- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
@erigim kaptanım ben yarin bir normal diyet listesi uyglamaya başlıyorum izinliyim ama yinede resimlerini paylaşabilir miyim?
Kizlar isdeki son günüm artik kpss ve ebelik ve doktora tezime odaklanacam ama ben ders calisirken abur cubursuz durumam cayin yaninda yararli abur cubur var mi ki
ben sayım yapıyom ama sen beni yorumlaTüm kızlardan yorum bekliyorum. Tek tek etiketleyemicem hepinizden bekliyorum :)))
Teşekkür ederim cnm eminim sende çok güzelsindir :) valla tahminin doğru tatlım, meslek gereği diksiyonumun güzel olduğunu söylerler. Hatta kendi özel telefonumda konuşurken iş hattım çalınca bekleyen arkadaşlarım şaşırıyorlar, kibarlıktan kırılcaksın diye :)
Terazi olmayı tüm gelgitlerime rağmen seviyorum :)
ben sayım yapıyom ama sen beni yorumla
terazi kardeşimbende teraziliği seviyorum
DÜNYANIN EN DENGESİZ DENGELİ burcuyuz.
teşekkür ederim :) ben birazdan yorumlayacam seni biraz mesajlarını okuyayım :) sen kendini tanıtmışmıydın canım hatırlayamadım ?Terazi kardeşliğini severim, kendi burcumdaki kişilerlede çok iyi anlaşırım :) anlıyoruz hallerimizden aaa sende mi öylesin tek anormal ben değilmişim diyorum :))
Tamam yorumluyorum, ama ben diğer arkadaşlar gibi güzel yorumlayıp anlatırmıyım bilemedim :)) iş hayatı, evlilik derken yorulmuş ama yinede hayatı kendince eğlenceli hale getirmeye çalışan, arkadaşlığı, paylaşmayı , yardımlaşmayı seven birisin. (Şimdilik bu kadar, zamanla çok daha uzun yorumlar yazarım ki :) )
Canimm tesekkurler..senn meslegn neydiki bak merak ettim simdiTüm kızlardan yorum bekliyorum. Tek tek etiketleyemicem hepinizden bekliyorum :)))
Teşekkür ederim cnm eminim sende çok güzelsindir :) valla tahminin doğru tatlım, meslek gereği diksiyonumun güzel olduğunu söylerler. Hatta kendi özel telefonumda konuşurken iş hattım çalınca bekleyen arkadaşlarım şaşırıyorlar, kibarlıktan kırılcaksın diye :)
ben sana bi sey diyeyimmi resmen kendmi okudum gibi ya nasl cozdn kiz ewt ben duygusalliga cok bagliyim icimin isinmasi cok onmli ama kisilik de ayri onemlu..herkesle sohbetim olur ama az kisiyle samimiyetm vardir.elfkkk cım. Sen duygusal bağlılığa programlanmış bir insansın gibi geliyor bana. Karşındaki insanları önce sevip sonra analamaya çalışıyorsun. Takımda isimlerimizi merak eden sendin yanlış hatırlamıyorsam. Karşındakilere çok cabuk bağlanabildiğin için beklentilerinde fazla oluyor. Bu yüzden çok çabuk kırılıyorsun bu da seni biraz alıngan yapmış olabilir(tamamen fikir yürütüyorum) karşındaki insanları çok güzel teselli edip onların içindeki huzursuzluğu adeta emiyorsun. Bazende kimsenin lafını dinlemeyip burnunun dikine gidiyorsun. Tecrübe ederek öğrenmeyi nasihatle öğrenmekten daha çok seviyorsun. Birde evin küçük yada ortanca çocuğu musun. Büyük olmadığına eminim ama. Kendinden beklenmiyecek şeyler söylemeyi seviyorsun ve olmadığın ortamda eksikliğin çok hissediliyor.
Kızlar bu sondu bakın falcılığa başlıycam bu gidişle ona göre.
Canimm tesekkurler..senn meslegn neydiki bak merak ettim simdi
K
ben sana bi sey diyeyimmi resmen kendmi okudum gibi ya nasl cozdn kiz ewt ben duygusalliga cok bagliyim icimin isinmasi cok onmli ama kisilik de ayri onemlu..herkesle sohbetim olur ama az kisiyle samimiyetm vardir.
Ayy kiz sen cok iyi bi tespitcisin
Yokkiz ewt kucukumteşekkürler elifcim. Peki merak ettim evin küçüğü müsün? Tabi sorun olucaksa söylemesende olur tatlım.
cansutr öncelikle şunu söyliyim ki nedenini bilmiyorum ama seni bir başka seviyorum gerçekten. Şunu belirtiyim ki benim söylediklerim sadece mesajlardan yaptığım çıkarımlar. Yanlışda olabilirler.
Sen çok gururlu bir insansın diye düşünüyorum. Problemlerden yakınmak yerine onları çözmeye çalışmayı tercih ediyorsun. Bu yüzden çevrendekiler kolaya kaçıp herşeyi sana danışıp üşengeçlik yaparak seni kullanabilirler. İnsanlardan birşey istemekten hoşalanmıyorsun. Elindekilerle yetinmek yada yapabileceksen kendin yapmak daha iyi senin için. Ne kadar hamarat olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Yalnızlığı sevmiyorsun. Eğlenceli bir insansın. İnsanlar için kolayca fedakarlık yapabiliyorsun ve fedakarlık yaptığının farkına bile varamıyorsun çünkü senin aklında o zaten öyle olması gereken birşeydi. Söylemek istesiğim son şey cansu bu kadar çabalayıp didinen bir insan olarak eğer birşeyleri yeterince iyi yapamadığnıı düşünüyorsan bu fikrinden vazgeç. Sen sevdiklerinim gözünde çok başarılı bir insansın bunu sana direkt olarak söylemeselerde.
Neye yorum yapacaz canim anlamadim benTüm kızlardan yorum bekliyorum. Tek tek etiketleyemicem hepinizden bekliyorum :)))
İlla biskuvi gibi bir sey istiyor canim yaKuru üzüm, kayısı, badem az sayıda, ceviz, türk kahvesi, tarçınlı süt, bitki çayları, bol su, salatalık, meyveli yoğurtlar, normal yoğurt, şimdilik aklıma gelen bunlar :))
Neyi yorumluyoruz canim?teşekkür ederim :) ben birazdan yorumlayacam seni biraz mesajlarını okuyayım :) sen kendini tanıtmışmıydın canım hatırlayamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?