• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eriğim listeye girene kadar bildirim yapcam demi ?

kötü yavru ceylan kötü :KK43: bak eger mantiyi söyle yeseydin 3 kasik manti + yogurt (salcali sos yokkk) + en az 5 kasik dolusu salata yeseydin..sesim cikmazdi cünkü dengelemis olurdun ama mantinin yaninda salata göremedim :KK17:
salata vardı ama bir kaşık felan yemişimdir en fazla onu da yazmadım bida olmaz ne bileyim iyidir sandım hem protein hem karbonhidrat hem yağ bir arada diye :/

Menü yazma vakti geldi.

Kahvaltı: 1 muz ve 1 bardak süt
Öğle: 1 porsiyon dönerin sadece et kısmı ve 1 bardak ayran
Akşam: 1 kase tarhana ve 2 kaşık makarna ve 1 kase yoğurt
Ara: Salata (yiyorum şu anda )

Doymuştum ama abur cubur diye dolanıp duruyordum kendime ufak bir tabak salata hazırladım hemen.

50 dk yürüyüş

Kızlar bu gün menüleriniz çok iyi bakıyorumda hee. Sizi gidi siziiii. Yarın tartı var diye dimi? Bak yarın da aynı performansı görmezsem bacaklarınızı kırarım ona göre

Eriğim listeye girene kadar bildirim yapcam demi ?
Evet canım her cuma bildirim yapıyor yeni üyelerde asillerde
salata vardı ama bir kaşık felan yemişimdir en fazla onu da yazmadım bida olmaz ne bileyim iyidir sandım hem protein hem karbonhidrat hem yağ bir arada diye :/
Tmm canım sorun yok bilmiyordun :KK19:
Menü yazma vakti geldi.

Doymuştum ama abur cubur diye dolanıp duruyordum kendime ufak bir tabak salata hazırladım hemen.

50 dk yürüyüş
en güzelini yapmışsin afiyet olsun :kk77:

bak güzelim ben mantiya kizmiyorum aslinda seni yeme sekline kiziyorum :KK61: simdi o mantida 2 kasik alsaydin yogurt ile birlikte.. 5-6 kasik minimum salata kimsecikler birsey demezdi tatlim :KK66: ama erigimin dedigi gibi sorun yok birkere yemissin olmus bitmis pismanlik yok stresede sokma kendini sadece aklinda bulunsun diye tekrarladim...yoksa aslinda yasak diye birsey yokk..yasak ettikce cnm daha cok ceker...herseyin bir vakti var bende özledim pizzayi makarnayi patates kizartmasini ekmek arasi döneri :KK70: da simdi vakti degil daha sonra :rolleyes: gece vakti milletin istahini actim diye toplu dayak yigcem simdi :KK11:

ayca kaya bu konusmada protein ve karbonhydrat yan yana birseyler diyordu ama aklimda degil zaten karbonlari attim hayatimdan sayilir ondan dikkatimi cekmedi :oops:

Menü yazma vakti geldi.

50 dk yürüyüş

Afferin cekirge böyle devam :KK66::KK70::KK19:

elfkkk elfkkk cım. Sen duygusal bağlılığa programlanmış bir insansın gibi geliyor bana. Karşındaki insanları önce sevip sonra analamaya çalışıyorsun. Takımda isimlerimizi merak eden sendin yanlış hatırlamıyorsam. Karşındakilere çok cabuk bağlanabildiğin için beklentilerinde fazla oluyor. Bu yüzden çok çabuk kırılıyorsun bu da seni biraz alıngan yapmış olabilir(tamamen fikir yürütüyorum) karşındaki insanları çok güzel teselli edip onların içindeki huzursuzluğu adeta emiyorsun. Bazende kimsenin lafını dinlemeyip burnunun dikine gidiyorsun. Tecrübe ederek öğrenmeyi nasihatle öğrenmekten daha çok seviyorsun. Birde evin küçük yada ortanca çocuğu musun. Büyük olmadığına eminim ama. Kendinden beklenmiyecek şeyler söylemeyi seviyorsun ve olmadığın ortamda eksikliğin çok hissediliyor.

Kızlar bu sondu bakın falcılığa başlıycam bu gidişle ona göre. :KK70:

elfkkk elfkkk cım. Sen duygusal bağlılığa programlanmış bir insansın gibi geliyor bana. Karşındaki insanları önce sevip sonra analamaya çalışıyorsun. Takımda isimlerimizi merak eden sendin yanlış hatırlamıyorsam. Karşındakilere çok cabuk bağlanabildiğin için beklentilerinde fazla oluyor. Bu yüzden çok çabuk kırılıyorsun bu da seni biraz alıngan yapmış olabilir(tamamen fikir yürütüyorum) karşındaki insanları çok güzel teselli edip onların içindeki huzursuzluğu adeta emiyorsun. Bazende kimsenin lafını dinlemeyip burnunun dikine gidiyorsun. Tecrübe ederek öğrenmeyi nasihatle öğrenmekten daha çok seviyorsun. Birde evin küçük yada ortanca çocuğu musun. Büyük olmadığına eminim ama. Kendinden beklenmiyecek şeyler söylemeyi seviyorsun ve olmadığın ortamda eksikliğin çok hissediliyor.

Kızlar bu sondu bakın falcılığa başlıycam bu gidişle ona göre. :KK70:
bana da bana da :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

günaydın şekerlerrrr :KK37: dün akşam hiç giremedim buraya. tam eve geldik 18:45 gibi kv ler evde yoktu mecbur evde ben biseyler hazırladım. tam yemek yedik daha masadayken hoooppp eşimin amcaları geldi. eee tam yemek vakti bende de bişey yok bi panik oldum sonra buzluktan et çıkardım düdüklüye attım, yine buzlujkta börek vardı onları çıkarttım ısıttım, o ara yanına bişey hazırladım falan derken kv ler geldi onlarda yemek yememiş sonra çayı demledim sofrayı kurdum yemek yediler. sonra sofrayı topla, amcanın kızının doğum günü diye pasta almışlar hoooppp bir de çay pasta faslı oldu. inanın 18:30 dan gece 24:00'e kadar totomun üstüne hiiiççç oturmadım hep ayakta mutfaktaydım. birde dün işte sırf spor olsun diye asansörü hiç kullanmayıp sürekli merdivenleri kullandım birde topuklular ile siz düşünün. oyyyy bugün bacaklarım ağrıyor. :KK51:
Ooo masallah canim nazar degmesin hamaratligina kac kisi agirlamissin.
yemedim tabi ki kaptanımmmm :KK71::KK71::KK71: hele de tartıya 1 gün kala bunu size yapamammmm 6. takımı unutmadımm :KK75:
Supersin cnim ben bugun 2 catal pasta yedim ama tek yedigim karbonhidrat aksamda 6 tane hamsi yedim buhulama.
Tekrar merhaba. Anlatayim hemen.
84 kiloyum. 173 boyum. Calisiyorum ama gun boyu oturuyorum sayilir. Kilo alma sebebim sanirim ictigim cay. Cunku bir kupaya 5 kup seker atiyorum ve min 11_12 kupa iciyorum. Cayi sekersiz icmeyi beceremedigim icin cayi birakarak ise koyuldum.
Hosgelsin canim sekersize bir alis ayyy sekerli cay neymis diyeceksin.
Alinti yapamadim toplu cevaplayim. Cay konusunda tebrik ediyorum hepinizi bende denemeye calistim ama icemiyorum. En iyisi hic icmeyim.
Ekmek icinse ogunlerde 1 er dilim yerdim. Kahvalti disinda tuketmeyecegim artik.
Aksam 18:30 dan sonra evde oluyorum. 19 da anca sofraya oturabiliyorum. Ideal kiloma ulasana kadar aksam yemeklerinde yogurt ve corba tuketmek istiyorum ama basarabilir miyim bilmiyorum. Ilk gunler 3_4 yemek kasigi sebze eklerim alismak icin.
Onun disinda beslenmeyle ilgili sikintim yok aslinda. Regl gunleri icime canavar kaciyor ama onun disinda abarti besin tuketmem. Ama cikolata kacamaklarim coktur.:)
Hepsini hayatimdan cikariyorum.
Meyve disinda disardan seker almicam kesinlikle.
29 yasindayim.
Sivi diyeti yapmayi planliyorum ama is yerinde oglen corba bulmam zor. Yogurt yersem olabilir diye dusunuyorum. Pek karmasigim her zaman ki gibi :)
O regl donemleri benide maf ediyor.

bu sayma işi ne kızlar neyi sayıyorsunuz?

@erigim kaptanım ben yarin bir normal diyet listesi uyglamaya başlıyorum izinliyim ama yinede resimlerini paylaşabilir miyim?
Kizlar isdeki son günüm artik kpss ve ebelik ve doktora tezime odaklanacam ama ben ders calisirken abur cubursuz durumam cayin yaninda yararli abur cubur var mi ki :(

Tüm kızlardan yorum bekliyorum. Tek tek etiketleyemicem hepinizden bekliyorum :)))

Kiz masalimsii masalimsii bi kere sunu solim kiz sen ne guzelmssn kiz:nazar::nazar::nazar:sen de ictensinn bide diksiyonu guzel bi ortmda kendni dinlettreblck konsmasi dinlenr tatlimi tatli guzelmi guzel bi kizsinnn:KK76:tipki benn dermisimmmmm:KK48::KK48::KK48:

Teşekkür ederim cnm eminim sende çok güzelsindir :) valla tahminin doğru tatlım, meslek gereği diksiyonumun güzel olduğunu söylerler. Hatta kendi özel telefonumda konuşurken iş hattım çalınca bekleyen arkadaşlarım şaşırıyorlar, kibarlıktan kırılcaksın diye :)

Bende teraziyim :21:

Bugünkü menum
Sabah
Hamurlu ekmek deriz biz yuvarlak Mayali ekmek küçük bir tabak büyüklüğünde onun yarısına kaşar ile tost yaptım 5 tane de zeytin
Öğlen 1 haşlanmış patates
1 bardak ayran
Aksam
Bur tabak mercimek çorba
Bir dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Bugün hiç ara yapmamısim farkında değilim :KK45:
Sporu aksatiyorum ama bilinçli yapıyorum. Biraz fazla ayakta dolaşmaya başladım için ayak ağrıyor . Akşamları halim kalmıyor kipirdayamiyorum
Ama sporu unutmadı m ayağım iyi 9ldukca yavaş yavas girecek hayatıma. 1 -2 hafta daha oyalanip plates e gideceğim direk. Size söyledim mi hatırlamıyorum . o_O doktor kırık tam kaynamamis sağ taraf ta hala açıklık var. Çok yüklenme ayağına sert hareketler yapma dedi.
Ay be çok konuştum :KK45:
Öptüm hepinizi :KK15:

Terazi olmayı tüm gelgitlerime rağmen seviyorum :)

Back