- 19 Ağustos 2015
- 509
- 891
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocukla ugrastigm icin yemek yapamadim oglende cok huysuzdu bugun.="erigim, post: 42909095, member: 488991"]neden yemedim canım. Birde ilk sayfada kurallar var okursan sevinirim
Aaa bende deneyimAz önce çekirdeksiz üzümün üzrenine baya bir kako döküp yedim çikolata gibi oldu. Sizce iyimi yaptım ki. 2 gündür canım tatlı çekiyor. Yarın yemekhanedede lor tatlısı varmış
Yok canım oku diye dedim deneme suresi uç hafta üçüncü cuma listeye girebiliyorsunuz ama her cuma bildirim yapacaksin[/QUOTE]Cocukla ugrastigm icin yemek yapamadim oglende cok huysuzdu bugun.
okudum ama kurallara ters gelen bisemivyaptm
Anladim canim gunluk menu bildirimide yapicam degil mi[/QUOTE]Yok canım oku diye dedim deneme suresi uç hafta üçüncü cuma listeye girebiliyorsunuz ama her cuma bildirim yapacaksin
Ooo 1001sayfa olmuş![]()
Hatta 1002 :))
Hahhh şimdi olduO kadar cok sey yazilmiski hangi birine cevab verecegimi sasirdim aamaaa su kesin bizim Takim resmen kamp kurmuslar 2-3 sayfa sirf 6 takimin sohbetimi olur...el olduk surda ell@erigim ask olsun
burda spor yapin diye kendimi yirtyorum o 17 dakka bir arada attim dur asil resim geliyor
Eki Görüntüle 1649506
dur kız daha yeni totom yer gördü bakacağımKizlar yaaa benim menulere hic yorum yapilmiyoraz mi cok mu eksik mi yanlis mi? Eger yanlis biseyler varsa uyarin lutfen olur mu? Bu arada ben simdi mekik cekicem birde yapabilirsem 1 mil yapicam bugun cok yoruldum sabah 05:20 de kalktim. Bizim genel mudurluk maslakta servise 06:15 te biniyoruz
![]()
ahabda buldumBende hemen menumu yazayim
Sabah tam tahilli sandivic ekmeği, 1 KK peynir, 5-6 zeytin, domates, cay
Ara bol su
Öğlen 3-4 kasik çorba (sanirim un corbasiydi onun için çok yemedim, yarim tabak bezelye suyunu yemedim, salata
Ara yarim dilimden az baklava, türk kahvesi, filtre kahve, cay
Aksam izgara ciğer, bol salata, ince lavasin yarisi, 2 kasik bulgur pilavi, 4 tane közlenmiş biber
Şimdide cay icicem gece yatarken de yoğurt kurumu yerim. Maydanoz ve yeşil çay icemiyorum ya dun aksam yine yoğurt kurune baslqdim
Oncelikle cook gecmis olsun.Oy iyice hastalık artıyor kahve içtim uyumamak için az sonra ilaç alıp yatacagimyarın eltilerkahvaltiya gelecekti iptal ettim valla hiç halim yok ertesi güne kadar duzelirim belki
aman havalara dikkat edin kızlar
![]()
biliyorum canımda normalde de tüketmem zaten ama müdür yapmış (kahve makinası var) getirdi önüme koydu içmesem de olmazdıahabda buldum
Gayet iyi canım filtre kahve olmasa daha iyiymis yüksek muhendisim zararlarını bilmiyom mu kız sen soklanmış kahve onlar yüksek teknolojide evet muhteşem bir teknoloji ürünü ama zararlı
ayyy geçmiş olsun canımm. dikkat et kendine bol bol zencefilli limonlu sıcağa yakın su iç. terlemeye çalış. ancak öyle atarsın üzerinden.Oy iyice hastalık artıyor kahve içtim uyumamak için az sonra ilaç alıp yatacagimyarın eltilerkahvaltiya gelecekti iptal ettim valla hiç halim yok ertesi güne kadar duzelirim belki
aman havalara dikkat edin kızlar
![]()