskanır. Ama aslında kendisi çok içli bir insandır. Böyle bakışlarında anlam vardır.
Genel manada oluşturduğun izlenim olarak algılama lütfen. Sadece benim düşüdüklerim.
Ayy başkası sormasın lütfen. Zaten az mesaj yazanlar hakkında ne bilebilirim ki?
Ama meselapotterhead bence kesinlikle hukul öğrencisi.
Nesquik yerine süte kakao katmaya ne dersin. Birde doydun mu yoğurtla salatayla sebze falan yeseydin.huh geldim okuldan şükür bir haftasonu daha dinleneyim artık dimi yanibugün menü bomboş resmen açlık hissetmedim hiç
sabah:
1kk beyaz peynir
1dilim kızarmış ekmek
yarım bardak nesquikli süt /başladık yine doymayınca :/
öğle:
1kutu sade süt
1benimo/arkadaştan aldım deli edecek beni zaten diyet yaptığımı söylemediğime rağmen neden diyet yapıyosun diyolar deli oluyorum artık bundan sonra lafı direeek onlara çeviricem görsünler bakalım
ara: eve gelince 1avuç gibi kaju yedim dolu dolu değil çıldırmayın hemen
akşam yemedim spor şuan yok
Bu hafta daha güzelini yapalımKızlar aksi bir düzeltme olmazsa bu hafta ucuncuyuz tabiki yine ilk üçte olmak güzel ama daha iyisini de yapabiliriz ben sizi tanıyorum azminize güveniyorum hepinize canı gönülden teşekkür ederim :)