Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim al canım valla :))) senin gibi kaynanam olsun öper başıma koyarım beraber diyet yapar, dedikodu ederiz :))

Kuru üzüm, kayısı, badem az sayıda, ceviz, türk kahvesi, tarçınlı süt, bitki çayları, bol su, salatalık, meyveli yoğurtlar, normal yoğurt, şimdilik aklıma gelen bunlar :))

ben sayım yapıyom ama sen beni yorumla
terazi kardeşim bende teraziliği seviyorum
DÜNYANIN EN DENGESİZ DENGELİ burcuyuz.

Evet ya birbirimizi görmüş olalım. Bende çok meraklıyım.

ben sayım yapıyom ama sen beni yorumla
terazi kardeşim bende teraziliği seviyorum
DÜNYANIN EN DENGESİZ DENGELİ burcuyuz.

Terazi kardeşliğini severim, kendi burcumdaki kişilerlede çok iyi anlaşırım :) anlıyoruz hallerimizden aaa sende mi öylesin tek anormal ben değilmişim diyorum :))

Tamam yorumluyorum, ama ben diğer arkadaşlar gibi güzel yorumlayıp anlatırmıyım bilemedim :)) iş hayatı, evlilik derken yorulmuş ama yinede hayatı kendince eğlenceli hale getirmeye çalışan, arkadaşlığı, paylaşmayı , yardımlaşmayı seven birisin. (Şimdilik bu kadar, zamanla çok daha uzun yorumlar yazarım ki :) )

teşekkür ederim :) ben birazdan yorumlayacam seni biraz mesajlarını okuyayım :) sen kendini tanıtmışmıydın canım hatırlayamadım ?

Canimm tesekkurler..senn meslegn neydiki bak merak ettim simdi

K
ben sana bi sey diyeyimmi resmen kendmi okudum gibi ya nasl cozdn kiz ewt ben duygusalliga cok bagliyim icimin isinmasi cok onmli ama kisilik de ayri onemlu..herkesle sohbetim olur ama az kisiyle samimiyetm vardir.
Ayy kiz sen cok iyi bi tespitcisin

cansutr öncelikle şunu söyliyim ki nedenini bilmiyorum ama seni bir başka seviyorum gerçekten. Şunu belirtiyim ki benim söylediklerim sadece mesajlardan yaptığım çıkarımlar. Yanlışda olabilirler.

Sen çok gururlu bir insansın diye düşünüyorum. Problemlerden yakınmak yerine onları çözmeye çalışmayı tercih ediyorsun. Bu yüzden çevrendekiler kolaya kaçıp herşeyi sana danışıp üşengeçlik yaparak seni kullanabilirler. İnsanlardan birşey istemekten hoşalanmıyorsun. Elindekilerle yetinmek yada yapabileceksen kendin yapmak daha iyi senin için. Ne kadar hamarat olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Yalnızlığı sevmiyorsun. Eğlenceli bir insansın. İnsanlar için kolayca fedakarlık yapabiliyorsun ve fedakarlık yaptığının farkına bile varamıyorsun çünkü senin aklında o zaten öyle olması gereken birşeydi. Söylemek istesiğim son şey cansu bu kadar çabalayıp didinen bir insan olarak eğer birşeyleri yeterince iyi yapamadığnıı düşünüyorsan bu fikrinden vazgeç. Sen sevdiklerinim gözünde çok başarılı bir insansın bunu sana direkt olarak söylemeselerde.

Menum
Sabah peynirli domatesli kepek ekmgne sandvic
Ikindi
2 adet kuru pasta(tuzlu)
Aksam bi sey yemk istemdm cunku cok su ictm galiba ust uste
Ara 1 elma ceyrek mandalina
Ara ara toplam 10 tane feln findik
2.5 lt civari su
Brazdan jillian ins

teşekkürler elifcim. Peki merak ettim evin küçüğü müsün? Tabi sorun olucaksa söylemesende olur tatlım.

Masallah kizlar birkac saat girmeyince, sayfalar ucup gidiyor. Oku oku bitmedi.
Hemen yediklerimi yaziyorum.
Sabah yumurta,dimates,salatalik,1dilim ekmek
Ara 1 elma
Oglen maalesef yine bisey yemedim
Aksam balik salata
Su 3 bardak kadar
Yarin suyu dsha da fazla icicem

yok artik sen bu kadar seyi bu kadar kisa zamanda nasil anladin gercekten beni tarif ettin sanki zahmet oldu ama cok tskler klavyen dert, su, kahve cay görmesin
senin hakkindaki tahminlerimi söyliyeyim sen gayet mütevazi, biraz sakin ama bir o kadar disziplinli ve Hedefe odaklanmayi basarmayi seven bir insansin. bence sen titizsin...her konuda..vee cok önemli buldugum bir özelik hicbir zaman karamsar degilsin yarinlara hep umut dolu bakiyorsun..hayirlisi olur ins belki günde 10 defa kullandigin bir kelime sanirim
benimde yazdiklarim sadece tahmin yani bana öyle geliyor öyle hissetim ne kadar dogru bilemem..umarim sinirini bozacak birsey yazmadim

Kizlar birsey sorucam,
Su bahsettiginiz leslie 3 mil falan var ya,
İste o videolari her seferinde youtube drn mi izliyorsunuz. Evde internet yok, tlfondan da izleyemiyorum.

Neye yorum yapacaz canim anlamadim ben
Kuru üzüm, kayısı, badem az sayıda, ceviz, türk kahvesi, tarçınlı süt, bitki çayları, bol su, salatalık, meyveli yoğurtlar, normal yoğurt, şimdilik aklıma gelen bunlar :))
İlla biskuvi gibi bir sey istiyor canim ya
teşekkür ederim :) ben birazdan yorumlayacam seni biraz mesajlarını okuyayım :) sen kendini tanıtmışmıydın canım hatırlayamadım ?
Neyi yorumluyoruz canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…