- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Günaydın kizlar .
Dünkü menum
Sabah 1 dilim ekmek (buğday mısır falan karışık değişik bir ekmek eşim almış )
3 zeytin
Çok az peynir
Ara
Bir bardak süt
Öğle 1 dilim ekmek
Kuru et 4 -5 tane ( dukan yaparken yiyordum yağsız kurutulmuş et)
1 bardak ayran
Aksam
Haşlanmış tavuk butun 2/3 u
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
10 tane falan üzüm.
Dün sadece mekik yapabildim 100 tane.
Şu çok çok fazla ictim . Sanırım 3 litre olmuştur.
Birde dün ilk kez tek başıma dışarı çıktım. Arabayı kullanabildim cok mutlu oldum. Kurutemizlemeye ve markete gittim.yeniden yavaş ta olsa yürümek ne güzel şey
Allahım sana şükürler olsun...
Bende iki gundur tik yokTartı günü yaklaşıyor bayanlar :)
Seni çok iyi anlıyorum bi gün dedim ki her ayın yarısı tutsun diye diğer yarısı ya tutmuşsa diye kısıtlamaktadır biktim ol derse olur dedim karpuz taşıyorum gorumcen elimden aldı ya birşey varsa diye ay yok abla ver dedim her ay aynı terane yok birşey@erigim vallahi bu 2 hafta elim kolun baglandi. Regli öncesi bi umut belki hamile kalabildiysem düşüncesi varya beni mahvediyor. Çok strese sokuyor. Tüm duzenim bozuluyor. Aman bisey olmasin diye. NW spor yapabiliyorum nede maydanoz yeşil cay falan. İnan şişme balon gibi oldum. İste aksamlqri yoğurt kurune basladim belki fqydasi olur diye
Zoru seven düzenine katlanıraynen canım, herşey bebiş için inş :)
aynen çok özlemiştim, sevgili olduğumuz günden beri ayrıyız. bazen kızıyorum kendime hep nerede imkansız aşk var ona tutuluyorum diye. Kimseden etkilenmeyipte hep en zor kişiden etkileniyorum ve inat edip hiç vazgeçmiyorum...kolayı sevsem belki hiç üzülmem..
inşallah canım bakalım kısmet herşey benim umudum yok, artık hayal kurmadan yaşayacağım belki ozaman mutlu olurum. benim plan yaptığım hiçbişey olmuyor nedense ve inadına plan yapıyorum :)
Bravo canım okula rağmen ne diyrtini nede sporunu aksatmiyirsun bide yurt şartlarında supersinSabah yine 5 te kalkıp sporumu yaptım.
Sıradan bir kahvaltım(evet bunların hepsini yedim) :
Eki Görüntüle 1649787
ben kullanamıyorum yanı kuzey varken mümkün değilGünaydın kizlar .
Dünkü menum
Sabah 1 dilim ekmek (buğday mısır falan karışık değişik bir ekmek eşim almış )
3 zeytin
Çok az peynir
Ara
Bir bardak süt
Öğle 1 dilim ekmek
Kuru et 4 -5 tane ( dukan yaparken yiyordum yağsız kurutulmuş et)
1 bardak ayran
Aksam
Haşlanmış tavuk butun 2/3 u
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
10 tane falan üzüm.
Dün sadece mekik yapabildim 100 tane.
Şu çok çok fazla ictim . Sanırım 3 litre olmuştur.
Birde dün ilk kez tek başıma dışarı çıktım. Arabayı kullanabildim cok mutlu oldum. Kurutemizlemeye ve markete gittim.yeniden yavaş ta olsa yürümek ne güzel şey
Allahım sana şükürler olsun...
Canım olaylara çok takılma. Olur hersey hayırlısı ile düzene girer. İlişkilerin başı hep sancılı geçiyor . Terslik er oluyor. Belki de hayırlısı budur. Biraz zorluklar olmadan ilişkiler oturmaz@erigim aynen benim kafa iyi, sinir oluyorum kendime valla
Çok sevindim canım . Hadi maşallah diyelim tez zamanda duzeleceksin inşallah.Günaydinlar güzellikler kendimi bugün iyi hisediyorum ilaclar ise yariyir galiba :)
Kızlar dün doğadan in 9 otlu çayını aldım. Bir diyetisyen önerdi her gün bir tane icecegim. Birde yumuşak içimi yeşil çay aldım bir de bunu deneyeyim inşallah icebilirim.. tarcinli bulamadım.
Canım olaylara çok takılma. Olur hersey hayırlısı ile düzene girer. İlişkilerin başı hep sancılı geçiyor . Terslik er oluyor. Belki de hayırlısı budur. Biraz zorluklar olmadan ilişkiler oturmaz
Tünaydinlar kizlar aslinda cok erken uyanmistim ama can SIKintisinsan cikamadim yataktan tekrae tekrar uydum
@erigim aynen benim kafa iyi, sinir oluyorum kendime valla
Hahaay hiç öyle fertlerin yok emzirmenin luksunu yaşıyorumKızlar dün doğadan in 9 otlu çayını aldım. Bir diyetisyen önerdi her gün bir tane icecegim. Birde yumuşak içimi yeşil çay aldım bir de bunu deneyeyim inşallah icebilirim.. tarcinli bulamadım.
Bende kuzeyle uyudum bi saat valla iyi geldi hasta halimeTünaydinlar kizlar aslinda cok erken uyanmistim ama can SIKintisinsan cikamadim yataktan tekrae tekrar uydum
Aman dur kız sen standart diğerini sporunu yap okulunda ihmal etme@erigim beni daha fazlasınoyapmaya teşvik ediyorsun sözlerinle.Sınıfta falan kalırım. Allah korusun.
geçmiş olsun terlemek iyi gelir mümkünse peşine dusa gir sıcak sıcak tabi oğlun izin verirseTunaydin kizlar
cok halsiziim grip oluyorm galiba bogazim da cok aciyo.
ama yilmak yok leslieyle spor yapcam birazdan
Olur canım AA başladığı mesai kolay gelsinTskler @erigim hafta bitisi pazar günü filan yayinlasam olur dimmi artik aksamlari yokum isde oluyorum
İns hemencik iyilesir canim. Benim kaynpederimde bizim nişandan 2 gün önce kalp krizi gecirmisti dügünü 1 ertelemistik ama sonrasinda iyilesti stresli bir donem oluyor ama hayirlisiyla gecer ins.Babasinin rrahat siz lig insan dolayi mi?
Ohh cok sukur canimm
Sagol cnm yavas yavas yemekte yiyorum da halsizligimde geciyor :)dudujan iyi olmana sevindim canım hergun daha iyi olacak
Hava kapali ya benimde icin sıkıldıTünaydinlar kizlar aslinda cok erken uyanmistim ama can SIKintisinsan cikamadim yataktan tekrae tekrar uydum
İns hemencik iyilesir canim. Benim kaynpederimde bizim nişandan 2 gün önce kalp krizi gecirmisti dügünü 1 ertelemistik ama sonrasinda iyilesti stresli bir donem oluyor ama hayirlisiyla gecer ins.
Sagol cnm yavas yavas yemekte yiyorum da halsizligimde geciyor :)
Hava kapali ya benimde icin sıkıldıoyle canina sıkan özel birsey mi var yoksa canim?
Gecmis olsun canim. Herkes hastalanma arefesinde dikkat et kendineTunaydin kizlar
cok halsiziim grip oluyorm galiba bogazim da cok aciyo.
ama yilmak yok leslieyle spor yapcam birazdan
canim git mutlaka dr cunku ara kanamalarinin %90 sebebi kisttir.ya insanin regl bitisinden 1 hafta sonra yine kan gelirmi + agrida varsabah dr gideyim dedim kan durmustu...11 e dogru kalktim belim agriyor..kan var sanki regl olmusum yarin sabah gidecegim sanirim dr...bugün ögleden sonra kapali..kötü
birsey olmasa bari yaa
Gecmis olsun canim. Herkes hastalanma arefesinde dikkat et kendine
canim git mutlaka dr cunku ara kanamalarinin %90 sebebi kisttir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?