• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok sevindim canimm. Ama sen yinede temkinli davran yorma kendini
Günaydın kizlar .
Dünkü menum
Sabah 1 dilim ekmek (buğday mısır falan karışık değişik bir ekmek eşim almış )
3 zeytin
Çok az peynir
Ara
Bir bardak süt
Öğle 1 dilim ekmek
Kuru et 4 -5 tane ( dukan yaparken yiyordum yağsız kurutulmuş et)
1 bardak ayran
Aksam
Haşlanmış tavuk butun 2/3 u
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
10 tane falan üzüm.
Dün sadece mekik yapabildim 100 tane.
Şu çok çok fazla ictim . Sanırım 3 litre olmuştur.

Birde dün ilk kez tek başıma dışarı çıktım. Arabayı kullanabildim cok mutlu oldum. Kurutemizlemeye ve markete gittim. :KK45: yeniden yavaş ta olsa yürümek ne güzel şey
Allahım sana şükürler olsun...

Tartı günü yaklaşıyor bayanlar :)
Bende iki gundur tik yok :KK70:
@erigim vallahi bu 2 hafta elim kolun baglandi. Regli öncesi bi umut belki hamile kalabildiysem düşüncesi varya beni mahvediyor. Çok strese sokuyor. Tüm duzenim bozuluyor. Aman bisey olmasin diye. NW spor yapabiliyorum nede maydanoz yeşil cay falan. İnan şişme balon gibi oldum. İste aksamlqri yoğurt kurune basladim belki fqydasi olur diye
Seni çok iyi anlıyorum bi gün dedim ki her ayın yarısı tutsun diye diğer yarısı ya tutmuşsa diye kısıtlamaktadır biktim ol derse olur dedim karpuz taşıyorum gorumcen elimden aldı ya birşey varsa diye ay yok abla ver dedim her ay aynı terane yok birşey
Horonda oynadım ohh ohhh uç dort saat dur duraksız o ay zaten düğün koşuşturması iste çok yoğundu evde hatta bugün patronun hastamisin dedi hayır sadece yorgunum böyle böyle dedim sağolsun hemen 5gun izin yap dedi :KK70: aaa bide baktım ben kendimi strese sokmadigim ay hamileyim

aynen canım, herşey bebiş için inş :)

aynen çok özlemiştim, sevgili olduğumuz günden beri ayrıyız. bazen kızıyorum kendime hep nerede imkansız aşk var ona tutuluyorum diye. Kimseden etkilenmeyipte hep en zor kişiden etkileniyorum ve inat edip hiç vazgeçmiyorum...kolayı sevsem belki hiç üzülmem..

inşallah canım bakalım kısmet herşey benim umudum yok, artık hayal kurmadan yaşayacağım belki ozaman mutlu olurum. benim plan yaptığım hiçbişey olmuyor nedense ve inadına plan yapıyorum :)
Zoru seven düzenine katlanır :KK70: her kurtlu baklanın kor alıcısı vardır:KK70: vs vs yapın boyleyse sen sürükleyici asklara devam canım yok öyle hayal kurmuyorum desende kafa iyi senin :KK70:
Sabah yine 5 te kalkıp sporumu yaptım.
Sıradan bir kahvaltım(evet bunların hepsini yedim) :
Eki Görüntüle 1649787
Bravo canım okula rağmen ne diyrtini nede sporunu aksatmiyirsun bide yurt şartlarında supersin
Günaydın kizlar .
Dünkü menum
Sabah 1 dilim ekmek (buğday mısır falan karışık değişik bir ekmek eşim almış )
3 zeytin
Çok az peynir
Ara
Bir bardak süt
Öğle 1 dilim ekmek
Kuru et 4 -5 tane ( dukan yaparken yiyordum yağsız kurutulmuş et)
1 bardak ayran
Aksam
Haşlanmış tavuk butun 2/3 u
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
10 tane falan üzüm.
Dün sadece mekik yapabildim 100 tane.
Şu çok çok fazla ictim . Sanırım 3 litre olmuştur.

Birde dün ilk kez tek başıma dışarı çıktım. Arabayı kullanabildim cok mutlu oldum. Kurutemizlemeye ve markete gittim. :KK45: yeniden yavaş ta olsa yürümek ne güzel şey
Allahım sana şükürler olsun...
ben kullanamıyorum yanı kuzey varken mümkün değil

Kızlar dün doğadan in 9 otlu çayını aldım. Bir diyetisyen önerdi her gün bir tane icecegim. Birde yumuşak içimi yeşil çay aldım bir de bunu deneyeyim inşallah icebilirim.. tarcinli bulamadım :mad: .

Kardeşimin vardı evde içmediği 9 otlu çay, ben ilk diyete başladığımda ondan içiyordum etki göstermişti. Yeşilçayı da yasemininli içmeye başladım ilk, inanılmaz güzel oluyor. Eskiden sade hayatta içemezdim ama şimdi maşallahım var :) çok severim yeşilçayı sakinleştirici etkisi var üzerimde :)

Canım olaylara çok takılma. Olur hersey hayırlısı ile düzene girer. İlişkilerin başı hep sancılı geçiyor . Terslik er oluyor. Belki de hayırlısı budur. Biraz zorluklar olmadan ilişkiler oturmaz

inş canım zamana bıraktım artık.

@erigim aynen benim kafa iyi, sinir oluyorum kendime valla
:KK70::KK70:
Kızlar dün doğadan in 9 otlu çayını aldım. Bir diyetisyen önerdi her gün bir tane icecegim. Birde yumuşak içimi yeşil çay aldım bir de bunu deneyeyim inşallah icebilirim.. tarcinli bulamadım :mad: .
Hahaay hiç öyle fertlerin yok emzirmenin luksunu yaşıyorum :D
Tünaydinlar kizlar aslinda cok erken uyanmistim ama can SIKintisinsan cikamadim yataktan tekrae tekrar uydum :KK61:
Bende kuzeyle uyudum bi saat valla iyi geldi hasta halime
@erigim beni daha fazlasınoyapmaya teşvik ediyorsun sözlerinle. :KK70: Sınıfta falan kalırım. Allah korusun.
Aman dur kız sen standart diğerini sporunu yap okulunda ihmal etme :(
Tunaydin kizlar :rolleyes:

cok halsiziim grip oluyorm galiba bogazim da cok aciyo. :cry:

ama yilmak yok leslieyle spor yapcam birazdan:KK76:
geçmiş olsun terlemek iyi gelir mümkünse peşine dusa gir sıcak sıcak tabi oğlun izin verirse :D benimki pek izin vermezde bal zencefil karabiber corekotu limon ılık su karıştır iş bende ise yaradı bol bolda ıhlamur

10.Takim 434.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.erigim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.cansutr[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.kimyager1508[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.ahufizar[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.judiee[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.alpikesonsuz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.keskee[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.dudujan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.ruzgarinannesi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.elfkkk[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR]
[TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]11.sosyoloji12[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Tskler @erigim hafta bitisi pazar günü filan yayinlasam olur dimmi artik aksamlari yokum isde oluyorum :KK61:

Babasinin rrahat siz lig insan dolayi mi?

Ohh cok sukur canimm
İns hemencik iyilesir canim. Benim kaynpederimde bizim nişandan 2 gün önce kalp krizi gecirmisti dügünü 1 ertelemistik ama sonrasinda iyilesti stresli bir donem oluyor ama hayirlisiyla gecer ins.
dudujan dudujan iyi olmana sevindim canım hergun daha iyi olacak
Sagol cnm yavas yavas yemekte yiyorum da halsizligimde geciyor :)
Tünaydinlar kizlar aslinda cok erken uyanmistim ama can SIKintisinsan cikamadim yataktan tekrae tekrar uydum :KK61:
Hava kapali ya benimde icin sıkıldı :( oyle canina sıkan özel birsey mi var yoksa canim?

İns hemencik iyilesir canim. Benim kaynpederimde bizim nişandan 2 gün önce kalp krizi gecirmisti dügünü 1 ertelemistik ama sonrasinda iyilesti stresli bir donem oluyor ama hayirlisiyla gecer ins.

Sagol cnm yavas yavas yemekte yiyorum da halsizligimde geciyor :)

Hava kapali ya benimde icin sıkıldı :KK43: oyle canina sıkan özel birsey mi var yoksa canim?

ya insanin regl bitisinden 1 hafta sonra yine kan gelirmi + agrida var :KK61: sabah dr gideyim dedim kan durmustu...11 e dogru kalktim belim agriyor..kan var sanki regl olmusum :KK17::mad: yarin sabah gidecegim sanirim dr...bugün ögleden sonra kapali..kötü birsey olmasa bari yaa:KK17::KK61:

Tunaydin kizlar :rolleyes:

cok halsiziim grip oluyorm galiba bogazim da cok aciyo. :cry:

ama yilmak yok leslieyle spor yapcam birazdan:KK76:
Gecmis olsun canim. Herkes hastalanma arefesinde dikkat et kendine

ya insanin regl bitisinden 1 hafta sonra yine kan gelirmi + agrida var :KK61: sabah dr gideyim dedim kan durmustu...11 e dogru kalktim belim agriyor..kan var sanki regl olmusum :KK17::mad: yarin sabah gidecegim sanirim dr...bugün ögleden sonra kapali..kötü
birsey olmasa bari yaa:KK17::KK61:
canim git mutlaka dr cunku ara kanamalarinin %90 sebebi kisttir.

Gecmis olsun canim. Herkes hastalanma arefesinde dikkat et kendine

canim git mutlaka dr cunku ara kanamalarinin %90 sebebi kisttir.

ya kist gene neyse cogunlukla kendiliginden gelip geciyorlar....rahimde tehlikeli birsey olmasinda :KK17::KK61:aradim drumu sabah 8.30 da gidebiliyormusum...sabah erkenden yola cikarim artik :KK17:

Back