Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Once

Oncelikle cook gecmis olsun.
Evet davete icabet edip eldim
Zayiflamaya da hazirim
Simdiii, ne yapiyorum, nasil yapiyorum, hadi bana da bir el atsaniza
hoş geldin canım ben Derya. sana tavsiyem ilk sayfayı oku orada herşey yazıyor. ama kısaca bahsedersem her akşam günlük menümüzü, içtiğimiz su miktarını yaptığımız sporları yazıyoruz. ilk 2 hafta deneme süren. 3. hafta listede oluyorsun. günlük en az 5 mesaj atmamız gerekiyor. zaten 1-2 güne herşeyi daha iyi anlarsın. sende kendinden biraz bahseder misin?

kızlar ben 20 mekik, 100 bacak hareketi, 50 kol hareketi, 150 mekik yaptım spor olarak. yaklaşık 1,5-2 lt su içtim. şimdide yoğurt kürümü yiyip yatıcam.

Hosbuldum ilk sayfayi okudum.
20 aylik bir kizim var, o dogdugundan beri evdeyim. Ucretsiz izine ayrildim, ocak ayinda ise geri donuyorum.
Sin yillarda hep kilo sorunum vardi ama hic bu kadar sismanlamamistim. Dogumdan sonra epey kilo vermistim ama, sigarayi birakinca ve sut olsun diye bol kalorili yiyecekler tuketince tekrar kilo aldim. Su snda 74 kiloyum. En az 10 kilo vermek istiyorum. En buyuk sorunum duzensiz yemek,hamurisinden vazgecememek ve bogazimi kisamamak. Sanki irademe hakim olamiyorum. Kizim uyuyunca, yatana kadar surekli biseyler yiyorum
Nasil beslenmeliyim, irademe nasil hakim olmaliyim bilemiyorum. Galiba en cok bu konuda yardima ihtiyacim var.
İse donene kadar aynaya guvenle bakabilmeyi istiyorum. Bol tisortler ve esofman giymekten biktim artik..

gayet iyisin hic sorun yok bence böyle devam

Hos
Hoşgeldin canım. Burada motivasyon bol. İnşallah incelecegiz hep beraber
Kızlar feci baş ağrım var yine.iyi olursam uğrarim yoksa yarın yazarım menümü opuldunuz. ..
Her gün bir hastalık var bende de hastalık hastası miyim ne baş mide ayak sıra ile ağrıyör gıcık lar

aramiza Hosgeldin cnm burda hepsini ögreniyorsun menülere bak örnek olusturur..irade iste burda biz sorumluyuz birbirimizden...1 miz hepimiz hepimiz birimiz icin o yüzden en kötü takimi asagi cekemem piskolojisiyle yemezsin..zamanla daha kolay oluyor inan...yeterince hirs ve gaz olunca hicbirsey göz görmez alisacaksin..bu Takim bir baska..herkez canla basla ugrasiyor birbirini destekliyor motive ediyor...ben gecenlerde izin düsündüm...dayak yiyordum az kalsin o kilolar gider..ben kendimden cok bu takima güveniyorum

Allah bağışlasın canımm. kiloları da artık dert etmek yok hep beraber o kilolara veda edeceğiz. aslında hepimiz iradeliyiz ama sadece desteğe ihtiyacımız var sanırım. ve en önemlisi yeme alışkanlıklarımızı değiştirerek aslında sağlıklı beslenmeyi öğreneceğiz.

gayet iyisin hic sorun yok bence böyle devam
sağol şekerim teşekkürler

ben yatıyorum çıtır hatunlarrrr herkese iyi geceleerrrr ben bu hafta hep 05:20 de kalkıcam offf yaaaa

Arkadaslar malum yeniyim. Ssyfalar cooook ilerlemis. Bana onerebileceginiz herhangi bir yiyecek icecek,bitki, kur vs. Var mi ?

Kahvalti: 2 kayisi yumurta, biraz peynir, ceviz, domates + saltalik istedigin kadar maydanoz yaninda olabilir

öglen: yesil fasulye yaninda salata seversen yaninda yogurt

aksam: izgara veya firinda pismis..tavuk gögüsü yaninda salata dilersen öglen degil aksamada yogurt koyabilirsin.. karbonhydrat lazim bana dersen izgaranin yaninda 3-4 kasik bulgur pilavi olabilir...

ekmeksiz olmuyor dersen kahvaltida 1-2 öglen en fazla 1 ama aksama lütfen seker olmasin...aksama meyvede olmasin...sabah öglen meyve olabilir (muzdan kaciyoruz)

+ en az 30 dk spor.. en az 2 litre su..günün böyle gecer cok iyi

umarim yardimci olabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…