• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın on numara takım havalar çok kapalı kuzey bile 6da kalkarken ayilamiyo 9da kalkti
@sosyoloji12 hg canım arkadaşlar yardımcı olmuş diyetinde zamanla oturtacaksin aramızda emiyor mu bebeğin

Diyetisyen menüm lu atarim sana birazdan ornek istersen

masalimsii masalimsii canım hayırlısı olsun belki babası iyileşince o bir supriz yapip gelir

alpikesonsuz alpikesonsuz geçmiş olsun canim

Kizlar yaaa benbu hafta kilo veremiyorummm :( yemiyorum da aslında ama vücudunda çok fazla ödem var. Günde yada 2 günde bir yeşil cay yada maydanoz suyu icsem mi?

Kizlar yaaa benbu hafta kilo veremiyorummm :KK43: yemiyorum da aslında ama vücudunda çok fazla ödem var. Günde yada 2 günde bir yeşil cay yada maydanoz suyu icsem mi?

canım hamilelik düşünüyorsan içme :/ limonlu su iç bol bol. bende 2 haftadır kilo veremiyordum ama yine vermeye başladım, bugün 62,5 tum. arada durabiliyor kilo vermek

sabah kahvaltı da tb ekmeğine kaşarlı sandviç yedim. sonra şekersiz nescafe içtim. şimdide yine suya sarıcam :)) can sıkıntısının tek güzel şeyi çok su içmem sanırım :)

Sanirim bende duraklama dönemine girdim. 6 kilodan sonra vücut dirence geçti sanirim. Bu donemde veremeden bile alman inş. Günde 1 tane de mi icmeyetim? Ebru salli hamileyken günde 2 tane iciyormus. Normalde günde 3-4 bardak iciyormus.
canım hamilelik düşünüyorsan içme :/ limonlu su iç bol bol. bende 2 haftadır kilo veremiyordum ama yine vermeye başladım, bugün 62,5 tum. arada durabiliyor kilo vermek

Super :) canini sıkma canimm. İnş. Tez vakitte babasi düzelir. Sonra sık sık gorusursunuz. Hem daha keyifli vakit gecirirsiniz belki
sabah kahvaltı da tb ekmeğine kaşarlı sandviç yedim. sonra şekersiz nescafe içtim. şimdide yine suya sarıcam :)) can sıkıntısının tek güzel şeyi çok su içmem sanırım :)

Sanirim bende duraklama dönemine girdim. 6 kilodan sonra vücut dirence geçti sanirim. Bu donemde veremeden bile alman inş. Günde 1 tane de mi icmeyetim? Ebru salli hamileyken günde 2 tane iciyormus. Normalde günde 3-4 bardak iciyormus.[/QUOTE

canım yeşilçayı bilmiyorum ama maydonozun zararlı olduğunu biliyorum. yeşilçayı da araştırmak lazım.

Super :) canini sıkma canimm. İnş. Tez vakitte babasi düzelir. Sonra sık sık gorusursunuz. Hem daha keyifli vakit gecirirsiniz belki

inş hayırlısı olsun canım, hergün gün sayıyordum bavulumu hazırlamıştım 2 hafta önceden , sabrım tükendikçe hayal kuruyordum ama birden böle olması beni kötü sarstı. Dün sabaha kadar ağladım, kocaman gözlerim küçüldü :) ama önemli olan babası tabi, kendime kızıyorum bencillik yapıyorsun diye ama bencillik değil aslında sadece üzüntü.

Hamilelikte yeşil çay içilebilir mi?
Söz konusu bebeğimiz olunca herşeyi daha çok irdeler, yediğimiz içtiğimiz her şeye daha dikkat ederiz. Eskiden günde 1 ya da 2 fincan yeşil çay içerken hamile kaldığım zaman yeşil çay tüketmedim. Doktorum da içmemem gerektiğini söyledi. Şöyle ki yeşil çay içilmesi folik asit seviyesini olumsuz etkileyebilir. Folik asit hamilelikte alınması gereken bir besindir. Bu nedenle yeşil çay tavsiye edilmez. Araştırmalar hamile kalma döneminde çok sayıda yeşil çay içen kadınların bebeklerinde nöral tüp defektleri yaşanabileceğini ortaya çıkardı. İçerisinde bulunan kafein de hamileler için zararlıdır. Bu kanıtlara göre bence hamilelik döneminde yeşil çaydan kaçının.

kimyager1508 kimyager1508

Yeşil cayi komple hayatimdan cikariyorummm :KK43:
Hamilelikte yeşil çay içilebilir mi?
Söz konusu bebeğimiz olunca herşeyi daha çok irdeler, yediğimiz içtiğimiz her şeye daha dikkat ederiz. Eskiden günde 1 ya da 2 fincan yeşil çay içerken hamile kaldığım zaman yeşil çay tüketmedim. Doktorum da içmemem gerektiğini söyledi. Şöyle ki yeşil çay içilmesi folik asit seviyesini olumsuz etkileyebilir. Folik asit hamilelikte alınması gereken bir besindir. Bu nedenle yeşil çay tavsiye edilmez. Araştırmalar hamile kalma döneminde çok sayıda yeşil çay içen kadınların bebeklerinde nöral tüp defektleri yaşanabileceğini ortaya çıkardı. İçerisinde bulunan kafein de hamileler için zararlıdır. Bu kanıtlara göre bence hamilelik döneminde yeşil çaydan kaçının.

kimyager1508 kimyager1508

Canim benim aglamaa noolluurrr belli ki çok ozlemissin ondan bu kadar dokunmuş.
inş hayırlısı olsun canım, hergün gün sayıyordum bavulumu hazırlamıştım 2 hafta önceden , sabrım tükendikçe hayal kuruyordum ama birden böle olması beni kötü sarstı. Dün sabaha kadar ağladım, kocaman gözlerim küçüldü :) ama önemli olan babası tabi, kendime kızıyorum bencillik yapıyorsun diye ama bencillik değil aslında sadece üzüntü.

[
Kizlar yaaa benbu hafta kilo veremiyorummm :KK43: yemiyorum da aslında ama vücudunda çok fazla ödem var. Günde yada 2 günde bir yeşil cay yada maydanoz suyu icsem mi?
Hayır kattiyen tezene iç çok içmek istiyorsan çok zararlı ben emzirirken bile süte geçiyor diye icmiyorum olmaz regli girmeden maydonoz Yeşilçay yok o rbru halkının bilinçsizlik başka birşey degil
kimyager1508 kimyager1508 @erigim evet kızlar malesef. inş iyileşir babası bi an önce. ben gelcem yanına dedi ama artık hayal kurmucam sonra çok kötü üzülüyorum

Afiyet olsun hayırlısı canım bencillik değil insanın planları değişince bi tuhaf oluyor ondan o . o gelir inşallah
Sanirim bende duraklama dönemine girdim. 6 kilodan sonra vücut dirence geçti sanirim. Bu donemde veremeden bile alman inş. Günde 1 tane de mi icmeyetim? Ebru salli hamileyken günde 2 tane iciyormus. Normalde günde 3-4 bardak iciyormus.
yediklerini değiştir protein ağırlıklı beslen bende de durdu bu sabah sadece -200g daydım bir gün ayran detoxu düşünüyorum[/QUOTE]

Tartı günü yaklaşıyor bayanlar :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 39
@erigim vallahi bu 2 hafta elim kolun baglandi. Regli öncesi bi umut belki hamile kalabildiysem düşüncesi varya beni mahvediyor. Çok strese sokuyor. Tüm duzenim bozuluyor. Aman bisey olmasin diye. NW spor yapabiliyorum nede maydanoz yeşil cay falan. İnan şişme balon gibi oldum. İste aksamlqri yoğurt kurune basladim belki fqydasi olur diye

Yeşil cayi komple hayatimdan cikariyorummm :KK43:

aynen canım, herşey bebiş için inş :)

Canim benim aglamaa noolluurrr belli ki çok ozlemissin ondan bu kadar dokunmuş.

aynen çok özlemiştim, sevgili olduğumuz günden beri ayrıyız. bazen kızıyorum kendime hep nerede imkansız aşk var ona tutuluyorum diye. Kimseden etkilenmeyipte hep en zor kişiden etkileniyorum ve inat edip hiç vazgeçmiyorum...kolayı sevsem belki hiç üzülmem..

[

Hayır kattiyen tezene iç çok içmek istiyorsan çok zararlı ben emzirirken bile süte geçiyor diye icmiyorum olmaz regli girmeden maydonoz Yeşilçay yok o rbru halkının bilinçsizlik başka birşey degil

Afiyet olsun hayırlısı canım bencillik değil insanın planları değişince bi tuhaf oluyor ondan o . o gelir inşallah
yediklerini değiştir protein ağırlıklı beslen bende de durdu bu sabah sadece -200g daydım bir gün ayran detoxu düşünüyorum
[/QUOTE]

inşallah canım bakalım kısmet herşey benim umudum yok, artık hayal kurmadan yaşayacağım belki ozaman mutlu olurum. benim plan yaptığım hiçbişey olmuyor nedense ve inadına plan yapıyorum :)

@erigim vallahi bu 2 hafta elim kolun baglandi. Regli öncesi bi umut belki hamile kalabildiysem düşüncesi varya beni mahvediyor. Çok strese sokuyor. Tüm duzenim bozuluyor. Aman bisey olmasin diye. NW spor yapabiliyorum nede maydanoz yeşil cay falan. İnan şişme balon gibi oldum. İste aksamlqri yoğurt kurune basladim belki fqydasi olur diye

bana limonlu suda çok iyi geliyor canım.

Günaydın kizlar .
Dünkü menum
Sabah 1 dilim ekmek (buğday mısır falan karışık değişik bir ekmek eşim almış )
3 zeytin
Çok az peynir
Ara
Bir bardak süt
Öğle 1 dilim ekmek
Kuru et 4 -5 tane ( dukan yaparken yiyordum yağsız kurutulmuş et)
1 bardak ayran
Aksam
Haşlanmış tavuk butun 2/3 u
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
10 tane falan üzüm.
Dün sadece mekik yapabildim 100 tane.
Şu çok çok fazla ictim . Sanırım 3 litre olmuştur.

Birde dün ilk kez tek başıma dışarı çıktım. Arabayı kullanabildim cok mutlu oldum. Kurutemizlemeye ve markete gittim. :KK45: yeniden yavaş ta olsa yürümek ne güzel şey
Allahım sana şükürler olsun...

Back