• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok canim ben ihtimal vermiyorum rahim ile ilgili olduğuna. Bence kist tarzi bisey olması daha yuksek ihtimal rahme gore.
ya kist gene neyse cogunlukla kendiliginden gelip geciyorlar....rahimde tehlikeli birsey olmasinda :KK17::KK61:aradim drumu sabah 8.30 da gidebiliyormusum...sabah erkenden yola cikarim artik :KK17:

ya kist gene neyse cogunlukla kendiliginden gelip geciyorlar....rahimde tehlikeli birsey olmasinda :KK17::KK61:aradim drumu sabah 8.30 da gidebiliyormusum...sabah erkenden yola cikarim artik :KK17:
Kötü düşünme canım bazen oluyor öyle stresten falan. Birsey yoktur insallah

yarin ögrenecegim insallah birsey yoktur saolun kizlar kimyager1508 kimyager1508 , alpikesonsuz alpikesonsuz . Sporumuzu ihmal etmiyoruz kizlar :KK66: bende birazdan yürüyüse cikacagim :KK71:
:KK9::KK9:
ya insanin regl bitisinden 1 hafta sonra yine kan gelirmi + agrida var :KK61: sabah dr gideyim dedim kan durmustu...11 e dogru kalktim belim agriyor..kan var sanki regl olmusum :KK17::mad: yarin sabah gidecegim sanirim dr...bugün ögleden sonra kapali..kötü birsey olmasa bari yaa:KK17::KK61:
mevsimlerde de olabiliyor ama ihmal etme vsen

:KK70::KK70:

Hahaay hiç öyle fertlerin yok emzirmenin luksunu yaşıyorum :KK70:

Bende kuzeyle uyudum bi saat valla iyi geldi hasta halime

Aman dur kız sen standart diğerini sporunu yap okulunda ihmal etme :KK43:
geçmiş olsun terlemek iyi gelir mümkünse peşine dusa gir sıcak sıcak tabi oğlun izin verirse :KK70: benimki pek izin vermezde bal zencefil karabiber corekotu limon ılık su karıştır iş bende ise yaradı bol bolda ıhlamur
ihlamur iciyorum ama dusa ruzgar izin vermesi tabiki uyutamadin bi turlu uyusa gircem dusa.
Gecmis olsun canim. Herkes hastalanma arefesinde dikkat et kendine

canim git mutlaka dr cunku ara kanamalarinin %90 sebebi kisttir.
aynen oyle salgin varmis esim zaten nezle bnada ondan gecti sanirim. Sagol tesekkur edrrim

ya insanin regl bitisinden 1 hafta sonra yine kan gelirmi + agrida var :KK61: sabah dr gideyim dedim kan durmustu...11 e dogru kalktim belim agriyor..kan var sanki regl olmusum :KK17::mad: yarin sabah gidecegim sanirim dr...bugün ögleden sonra kapali..kötü birsey olmasa bari yaa:KK17::KK61:
Canım hemen kötüye yorma. Bende 2 sene önce bir hafta arayla regl olmuştum ama benimki kesinlikle sıkıntı ve strestendi biliyorum. Herkes yaşayabilir nadiren böyle şeyler. Hatta islamiyette hükümleri bile var eğer regl olduğun tarihten belli bir zaman geçmemişse regl sayılmıyorsun her vakit abdest alarak namaz kılmaya devam ediyorsun. Senin tempon çok yoğun. Ondan olabilir.

ihlamur iciyorum ama dusa ruzgar izin vermesi tabiki uyutamadin bi turlu uyusa gircem dusa.
aynen oyle salgin varmis esim zaten nezle bnada ondan gecti sanirim. Sagol tesekkur edrrim
Benimki bin gece uykusu iyide gündüz birşey oluyor çocuğa :( bebeklere geçmeden atlatiriz inşallah
Canım hemen kötüye yorma. Bende 2 sene önce bir hafta arayla regl olmuştum ama benimki kesinlikle sıkıntı ve strestendi biliyorum. Herkes yaşayabilir nadiren böyle şeyler. Hatta islamiyette hükümleri bile var eğer regl olduğun tarihten belli bir zaman geçmemişse regl sayılmıyorsun her vakit abdest alarak namaz kılmaya devam ediyorsun. Senin tempon çok yoğun. Ondan olabilir.
aynen

Herese slm, kizim uyudu, hemen mutfaga daldim. Corba ve aksam yemegini yaptim. Birazdan uyanir, azicik belimi dinlendireyim ben de. Kuzlar bir kac gundur feci bir bel agrisi var. Usuttum mu yoksa gecen hafta buyuk temizlik vardi, orda mi zirladim bilmiyorum.. Agrim gecene kadar spor yapamam :(
Sabah 2 ince dilim ekmek, yumurta, az peynir ve domates yedim. Simdi de 1 elma yiyorum. Maalesef ben oglen yemek yemiyorum. Aksam 6 gibi de aksam yemegini yiyoruz.

Bir de en buyuk sorun su icmemem. Sadece sabah ictigim bir ilacim var. Onunla su iciyorum. Bazen tum gun 1 bardak su icmis oluyorum. Benim midem suyu almiyor resmen.

Kizceleeerrrrr ozellikle de @erigim cansutr cansutr dun menumu paylsmadgmi fark etmemissiniz:KK54:sewnsemmi uzulsemmi bilemedim:KK64:ammaaa paylsyrmmm
Dun
Sabah
Kasarli salamli sandvic
Ogle cigkofte yaninfa 1 lavas
Aksam
Corba balik(az yedm ama kizartmaydi kaynvaldemlerdeydm firinda yapalm feln demk istemdm karsamdm pek yinede)
Aralar
1 mandalna yesil cay 2 lt su

@erigim bi sorunum var laptopm esmn isi dolysiyla haftasonu evde olck bana telden acip yapblcgm bi spor onerrmsn yada leslie teldn acamdm ekran olrk yani ama acablrmiydm

Hemen git doktora canim canini sıkma kötü bir sey yoktur ins :(

dudujan dudujan coook gecms olsnins coook daha ii olcksn ve iyi hissedeceksin:KK28:diger gripli ve belirtili kizceleeerrr gecmis olsun dikkat edinnnn siz bize lazmsnz bide bebisler var kuzey&rüzgar&kerim:KK200::KK200::KK200:
Vee cansutr cansutr canm dikkt et ihmal etme kardesimm:KK60:
Kizlarrr ya bu hafta kilo veremiyrmbeN galiba:KK34:

Kizlar ben hastalandigim hafta bir suru kisi gelmisti gruba noldu ara ara baktim da goremedim :(

Herese slm, kizim uyudu, hemen mutfaga daldim. Corba ve aksam yemegini yaptim. Birazdan uyanir, azicik belimi dinlendireyim ben de. Kuzlar bir kac gundur feci bir bel agrisi var. Usuttum mu yoksa gecen hafta buyuk temizlik vardi, orda mi zirladim bilmiyorum.. Agrim gecene kadar spor yapamam :KK43:
Sabah 2 ince dilim ekmek, yumurta, az peynir ve domates yedim. Simdi de 1 elma yiyorum. Maalesef ben oglen yemek yemiyorum. Aksam 6 gibi de aksam yemegini yiyoruz.
Gayet iyi açıkladığını surece yemenin bi anlamı yok avikmiyorsan tabi açılıp yemiyorsan o kötü vücut stok yapar
Bir de en buyuk sorun su icmemem. Sadece sabah ictigim bir ilacim var. Onunla su iciyorum. Bazen tum gun 1 bardak su icmis oluyorum. Benim midem suyu almiyor resmen.
Geçmiş olsun belini zorlayacak şeyler yapma hafif yuruyusler iyi gelir on dk ile başla
Kizceleeerrrrr ozellikle de @erigim cansutr cansutr dun menumu paylsmadgmi fark etmemissiniz:KK54:sewnsemmi uzulsemmi bilemedim:KK64:ammaaa paylsyrmmm
Dun
Sabah
Kasarli salamli sandvic
Ogle cigkofte yaninfa 1 lavas
Aksam
Corba balik(az yedm ama kizartmaydi kaynvaldemlerdeydm firinda yapalm feln demk istemdm karsamdm pek yinede)
Aralar
1 mandalna yesil cay 2 lt su
Kız balık yiyeceğim dedin ya devamını yeni yazdımyazdın işte :) balık çok değilse sorun değil bende dün kacirdin gibime geldi ama eksiyi girince sevindim
@erigim bi sorunum var laptopm esmn isi dolysiyla haftasonu evde olck bana telden acip yapblcgm bi spor onerrmsn yada leslie teldn acamdm ekran olrk yani ama acablrmiydm
aslında leslienin hareketleri kolay olduğu için teldende acsan zorlama seni sürekli bakma söylediklerini duysan yeter zaten onun dışında iki gün kol bacak hareketi yapabilirsin squat filan

dudujan dudujan coook gecms olsnins coook daha ii olcksn ve iyi hissedeceksin:KK28:diger gripli ve belirtili kizceleeerrr gecmis olsun dikkat edinnnn siz bize lazmsnz bide bebisler var kuzey&rüzgar&kerim:KK200::KK200::KK200:
Vee cansutr cansutr canm dikkt et ihmal etme kardesimm:KK60:
Kizlarrr ya bu hafta kilo veremiyrmbeN galiba:KK34:
Anam demeyin öyle herkes aynı şeyi diyor o değil guldurmeyelim kendimize çok ideali konuştuk bu hafta

Buarada bende kendimi tanitayim herkez tanitiyor:)
Adim Duygucan evet gercek adim annem oyle koymus duygulardan olusan can anlaminda. 27 yasindayim 1 yillik evliyim biyologum aritma tesisinde calisiyorsum kpss icin biraktim. Ayrica ankara unisinde ebelik okuyorum nasilsa biyologum cabuk biter dedim stajlar eksik oldugu icin 4 yilda bitecek ama bu sene sadece pazartesi dersim var muaf oldum hep:)
Ben üniversite kilo aldim gecen sene dugun icin acele vermistim kilolari tabiki fazlasiyka geri geldiler bu defa kalici olarak kurtulacaz hep beraber cunku bu kilo yuzunden bir bebek kaybettim :( birde doktorlarin her hastaligimi kiloyu sebep gostermelerinden biktim:(

Buarada bende kendimi tanitayim herkez tanitiyor:)
Adim Duygucan evet gercek adim annem oyle koymus duygulardan olusan can anlaminda. 27 yasindayim 1 yillik evliyim biyologum aritma tesisinde calisiyorsum kpss icin biraktim. Ayrica ankara unisinde ebelik okuyorum nasilsa biyologum cabuk biter dedim stajlar eksik oldugu icin 4 yilda bitecek ama bu sene sadece pazartesi dersim var muaf oldum hep:)
Ben üniversite kilo aldim gecen sene dugun icin acele vermistim kilolari tabiki fazlasiyka geri geldiler bu defa kalici olarak kurtulacaz hep beraber cunku bu kilo yuzunden bir bebek kaybettim :KK43: birde doktorlarin her hastaligimi kiloyu sebep gostermelerinden biktim:KK43:
Ne güzel isim duygucan :)

Back